Προς το περιεχόμενο

Η ομάδα CyanogenMod ετοιμάζει εναλλακτικό app store για το Android


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα εναλλακτικό ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών ετοιμάζεται για τους κατόχους Android συσκευών, χάρις τις προσπάθειες του προγραμματιστή Koushik Dutta. Θα περιλαμβάνει εφαρμογές οι οποίες έχουν αποκλειστεί από το Android Market όπως προσωμοιωτές κλασσικών video games που απορρίφθηκαν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, ανεπίσημες εφαρμογές tethering, τροποποιημένες ROM, εργαλεία root κά.

 

Ο Dutta είναι μέλος της ομάδας προγραμματιστών CyanogenMod, η οποία κυκλοφορεί τροποποιημένες εκδόσεις για το λογισμικό του Android με εμπλουτισμένες δυνατότητες ή φέρει συμβατότητα των νεότερων εκδόσεων του λειτουργικού της Google με παλαιότερες συσκευές. Η ημερομηνία “εγκαινίων” του CyanogenMod App Store δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, γνωρίζουμε όμως ότι θα περιλαμβάνει τόσο δωρεάν εφαρμογές, όσο και εφαρμογές επί πληρωμή. Για την εγκατατάστασή του θα πρέπει να αποκτηθούν δικαιώματα root στη συσκευή.

 

cyanogenmod-app-store.jpg

 

Το CyanogenMod App Store θυμίζει την αντίστοιχη προσπάθεια που έχει γίνει για τις συσκευές iOS της Apple το Cydia, το οποίο περιλαμβάνει εφαρμογές που έχουν αποκλειστεί από το App Store της εταιρείας.

 

Link.png Site: techcrunch.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετράει το cyanogen.

 

Αγόρασα ενα ποταπό ZTE Blade Και με CM7 κάνω και καφέ!

 

Γιατί οχι και να αγοράσω απο το δικό του Store. εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου προσωπικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικα οι cyanogen κανουν τρομερες προσπαθειες.Ανασταση εγινε κατι αξιολογο και για το android.Μπραβο στα παιδια και να συνεχισουν εις ανωτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το market το φτιάχνουν για της εφαρμογές που είναι νόμιμες αλλά απορρίπτει το Android Market, δεν είναι άλλο ένα wanna be Mega Media Super Duper App Market.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πέφτουν τα φράγκα στην μέση όλες οι ιδέες εκφυλίζονται.. Σε αυτές τις κινήσεις το μεγάλο πρόβλημα είναι τα UpDates.Το θετικό είναι η εναλλακτική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...