Προς το περιεχόμενο

Android Tablet Aura LY-F1 / BRONCHO A710 / Moonpad2 / AllDro Speed 7"


xristakits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή μετά από post στο section των προσφορών, και επειδή εκεί είμαστε off topic και εχω δεχτει αρκετό pm , λέω να μεταφέρουμε εδώ την συζήτηση ^_^ .

 

Ξεκιναω με ενα πολυ γενικο review της ταμπλέτας , το έχω 14 μέρες τωρα με εχει αφησει παρα πολύ ευχαριστημένο.

 

Η συγκεκριμένη είναι κάτω από την επωνυμία BRONCHO A710 αλλά όποια και να πάρετε από LY-F1 / BRONCHO A710 / Moonpad2 / AllDro είναι το ίδιο πράγμα

 

 

Specifications:

7" Allwinner A10 Cortex A8 1GHz Android 2.3.4 512MB 8GB 800x480 WIFI Camera G Sensor Ultrathin 5-point Capacitive Tablet PC

Operation System: Android 2.3, support flash 11.1

CPU: Allwinner Tech BOXCHIP A10 Cortex-A8, 1GHz

GPU: Mali-400

Memory: 512MB DDR2

Storage Device : 8GB HDD

Support external TF card

Language: Support Czech, Danish, German, English (UK), English (US), Spanish, Spanish(US), French, Hebrew, Hrvatski, Indonesian, Italian, Magyar, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Swedish, Turkish, Greek, Russian, Arabic, Thai, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese.

G-sensor: 4-dimensional G-sensor

Screen size: 7"

Pixel: 800 * 480

Touch Panel: 5-point Capacitive Touch Screen

WiFi: Built-in IEEE 802.11b/g/n WiFi

3G: Support external 3G: HUAWEI MU509

Audio format: MP3 WMA APE FLAC OGG WAV Frequency response: 20Hz to 20000Hz

Video format: AVI,MKV(XVID/px/H.264),MOV,TS,M2TS,RM/RMVB,FLV,3GP,MPEG,DAT,MP4

Software install: Download from market or setup from TF card

Camera: 0.3M front camera

Battery Lithium-ion: 3000mAH

 

ΥΠΕΡ:

Είναι κατασκευασμένο από πάρα πολύ ποιοτικά πλαστικά.

Μπαταρία: σερφαρισμα, skype, blogging και gaming, τα καταφέρνει μια χαρά, θα την προσδιόριζα (με φουλ φωτεινότητα και WiFi) περίπου στις 4 ώρες.

Android out of the box.

Capacitive οθόνη. Πάρα πολύ καλή απόκριση και πάρα πολύ φωτεινή

Videocalls μέσω skype

Παίζει ταινίες 1080p ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

 

Κατά:

κατ εμέ το αδύνατο wifi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=VC3QYbQRxyk

 

ICS παίρνει ήδη αλά δεν το περνάω ακόμα για 2 λόγους πρώτον δεν έχει ελληνικά και δεύτερον δεν δουλεύουν τα 3 μπροστινά κουμπιά για το μενού,θα περιμένω μέχρι να βγει κάνα σωστό.

 

Για την απόκτηση του χρειάστηκαν μόνο 120 δολάρια και μπορώ να πω ότι τα αξίζει και με τα παραπάνω είναι μια value for money αγορά από ebay ( δυστυχώς ο πωλητής που το πήρα έχει ΄΄εξαφανίστηκε΄΄ λόγω της πρωτοχρονιάς στην κίνα και δεν μπορώ να δώσω link)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Pandawill προσωπικά τους έπιασα επικοινωνώντας με το customer service , άλλα μου έλεγε ο ένας άλλα ο άλλος ... ναι παράγγειλε το το έχουμε σε stock όχι δεν το έχουμε ο άλλος όχι θα το έχουμε σε κάνα μήνα ο παρ'άλλος υπάρχουν πολλά κακά reviews για το συγκεκριμένο site ενδεικτικά: http://www.resellerratings.com/store/Pandawill και επειδή το βιαζόμουν το πήρα από ebay και το είχα σε 10 μέρες μέσα στη φούρια των Χριστουγέννων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ πάλι μη μου στέλνετε αλλα pm ότι θέλετε εδώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ταμπλετάκι δεν υπάρχει πουθενά,ούτε σε κατάστημα online ούτε στο ebay?!

θα ψάξω μετά και εγώ φίλε μου και θα δώσω λινκ αποκλείετε να μην υπάρχει

 

με ένα γρήγορο ψάξιμο http://www.dealextreme.com/p/7-capacitive-android-2-3-tablet-w-camera-wifi-hdmi-tf-cortex-a8-1-5ghz-4gb-111713#open%20full%20view το 4αρι :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη δεν αναφερει,αρχεια pdf διαβαζει φιλε μου? γενικα εισαι αρκετα ικανοποιημενος απο οσα διαβασες ε? η αποκριση της οθονης με την αφη ειναι οντως καλη? το λινκ απο dealextreme που δινεις ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο σου με διαφορα την μνημη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όσον αναφορά φίλε μου το pdf δες το video μετά το 13:20 εκεί ανοίγω ένα περιοδικό σε υψηλή ανάλυση περίπου 120mb,

προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, ένα άλλο προβληματάκι είναι ότι ορισμένες φορές όταν το φορτίζεις από την πρίζα η οθόνη κάποιες στιγμές χάνει λίγο, πράγμα που δεν μου το κάνει όταν φορτίζει από τη usb του pc , προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί το βάζω και φορτίζει όταν την πέφτω για ύπνο -_- αυτό του dx έχει το ίδιο model number με το δικό μου και το ίδιο σασί πρέπει να είναι η 4gb έκδοση. Η οθόνη που ρωτάς είναι 5-point Capacitive μια χαρά ευαίσθητη :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το wi-fi δηλ. τι γίνεται;

 

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε κάποιο γρήγορο τρόπο αποστολής από dealextreme (extra καθυστέρηση λογω κινέζικης πρωτοχρονιάς). Με ποιό τρόπο (courier) γλιτώνω το τελωνείο; Σε κάθε περίπτωση πόσο θα χρειαστεί να περιμένω; Σε 10 μέρες δυστυχώς φεύγω για επαρχία.

 

Edit: To 4άρι το βρίσκω συνήθως σαν TM7009 (όπως και το dealextreme) σε διάφορα sites. Καμία ιδέα για κανένα Ευρωπαϊκό; Δε με απασχολεί ιδιαίτερα η διαφορά τιμής απλά το βιάζομαι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σήμα το θεωρώ ότι είναι ψιλοαδύναμο σε σχέση με το λαπτοπ μου

από Κίνα δεν προλαβαίνεις χλομό, ίδιο φαίνεται??? να είναι και αυτό στο amazon uk από μια κινέζα και από οτι διάβασα στα reviews τους στέλνει το 8gb σε μερικούς http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006M07X34/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1XFP93FTFPXNAPY7Q0C0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H διαφορά απο το το 4άρι απο το 8άρι έχουν κάτι άλλο σαν διαφορά εκτός απο αυτά τα 4gb storage που ξεπερνιέται πολύ εύκολα?Αν όχι το παίρνω άμεσα και περιμένω να μου έρθει μέσα Φλεβάρη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H διαφορά απο το το 4άρι απο το 8άρι έχουν κάτι άλλο σαν διαφορά εκτός απο αυτά τα 4gb storage που ξεπερνιέται πολύ εύκολα?Αν όχι το παίρνω άμεσα και περιμένω να μου έρθει μέσα Φλεβάρη!!

δεν έχουν διαφορές, πολλά κινεζικά βγαίνουν σε 2 εκδόσεις 4GB + 8GB

EDIT:ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι το ίδιο ακριβός με το δικό μου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά,chipset κτλ. αλλά είναι από διαφορετικό εργοστάσιο. Προσωπικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα απλά αλλάζει ο κινεζος που το συναρμολόγησε :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...