Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις καταγγελία του συμβολαίου σου χωρίς να επιστρέψεις χρήματα για την επιδότηση συσκευής ή έκπτωση παγίου που τυχόν είχες πάρει (καταγγελία σύμβασης αζημίως).

Ισχύει για όσους έχουν κάνει συμβόλαιο μέχρι 26/12.

Αναλυτικά εδώ και εδώ.

Δημοσ.

Ναι, είναι το 2ο λίνκ που έδωσα άλλωστε! Απλά επειδή είναι καλή προσφορά, το βάζω κι εδώ για να το δει περισσότερος κόσμος.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, είναι το 2ο λίνκ που έδωσα άλλωστε! Απλά επειδή είναι καλή προσφορά, το βάζω κι εδώ για να το δει περισσότερος κόσμος.

+1

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά δεν είναι προσφορά, προβλέπεται από το νόμο, δεν μας κάνει χάρη η Cosmote...

Δημοσ.

ουσιαστικά δεν είναι προσφορά, προβλέπεται από το νόμο, δεν μας κάνει χάρη η Cosmote...

Σωστός!

Αλλά,

α) όταν μας κρύβει* τις αυξήσεις (και το δικαίωμά μας να καταγγείλουμε τη σύμβαση), εγώ το θεώρησα ανακάλυψη :)

β) και όλες οι άλλες προσφορές που γράφουμε εδώ μέσα, δε μας κάνουν χάρη. Απλά τις ανακαλύπτουμε και τις μοιραζόμαστε.

* Εγώ το πήρα χαμπάρι επειδή μου ήρθε με μέιλ η ειδοποίηση του ebill και το έγραφε. Έτσι, ενώ η προσφορά/δικαίωμά μας ισχύει εδώ και 3 βδομάδες (και έπρεπε να μας έχουν ενημερώσει με sms), εγώ παραλίγο να τη χάσω. Ελπίζω κάποιον να βοηθήσει το ποστάρισμα εδώ λοιπόν.

Δημοσ.

Γιατί το κάνουν αυτό; Μήπως επειδή τα νέα συμβόλαια θα είναι πιο ακριβά;

...ή μήπως προβλέπεται πλέον κάτι τέτοιο από το νόμο;

Δημοσ.

Ψάχνοντας είδα πως το είχε κάνει και η Vodafone πριν κανά χρόνο που είχε ανεβάσει τις τιμές. Είχε όμως λέει και όρο που έλεγε πως δεν ισχύει για όσους έχουν πάρει συσκευή με επιδότηση. Στο φόρουμ όμως λέγανε πως αυτός ο όρος ήταν παράνομος και δεν ισχύει.

Νομίζω πάντως πως αυτός είναι και ο λόγος που ότι δίνουν οι εταιρείες το δίνουν σα προσφορές ενός έτους. Ό,τι είναι στο συμβόλαιο, δεν αλλάζει εύκολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...