buuren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 παιδια καλως σας βρηκα. ειναι το πρωτο μου post...θελω να σας ρωτησω πια ειναι η καλυτερη επιλογη.
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και οι δυο είναι οι καλύτερες επιλογές με βάση την αξιοπιστία τους ,της ταχύτητες τους .Αλλά ο samsung εχει λιιγο καλύτερο controller και ταχύτητες ,αλλά οποίον και να πάρεις θα είσαι απολύτως ικανοποιημένος .
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 +1 στον rafail Nα προσθέσω ότι ο Samsung έχει και πολύ καλό συνοδευτικό software...
buuren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εχω δει διαφορα review αλλα ειμαι και ασχετος απο υπολογιστες οποτε δεν καταλαβαινω και πολλα!!! για αυτο και σας ρωταω. μην κανω καμια μα*ακια και το μετανοιωσω μετα. εχω δει για το magician και μου αρεσει που ρυθμιζει μονο του ολα αυτα που λετε(bios ktl.) για καλυτερες επιδοσεις. γιατι μονος μου αποκλειεται να τα κανω αυτα.(αρχαριος).ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
buuren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 jim εσυ που τον εχεις...καλος ε? θα παω για τον sammy 128. εγω ειμαι με i7 860 , asus p7p55d-e evo. δεν θα ειμαι και παλι καπως καλα? δεν ηθελα να παω σε sandforce...σωστα σκεφτομαι?
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Βρε ναι σου λέω, μια χαρά είναι. Όπως και το μηχάνημά σου το οποίο θα δεις να απογειώνεται με την προσθήκη του δίσκου! Εννοείται σε SATA3 Θύρα και με ενεργοποιημένο το AHCI. Προσχώρα και εδώ είμαστε για να τον σετάρεις βήμα-βήμα (Ε, ρίξε και λίγο διαβασματάκι στα αντίστοιχα Threads προτύτερα έτσι? )
buuren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 sata 3 εχω marvell ομως...λενε οτι δεν ειναι καλος. εχω διαβασει αρκετα και προσπαθω να μαθω...θα τον παραγγειλω σε μερικες μερες(θα λειπω στο χωριο καμια 10αρια μερες και μετα...).οταν θα σας χρειαστω θα με βοηθεισετε να τον σεταρω. οκ? ευχαριστω.
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 οταν θα σας χρειαστω θα με βοηθεισετε να τον σεταρω. οκ? Όχι, θα σε αφήσουμε στην τύχη σου... Mε το καλό να τον παραλάβεις και μην φοβάσαι...
fsbmaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω για samsung παω ...πηρα ocz μου εβγαλε την πιστη με τα προβληματα vertex 2 πηρα τον 3 χρειαζοταν firmware update .Δοκιμασα τον sammy και επεξε ...με τρομακτικη αποδοση στο συστημα μου τρελο boot και Αμεσοτητα στο λειτουργικο i52500k -8Gb ram -Gigabyte H67 chipset
pabou13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 O samsung ειναι απο τους πιο top σημερα, πολυ καλη επιλογη, καλοδουλευτος ευχομαι
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 O samsung ειναι απο τους πιο top σημερα, πολυ καλη επιλογη, καλοδουλευτος ευχομαι +1 και από μένα... P.S.: Πάνο με πρόλαβες αυτή τη φορά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θα πέσει να μας πλάκώσει το σπίτι
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θα πέσει να μας πλάκώσει το σπίτι Πες το ψέματα: http://www.insomnia.gr/topic/435918-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-ocz-vertex-2/page__view__findpost__p__4554797
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα