Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:cry:

Περιμένω ένα δέμα εδώ και καμιά δεκαριά μέρες από Γερμανία (αγορά κάτι πραγμάτων). Δεν υποστηρίζω ότι έπρεπε να το έχω, αλλά το δέμα είναι στην Γερμανία ακόμα στο export parcel center. Ο αποστολέας και εγώ επικοινωνήσαμε με email με την dhl και δεν μας έχουν δώσει ακόμα λύση ή την αιτία της καθυστέρησης? Τι μπορώ να κάνω? Τα στοιχεία της αποστολής είναι σίγουρα σωστά, το επιβεβαίωσε η dhl (δεν είναι απάτη). Επίσης επιβεβαίωσαν ότι η καθυστέρηση δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί. Όσες φορές πήρα δέμα από Γερμανία στο export parcel ήταν για λίγες ώρες όχι μέρες.

Sun, 15.01.12 15:15 h

--

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Mon, 16.01.12 00:18 h

--

The shipment is ready for pick-up at the PACKSTATION

Mon, 16.01.12 19:22 h

Augsburg

The shipment has been taken from the PACKSTATION for onward transportation

Mon, 16.01.12 20:22 h

--

The shipment has been picked up

Tue, 17.01.12 16:29 h

Augsburg

The international shipment has been processed in the parcel center of origin

Wed, 18.01.12 00:42 h

Feucht

The international shipment has been processed in the export parcel center

Η dhl δεν έχει απαντήσει σε mail εδώ και 2 μέρες. Δεν μου δίνει πληροφορίες στο τηλέφωνο, μόνο λένε ότι δεν θα έπρεπε να έχει καθυστερήσει. Ααααντε αλήθεια? Τι μπορώ να κάνω? Αν πλησιάσει τις 20 μέρες θα ζητήσω refund (o πωλητής το προσφέρει ήδη, αλλά άκρη δεν βγαίνει). Με την κωλο dhl τι να κάνω?

Κανονικά Τετάρτη έπρεπε να φύγει για Ελλάδα και αυτοί μου λένε ότι δεν ξέρουν τι παίζει και γιατί είναι Γερμανία (dhl.gr και από dhl.de το ίδιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...