Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε συ Αντρέα κι έχω διάβασμα. Γαμωτο δηλαδή.
traganeus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Είμαι κατά των εκτρώσεων. Με μια δυνατή κλοτσιά έχεις καλά αποτελέσματα με λιγότερα χρήματα
Andreas2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ελπιζώ να μην κλειδωθεί άνευ λόγου ή λόγω τρολλ.
pamelouketo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερέγγυος... ...κι αν πάμε και για έκτρωση,έχω γιατρό με έκπτωση... my2€centz.
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ήμουν κατά μέχρι που άρχισε να ποστάρει ο andreas deux:P Επίσης, ήμανε και εγώ στο κότερο. *ibtl κοινώς:Ρ*
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καταρχήν πρέπει να καθορίσουμε τι εννοούμε "έκτρωση" στο παρόν θέμα. Είναι η απόρριψη 200 κυττάρων έκτρωση; Γενικά είμαι υπέρ τον αμβλώσεων για κάθε λόγο/αιτία. Απλά θα ήταν καλύτερα όταν δεν υπάρχει "σοβαρός" λόγος να δίνεται το νεογέννητο για υιοθεσία. Θα ήταν μεγάλο λάθος να αποκτήσουν τα αγέννητα νομικά δικαιώματα (θα προκύψει από την συζήτηση).
aledjo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ειμαι υπερ των εκτρώσεων, οταν δε μπορει να μεγαλωσει σωστα το παιδι. καλυτερα να "σκοτωσεις" αγενητο πλασμα, παρα μια ψυχη
insomniaK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Να συμπληρώσω, αν μου επιτρέπει ο Ανδρέας, ποιος πρέπει να ναι ο ρόλος του πατέρα σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκτρωση; Και δεν εννοω κατά τη σύλληψη.
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ειμαι υπερ των εκτρώσεων, οταν δε μπορει να μεγαλωσει σωστα το παιδι. καλυτερα να "σκοτωσεις" αγενητο πλασμα, παρα μια ψυχη επισης ακομη καλυτερο ειναι να φορας τσουτσου φερετζε οταν ξερεις πως δεν εισαι ετοιμος να αναλαβεις τετοιες ευθυνες την συγκεκριμενη περιοδο... δεν ειδα κανεις να το αναφερει αυτο ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις