Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα παλιό scanner, agfa snapscan e20 το οποίο θέλω (θα ήθελα) να το βάλω σε ενα pc με windows 7. Απο οσο βλέπω η εταιρεία έχει πάψει να το υποστηρίζει πέραν των windows xp, οπότε και δεν βρίσκω drivers για 7χ64. Έχει κανείς καμμιά ιδέα ή μήπως βρήκε κανείς τίποτα εναλλακτικούς δριωερσ που να μπορέσω να το λειτουργήσω χωρίς πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να βρεις τους επίσημους drivers τότε κατέβασε το Vuescan.

Δούλεψε απρόσκοπτα με ένα Acer scanner του '99.

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και ούτε αυτό το πρόγραμμα με βοήθησε. Αναγκάζομαι να έχω στο κατεβαστήρι μου XP μόνο και μόνο για να μου δουλεύει το scanner...

Δημοσ.

το vuescan το βρήκα το έβαλα αλλά μου έβγαλε μπλε οθόνη !! Τώρα δεν ξέρω μήπως χτύπησε ο driver που εγκατέστησε για το scanner ή κάτι άλλο;; Εγκαθιστά drivers αυτό το vuescan ;

Δημοσ.

To Vuescan περιλαμβάνει έναν δικό του generic driver και μια standard σουίτα επιλογών σκαναρίσματος.

Τι σου εμφάνισε στην μπλε οθόνη;

• Moderators
Δημοσ.

Απανταω στο thread μετα απο παραπομπη του Obsidian

Για τους drivers του σκανερ δεν εχω να προσθεσω κατι, οπως ανεφεραν τα παιδια και πιο πριν, απο τη στιγμη που δεν το υποστηριζει η ιδια η εταιρια κλαφτα χαραλαμπε. Μικρη σου ελπιδα θα ηταν ισως τα 32bit, αλλα απο τη στιγμη που εισαι σε 64, μην το ψαχνεις, vm ή αλλο pc.

Σχετικα με την μπλε οθονη μετα την εγκατασταση του vuescan, ποτε εμφανιζεται το προβλημα?

Δεν μπορεις καν να ανοιξεις τα windows?

Δημοσ.

Ας χωθώ και εγώ να πω το σχετικό πρόβλημά μου.

Εμένα μου το αναγνώρισε κανονικά το scanner μου (BenQ 5150), αλλά το πρόγραμμα κολλάει κατά την διαδικασία του preview σε windows7 64.

Η αλήθεια πάντως είναι πως με αυτό το πρόγραμμα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στο να δουλέψει το scanner στα 7άρια.

Δημοσ.

οχι το pc δουλεύει κανονικά απο τη στιγμή που απεγκατέστησα το vue scan και αποσύνδεσα το σκάννερ.

Το έκανε σε ανύποπτο χρόνο οχι την ώρα που το χρησιμοποιούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...