Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ την στιγμή που μπορείς να βρεις nike/adidas/whateveryouwant με 15-20Ε γιατί να πας να δώσεις 100+ για να πάρεις τα "αυθεντικά". Σιγά την τρομερή διαφορά ποιότητας.

Και στο λέει άτομο που μέχρι πέρυσι έκανε πλούσια την adidas.

Φιλικά.

Δημοσ.

Απ την στιγμή που μπορείς να βρεις nike/adidas/whateveryouwant με 15-20Ε γιατί να πας να δώσεις 100+ για να πάρεις τα "αυθεντικά". Σιγά την τρομερή διαφορά ποιότητας.

Και στο λέει άτομο που μέχρι πέρυσι έκανε πλούσια την adidas.

Φιλικά.

Ισως σε ρουχα η απομιμηση δε σε πειραζει αλλα σε παπουτσια που εχουν σχεση με την υγεια του ποδιου μηπως ειναι λιγακι πιο επικινδυνο?Εκτος οτι θα χαλασουν πιο ευκολα αυτο συμβαινει με ολες τις απομιμησεις.

Δημοσ.

@ kajwbtfe , δεν είπα ότι δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα,σαφώς και υπάρχει,αλλά επειδή δεν ξέρω πολλούς που να τους περισσεύουν λεφτά για ακριβά παπούτσια πρότινα στον φίλο να ρίξει μια ματιά και στα μαιμού nike.

@ john1987 , μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει "κάτι" , σίγουρα δεν είναι τόσο άνετα όσο τα original αλλά για την ώρα δεν έχω νιώσει το πόδι μου να κουράζεται ακόμα και μετά από αρκετή ώρα περπατήματος.

Τα παπούτσια όσο τα προσέχεις δεν υπάρχει θέμα,αλλά μην περιμένεις να βγάλουν και 2 χρόνια παπούσια των 15Ε :-D

Δημοσ.

παιδιά εγω ψώνισα απο www.airmaxnike.co.uk περιμένω να έρθουν αλλα διατηρώ αμφιβολίες για το αν έιναι αυθεντικά airmax. Έχετε υπ'οψιν κάποιο τρόπο που μπορείς να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά απο τις απομιμήσεις?

Δημοσ.

παιδιά εγω ψώνισα απο www.ai...uk περιμένω να έρθουν αλλα διατηρώ αμφιβολίες για το αν έιναι αυθεντικά airmax. ...

Να μην έχεις ΚΑΜΙΑ αμφιβολία. Σίγουρα ΔΕΝ ειναι αυθεντικά

Δημοσ.

Εχω ψωνισει απο την συγκεκριμενη ιστοσελιδα πριν 2 χρονια. Και οχι δεν ειναι αυθεντικα

Απο που το καταλαβαίνετε?

Δημοσ.

Λες να σου ελεγαν οτι ειναι μαιμου??? Τα δικα μου χαλασανε σε περιπου 2 μηνες. Τα ιδια και ενος φιλου μου που του ειχα παραγγειλει ενα ζευγαρι. Τα δικα μου τρυπισε η αεροσολα και του φιλου μου σκιστηκαν οι ραφες και ανοιξε λιγο το παπουτσι.

Επειδη το σκεφτομαι και εγω για ΝΙΚΕ τωρα τελευταια, θα τα παραγγελω απο την ευρωπαικη ιστοσελιδα τους.

Τα θελω για τρεξιμο σε ανωμαλο δρομο και δεν ειναι να παιζουμε με τα ποδια μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...