ATiTool Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εχω βρει αυτο εδω το site http://www.airmaxs-2011.org/ το οποιο εχει πολυ φθηνα παπουτσια...ειναι αξιοπιστο site? και τα παπουτσια του ειναι αυθεντικα?
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι αυθεντικά.
genius_13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Απ την στιγμή που μπορείς να βρεις nike/adidas/whateveryouwant με 15-20Ε γιατί να πας να δώσεις 100+ για να πάρεις τα "αυθεντικά". Σιγά την τρομερή διαφορά ποιότητας. Και στο λέει άτομο που μέχρι πέρυσι έκανε πλούσια την adidas. Φιλικά.
kajwbtfe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ενταξει,οχι και δεν εχουν διαφορα.Αλλο αν δεν εχεις λ7 να τα παρεις.Αν σου περισσευουν ομως δεν τιθεται θεμα ..
john1987 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Απ την στιγμή που μπορείς να βρεις nike/adidas/whateveryouwant με 15-20Ε γιατί να πας να δώσεις 100+ για να πάρεις τα "αυθεντικά". Σιγά την τρομερή διαφορά ποιότητας. Και στο λέει άτομο που μέχρι πέρυσι έκανε πλούσια την adidas. Φιλικά. Ισως σε ρουχα η απομιμηση δε σε πειραζει αλλα σε παπουτσια που εχουν σχεση με την υγεια του ποδιου μηπως ειναι λιγακι πιο επικινδυνο?Εκτος οτι θα χαλασουν πιο ευκολα αυτο συμβαινει με ολες τις απομιμησεις.
genius_13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 @ kajwbtfe , δεν είπα ότι δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα,σαφώς και υπάρχει,αλλά επειδή δεν ξέρω πολλούς που να τους περισσεύουν λεφτά για ακριβά παπούτσια πρότινα στον φίλο να ρίξει μια ματιά και στα μαιμού nike. @ john1987 , μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει "κάτι" , σίγουρα δεν είναι τόσο άνετα όσο τα original αλλά για την ώρα δεν έχω νιώσει το πόδι μου να κουράζεται ακόμα και μετά από αρκετή ώρα περπατήματος. Τα παπούτσια όσο τα προσέχεις δεν υπάρχει θέμα,αλλά μην περιμένεις να βγάλουν και 2 χρόνια παπούσια των 15Ε
ilias1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά εγω ψώνισα απο www.airmaxnike.co.uk περιμένω να έρθουν αλλα διατηρώ αμφιβολίες για το αν έιναι αυθεντικά airmax. Έχετε υπ'οψιν κάποιο τρόπο που μπορείς να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά απο τις απομιμήσεις?
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά εγω ψώνισα απο www.ai...uk περιμένω να έρθουν αλλα διατηρώ αμφιβολίες για το αν έιναι αυθεντικά airmax. ... Να μην έχεις ΚΑΜΙΑ αμφιβολία. Σίγουρα ΔΕΝ ειναι αυθεντικά
not87not Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ψωνισει απο την συγκεκριμενη ιστοσελιδα πριν 2 χρονια. Και οχι δεν ειναι αυθεντικα
antuansupra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ψωνισει απο την συγκεκριμενη ιστοσελιδα πριν 2 χρονια. Και οχι δεν ειναι αυθεντικα Απο που το καταλαβαίνετε?
ilias1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τους έστειλα μαιλ και με βεβαιώνουν ότι είναι 100% αυθεντικά.Τι ισχύει τελικά.
not87not Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Λες να σου ελεγαν οτι ειναι μαιμου??? Τα δικα μου χαλασανε σε περιπου 2 μηνες. Τα ιδια και ενος φιλου μου που του ειχα παραγγειλει ενα ζευγαρι. Τα δικα μου τρυπισε η αεροσολα και του φιλου μου σκιστηκαν οι ραφες και ανοιξε λιγο το παπουτσι. Επειδη το σκεφτομαι και εγω για ΝΙΚΕ τωρα τελευταια, θα τα παραγγελω απο την ευρωπαικη ιστοσελιδα τους. Τα θελω για τρεξιμο σε ανωμαλο δρομο και δεν ειναι να παιζουμε με τα ποδια μας. 1
val007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 βρει αυτο εδω το site http://good-seller.com/ clone nike κλπ.. κοιτας εδω βιντεο http://www.youtube.com/results?search_query=good-seller.com+nike&oq=good-seller.com+nike&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=43769l45730l0l46314l5l5l0l3l3l0l247l357l0.1.1l2l0
Socratis_g Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά χαλαρά μιλάμε για στην εβοδμάδα πάνω σου φευγει η σόλα και πας με την κάλτσα και το κορδόνι μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα