Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι αυτός που όλοι ξέρουμε.

Αν και ο Ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να διορθώσει τα πράγματα και να βοηθήσει την κατάσταση αλλά έχει στο μυαλό του μόνο την αρπαxτή, τότε τι απομένει;

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ.

Φωτόπουλος φορέβα.

Επίσης, πριν χαρείτε που δικαιωθήκατε για τους κακούς ιδιώτες, περάστε από τα sites τους να δείτε τι καταγγέλουν (δεν τα αναφέρω εδώ γιατί υπάρχουν και ευθείες καταγγελίες για πολιτικά πρόσωπα). Δεν αποκλείω να λένε ψέματα, δεν ξέρω, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι έχει να πει και η άλλη πλευρά.

Ναι, το αν χρωστάει η Energa στο δημόσιο ή τουμπαλιν περιμέναμε να μάθουμε για να αποδείξουμε τον κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα των απευθείας αναθέσεων, των επιδοτήσεων, της διαγραφής χρεών και του υπέρογκου χρέους προς το Ελληνικό δημόσιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα, μου απαντάς σε κάτι και δεν το καταλαβαίνω;

Εγώ λέω το εξής απλό: ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις εταιρίες. Ας πούμε ότι υπάρχει, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω (αντίθετα με εσένα που κερδίζεις τις εντυπώσεις σε πολλές face to face συζητήσεις -μάλλον θα λες και σε αυτούς για τον Κίσινγκερ και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο). Αυτό που λέω είναι, πριν αφήσουμε την ιδεολογία μας να μας παρασύρει σε ανούσιους* πανηγυρισμούς, καλό είναι να δούμε τι λένε και οι "απέναντι".

Αυτό, τίποτε περισσότερο.

*ανούσιους γιατί η απελευθέρωση της ενέργειας είναι δέσμευση στο πλαίσιο της Ε.Ε. και αν πράγματι το άδικο το έχουν οι ιδιωτικές εταιρίες εν προκειμένω, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να πανηγυρίζω που το κράτος αντιλήφθηκε το πρόβλημα με τόση καθυστέρηση.

Δημοσ.

Τώρα, μου απαντάς σε κάτι και δεν το καταλαβαίνω;

Εγώ λέω το εξής απλό: ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις εταιρίες. Ας πούμε ότι υπάρχει, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω (αντίθετα με εσένα που κερδίζεις τις εντυπώσεις σε πολλές face to face συζητήσεις -μάλλον θα λες και σε αυτούς για τον Κίσινγκερ και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο). Αυτό που λέω είναι, πριν αφήσουμε την ιδεολογία μας να μας παρασύρει σε ανούσιους* πανηγυρισμούς, καλό είναι να δούμε τι λένε και οι "απέναντι".

Αυτό, τίποτε περισσότερο.

*ανούσιους γιατί η απελευθέρωση της ενέργειας είναι δέσμευση στο πλαίσιο της Ε.Ε. και αν πράγματι το άδικο το έχουν οι ιδιωτικές εταιρίες εν προκειμένω, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να πανηγυρίζω που το κράτος αντιλήφθηκε το πρόβλημα με τόση καθυστέρηση.

Φυσικά και σου απαντάω σε κάτι διότι το προήγουμενο ποστ σου το ξεκίνησες όχι με την υπόθεση Energa που αναλύεις τώρα, αλλα πολύ πιο γενικά λέγοντας "Επίσης, πριν χαρείτε που δικαιωθήκατε για τους κακούς ιδιώτες".

Σου απάντησα λοιπόν ΑΜΕΣΑ στο γενικό του θέματος ΚΑΙ ΈΜΜΕΣΑ στο συγκέκριμενο λεγοντας σου :

α) ΑΜΕΣΑ για το γενικό : δεν περιμέναμε αυτή την υπόθεση για να "πανηγυρίσουμε" μιας και τα ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια όπως και όλοι σας τα ξέρετε κι'ας το παίζετε τρελίτσα.

β) ΕΜΜΕΣΑ για το συγκεκριμένο, οτι ναί μπορεί να φταίει ο ένας, μπορεί να φταίει και ο άλλος (βλεπε : αν χρωστάει η Energa στο δημόσιο ή τουμπαλιν μπλα μπλα).

Πλήρης - Ξεκάθαρη και στοχευμένη απάντηση ακριβώς στα πλαίσια της τοποθέτησης σου.

Υ.Γ : Όσο για το πώς χρησιμοποιείς το θέμα με τον Κισσινγκερ, μου θυμίζεις τους πολιτικούς που πρίν απαντήσουν, ρίχνουν και ότι φαρμάκι έχουν για τον συνομιλητή τους ώστε να τον μειώσουν. Λες και δεν παραδέχτηκα οτι έψαξα λίγο το άρθρο και δεν έιδα οτι ήταν fake.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επι τη ευκαιρια ξεθαματος απο τον γιαννη,διαβασα και φρικαρα....υπαρχει καποιος κριτερ που νομιζει οτι η σωτηρια θα ερθει απο το δημοσιο....δλδ θα δουλευουν στο δημοσιο για να πληρωνουν τον ιδιωτικο τομεα???ειναι καλυτερο το μονοπωλιο της δεη?τοσα χρονια δλδ που αντεξε το ελληνικο κρατος,οφειλονται στο εργατικο δημοσιο......χμμμμ.....καλα παμε.....αθανατε ελληνα.......

Δημοσ.

ασχετο με τα παραπανω vs.μπηκε στα οικιακα και η παρακατω για οσους θελουν να ψαχτουν.χωρις να εχω κοιταξει μοναδες κτλ.υποθετω οτι και παλι συμφερει οσους εχουν υψηλες καταναλωσεις.π.χ. μαγαζια και βιοτεχνιες εργοστασια

http://www.elpedison.gr/

από τις μητρικές της εταιρείες, Ελληνικά Πετρέλαια, ιταλικη Edison και Ελλάκτωρ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι γνωρίζω για την elpedison, για να δώσει οικιακό ρεύμα πρέπει ο συνδρομητής να έχει εγγράψει ήδη μια επιχείρηση -όταν ρώτησα δεν έδινε ρεύμα μόνο για οικιακή χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...