Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα/Καλησπέρα Έχω μία απορία σχετικά με τις γλωσσικές απαιτήσεις για μερικά πανεπιστήμια στην Αγγλία... Πέρσυ τον Δεκέμβριο τού 2011, Εδωσα Γ1 επίπεδο το τεστ EDI. Και φέτος τον Μάιο Δινώ για Γ2 επιπεδό. Το τέστ που έδωσα είναι αποδεκτό απο τα αγγλικά πανεπιστήμια? Αν όχι πιο θα πρέπει να δόσω? Ειμαι 16 χρονών άρα θα έχω χρόνο ? Και τέλος πρέπει να ξαναδόσω ολα τα έπιπεδα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σταμάτα να σπαμάρεις το διαγωνισμό σου :Ρ Εγώ θα πρότεινα απευθείας επικοινωνία με τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν. Τω καιρώ εκείνω (μέσα δεκαετίας '90) ασχέτως του τι χαρτιά και πόσο πρόσφατα τα είχες αποκτήσει, στο B'ham και στο Westminster περνούσες υποχρεωτικά από αξιολόγηση αν πήγαινες για BA και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και για μεταπτυχιακά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει εντωμεταξύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σταμάτα να σπαμάρεις το διαγωνισμό σου :Ρ Εγώ θα πρότεινα απευθείας επικοινωνία με τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν. Τω καιρώ εκείνω (μέσα δεκαετίας '90) ασχέτως του τι χαρτιά και πόσο πρόσφατα τα είχες αποκτήσει, στο B'ham και στο Westminster περνούσες υποχρεωτικά από αξιολόγηση αν πήγαινες για BA και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και για μεταπτυχιακά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει εντωμεταξύ. http://www.londonmet.ac.uk/international/countryinf/europe-eu.cfm Κάτι για ielts λέει... έχω στείλει πολλα email πριν καποιες εβδομαδες και δέν έχω παρει απαντηση... Οσο για τα ποιηματα και των διαγωνισμό... Θα γραψω για το μνημονιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα