Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μια συσκευή που η μόνη της δουλειά είναι να καίει ρεύμα. Χωρίς να κάνει θόρυβο, και χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία. Θέλω μόνο να καίει ρεύμα.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο #*&^*#&& Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΝΑ ΦΕΣΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωσε μερικα καλοριφερ λαδιου να δουλευουν στο μαξιμουμ μερα νυχτα (καταναλωση 2-3 κιλοβατ εκαστο) :P

Δημοσ.

Καλώδιο από τη μία «τρύπα» της πρίζας στην άλλη με μια αντίσταση επάνω του ώστε να μην ανιχνευθεί από το ρελέ σαν βραχυκύκλωμα.

Δημοσ.

χαχαχαχαχ ρε μάγκες τι είναι αυτό το πράμα, να δουλεύουμε σε ρουσφετωμένους εισοδηματίες σκατόγερους που κονομήσαν την εποχή του κλέψι κλέψι, με μισθούς υπό το 500άρικο, και να κάνουν 2 μήνες να τα δώσουν κι αυτά;

πόση κακία να χωρέσει μέσα μας πια; να ερχόμαστε σε σημείο να λέμε αυτόν γιατί τον ξέχασε ο χάρος;

Δημοσ.

Α, ξέχασα. Εάν έχει όντως 500 εκατομμύρια € καβάτζα, δε πάει να βάλεις 100 θερμάστρες μαζί, τα τέτοια του θα κλάσεις. Εσύ όμως θα πληρώσεις μπόλικα για τις συσκευές.

Δημοσ.

Βάλε μια θερμάστρα μέσα σε ένα ψυγείο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Α, ξέχασα. Εάν έχει όντως 500 εκατομμύρια € καβάτζα, δε πάει να βάλεις 100 θερμάστρες μαζί, τα τέτοια του θα κλάσεις. Εσύ όμως θα πληρώσεις μπόλικα για τις συσκευές.

πλασματικό ποσό. αλλά έχει λεφτά και το ξέρω. είναι από τους γέρους με το cayennικό για μόστρα.

Δημοσ.

πλασματικό ποσό. αλλά έχει λεφτά και το ξέρω. είναι από τους γέρους με το cayennικό για μόστρα.

Και μόνο 1 εκατομμύριο να έχει, δε θα νιώσει πολλά με ένα λογαριασμό στη ΔΕΗ 1-2 χιλιάεδες. Διότι λογικά, για να έχει Cayenne, κάπου τόσο χρήμα θα έχει.

Δημοσ.

+ παίζει να σε βαρεσει και το ρευμα με κατι ποστ πιο πανω...

+ αμα τα βάλεις όλα πανω πολύ απλα θα πεφτει η ασφάλεια...στην χειρότερη πιανεις και καμια φωτιά...

Δημοσ.

Πιστολάκια μαλλιών. Είναι πολύ μικρά και πάνω από 2 kw

μ αρεσει που λεει στο πρωτο ποστ να μην κανει θορυβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...