Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιμενω . Ποτε δεν ρωταμε εναν που δεν ξερουμε στο ιντερνετ για ιατρικα θεματα..μονο σε ιατρικα σαιτ. Αυτο το ξερει και παιδι δημοτικου.

Ασχολουνται; Απονποτε;

Να μαντεψω οτι τα ιατρικα sites ειναι παρειστικα?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Saya δεν εχεις πιασει το νοημα του ποστ μου και οτι γραφεια αποδω και περα το θεωρω τρολαρισμα για αυτομσε παρακαλω μη συνεχισεις. Δε χρειαζεται να ξερω καποιον για να μου πει "ναι υπαρχουν αποτελεσματα και βρισκονται στο ταδε επισημο σιτε"

Γενικα απο τον τροπο που γραφεις μαλλον καμια χαζογκομενα θασε οπως και να εχει εχεις δυσκολια στην αναγνωση και την κατανοηση κειμενων και θα σε παρακαλεσω ξανα να απεχεις απο το δικο μου θεμα.

Δημοσ.

απονκαποτε B)

Ως τι ρε συ. Αφου δεν δινετε φαρμακα. Τι κανετε σε εναν ψυχασθενη δηλαδη. Σας λεει τον πονο του και τον γιατρευετε; Αφου ειναι ασθενεια το λεει και η λεξη.Συμβουλευτικα ενοεις; Ως στηριξη; Παλι δεν θελει ψυχιατρο;

Δημοσ.

Ως τι ρε συ. Αφου δεν δινετε φαρμακα. Τι κανετε σε εναν ψυχασθενη δηλαδη. Σας λεει τον πονο του και τον γιατρευετε; Αφου ειναι ασθενεια το λεει και η λεξη.Συμβουλευτικα ενοεις; Ως στηριξη; Παλι δεν θελει ψυχιατρο;

Σαγια ανοιξε αλλο θεμα κ αμα δε βαριεμαι θα σου απαντησω.Στο δια ταυτα αν βρω κατι πανω στην ερωτηση του τοπικ σταρτερ που βρισκω ιδιαιτερα ενδιαφερουσα θα ποσταρω.Οποιος αλλος beats me to it ας ποσταρει πληζ με ενδιαφερει κ μενα αρκετα το θεμα.

Δημοσ.

Υπαρχουν θεραπειες και χωρις αγωγη, με αγωγη, και η 3η περιπτωση που εχει και τα 2.

Δημοσ.

Saya δεν εχεις πιασει το νοημα του ποστ μου και οτι γραφεια αποδω και περα το θεωρω τρολαρισμα για αυτομσε παρακαλω μη συνεχισεις. Δε χρειαζεται να ξερω καποιον για να μου πει "ναι υπαρχουν αποτελεσματα και βρισκονται στο ταδε επισημο σιτε"

Γενικα απο τον τροπο που γραφεις μαλλον καμια χαζογκομενα θασε οπως και να εχει εχεις δυσκολια στην αναγνωση και την κατανοηση κειμενων και θα σε παρακαλεσω ξανα να απεχεις απο το δικο μου θεμα.

Και εγω θα σε παρακαλεσω να το σβησεις. Γιατι αυτο που κανεις ειναι λιγο ανορθοδοξο. Ποιος ρωταει ιατρικες συμβουλες σε ασχετο σαιτ μεσω ιντερνετ. |Θα σα;ς πουν κομπογιανιτες..

Δημοσ.

Υπαρχουν θεραπειες και χωρις αγωγη, με αγωγη, και η 3η περιπτωση που εχει και τα 2.

Δημοσ.

Κανε κοπυ πειστ την ερωτηση με την οποια ζηταω ιατρικη συμβουλη και κερδισε ενα μαγευτικο δωρο!!!! Θα σου δωσω ενα μελος του σωματος μου να το παρεις για βολτα!!! Τρολ!

Δημοσ.

Με λιγα λογια αν ξερεις οτι μια συμπεριφορα τεινει προς τη σχιζοφρενεια εισαι λιγοτερο επιρεπης σε αυτην η ειναι αδιαφορο?

Δεν ειναι ερωτηση ιατρικης φυσης; Την ερευνα ποιος την εκανε η μανικιουριστα μου; Γιατι ειμαι τρολ; Επειδη σου ειπα να ρωτησεις γιατρο; Αντι συζητατε ιατρικα θεματα στο μπλα μπλα;

Δημοσ.

Ειναι επιστημονικη ερωτηση και οχι ιατρικη. Ιατρικη ειναι μια ερωτηση του τυπου "ποναει το τριτο ποδι μου αν μου το γλυψει η σαγια θα περασει?"

Δημοσ.

To course ειναι εδω για οποιον ενδιαφερεται αλλα ξαναλεω οτι ειναι ασχετο με την ερωτηση

http://www.youtube.com/user/YaleCourses#g/c/6A08EB4EEFF3E91F

ευχαριστω,θα κατσω αυριο βραδακι να τα ξεπεταξω

Δημοσ.

Ρωτας αν ενας ανθρωπος που εχει συμπτωματα σχιζοφρενιας και το ξερει αν ειναι λιγοτερο επιρρεπης απο εναν που δεν αναγνωριζει τα συμπτωματα; Νομιζω οτι ειναι ιατρικη ερωτηση, καθαρα.Τελος παντων αφου επιμενεις συνεχιστε. Την γνωμη μου στην ειπα..

Δημοσ.

Επί του θέματος.

Δεν έχω ψάξει τα νούμερα, αλλά θα κάνω μία υπόθεση εργασίας. Το να γίνει κάποιος ψυχίατρος σημαίνει ότι έχει σπουδάσει και εργαστεί εντατικά για πάνω από 10 χρόνια στην ενήλικο ζωή του. Επομένως, αν μέχρι τα 35 του κάποιος επίδοξος ψυχίατρος εμφανίσει σοβαρό ψυχικό νόσημα, είναι αρκετά πιθανό ότι δεν θα καταφέρει να γίνει ψυχίατρος. Υπάρχει λοιπόν ένα φίλτρο, το οποίο αποκλείει αρκετούς (όχι όλους προφανώς) ψυχικά ασθενείς από την "δεξαμενή" των ψυχιάτρων. Κάτι ανάλογο ισχύει σε μικρότερο βαθμό και για τους ψυχολόγους.

Άρα, αναμένει κανείς ότι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα έχουν μικρότερα ποσοστά ψυχικής νόσου, επειδή ακριβώς δε θα γίνονταν επαγγελματίες ψυχικής υγείας αν ήταν βαριά ασθενείς. Ακόμα λοιπόν κι αν υπάρχει έρευνα γι' αυτό που ρωτάς, είναι δύσκολο να ερμηνεύσεις τα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...