Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο φύλο πιστεύεται ότι είναι πιο "χαρισματικο" από την φύση και γιατί?Εγώ πίστευα ότι εμείς οι άντρες είμαστε πιο τυχεροί και ξέρω και γυναίκες που νιώθουν ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν άντρες.Αλλα τώρα πια δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα αρσενικά πλάσματα είναι τα τυχερά.Το σωστό θα ήταν ότι οι γυναίκες είναι πιο aδικημενες από την ιστορία,τις θρησκείες και γενικότερα από την ανθρωπότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από αλλού ξεκινάς ("χαρισματικό από τη φύση") αλλού καταλήγεις ("αδικημένο ιστορικά, θρησκευτικά και γενικότερα από την ανθρωπότητα") και, ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε.

Δημοσ.

Από αλλού ξεκινάς ("χαρισματικό από τη φύση") αλλού καταλήγεις ("αδικημένο ιστορικά, θρησκευτικά και γενικότερα από την ανθρωπότητα") και, ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε.

Έχεις δίκαιο για την παρατήρηση.Βασικά ήθελα να αναφερθώ στη άδικη θέση τις γυναικας στην κοινωνία μας και στην πλασματική ανωτερότητα τwν ανδρών καλλιεργημένη κύριwς από τις θρησκείες.

Δημοσ.

Αα! Υπήρχε κάποτε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τη θρησκεία στο οποίο, μεταξύ πολλών άλλων, είχε αναφερθεί και αυτό το θέμα. Μισό να βρω το λινκ.

ΕΝΤΙΤ: Το βρήκα.

Δημοσ.

πιο χαρισματικο πλασμα στη κοινωνια ειναι η γυναικα.

πιο χαρισματικο πλασμα απο τη φυση ειναι ο αντρας.

γι'αυτο η κοινωνια "λυπαται" τη γυναικα να της δινει χαρισματα η ιδια

Το θυμα εχει περισσοτερη δυναμη απο το θυτη

Δημοσ.

Ποιο φύλο πιστεύεται ότι είναι πιο "χαρισματικο" από την φύση και γιατί?Εγώ πίστευα ότι εμείς οι άντρες είμαστε πιο τυχεροί και ξέρω και γυναίκες που νιώθουν ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν άντρες.Αλλα τώρα πια δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα αρσενικά πλάσματα είναι τα τυχερά.Το σωστό θα ήταν ότι οι γυναίκες είναι πιο aδικημενες από την ιστορία,τις θρησκείες και γενικότερα από την ανθρωπότητα.

οι πουτάνες και οι τρελες

έχουν τις τύχες τις καλές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...