Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας εχει τυχει ποτε?? Να σας φτανει στο θεο και μετα να σε φτανει στο πατο?

Το ειχα ακουσει πολλες φορες αλλα δεν το πιστευα..

Πριν μερικες μερες πηρα μια 25ευρη paysafe και μπηκα bwin να παιξω.. Επαιζα 3-4 ωρες , εφτασα στα 100 ευρω και μετα ξεκινησα το ξυλοκοπημα! Να πιανω ασσορηγο να παιζω ρεστα και να χανω απο τα 3αρια χερι ανεπαφος.. Να κυνηγαω απο το φλοπ χρωμα και κεντες πανω κατω και να μην θελει να μου δωσει τιποτα.. Μιλαμε για τραγικες καταστασεις.. Το αποκορυφωμα ηταν στο τελος! Μπαινω με τα τελευταια 30$ που μου απομεινανε και πιανω καπακι πρωτο χερι ασσους.. Κανω raise pre-flop μου τα γυρνανε , παταω ρεστα και μου τα βλεπουν.. Ημουν σιγουρος οτι θα χασω και οντως εχασα μιας και το παλικαρι ειχε επισης ασσους χερι και μας κρατησε η γκανιοτα 1.5$ απτο καθενα.. :mad:

Αισχος!

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να χάνεις στημένο θα είναι, πήγαινε σε live να τους σκίσεις

:)

Που κολαει αυτο στην ερωτηση μου? Εγω μιλαω για πιθανον στησιμο τραπουλας και εσυ μου λες να παω να παιξω σε τραπεζι..

Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαιξω στο internet μιας και το βρισκω αχαρο. Ειναι σαν να συγκρινεις το sex και το cyber sex...

Αλλα δεν ειναι εκει το point.. Το θεμα δεν ειναι οτι χανω , αλλα γιατι χανω και μαλιστα με τετοιο τροπο.. (οχι εγω συγκεκριμενα)

Δημοσ.

Συμβαινει σε ολους πιστεψε με.

Ολοι εχουν χασει με ασσους πολλοι εχουν φτασει ψηλα

και μετα ξαναεπεσαν στα ταρταρα και ακομα παραπερα.

Και εγω εχω φτασει 2-3 χιλιαρικα και για 2 μηνες

εχανα με ασσους απο 2-7 απο 4-6 και αλλα διαφορα.

Κανεις δεν ξερει αν τα στηνουν. Μπορει ναι μπορει και οχι.

Εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να τα στηνουν αλλα και παλι

τι μπορεις να κανεις?

Το μονο που μπορεις ειναι να μην ξαναπαιξεις online και να

πας σε live. Mονο αυτο μπορεις να κανεις.

Αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να βαζουν bot αντι για παιχτες σε μερικα παιχνιδια

δεν μπορεις να το ξερεις.

Μπορει και να το κανουν.

Δημοσ.

Να πιανω ασσορηγο να παιζω ρεστα και να χανω απο τα 3αρια χερι ανεπαφος.. Να κυνηγαω απο το φλοπ χρωμα και κεντες πανω κατω και να μην θελει να μου δωσει τιποτα..

ΑΚ vs. 33 οι πιθανότητες είναι με τα τριάρια, έστω και κατά λίγο, γιατί παραπονιέσαι;

Επίσης όταν λες ότι κυνηγάς συνέχεια κέντες και χρώμα και χάνεις, πάλι οι πιθανότητες συνήθως είναι εναντίον σου, το κλασικό λάθος αρχάριου είναι ότι τις κυνηγάει μέχρι τέλους ενώ τα odds είναι εναντίον σου.

Από τα παραδείγματα που έδωσες, κάποιος καταλαβαίνει ότι μάλλον δικό σου είναι το λάθος που χάνεις. Τί πάει να πει "πιάνω άσσους, πάω all in και χάνω, τραγικές καταστάστεις";

Με τους άσσους έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αλλά δεν είναι και 100%, ειδικά αν είναι περισσότερα από 2 άτομα στο ποτ. Αλλίμονο αν είχαμε την απαίτηση να κερδίζουμε κάθε φορά που πιάνουμε άσσους.

Δημοσ.

δεν εχει νοημα να ειναι στημενο.

γιατι να ρισκαρει το μαγαζι κατι τετοιο?

αφου δε παιζεις εναντια στο μαγαζι,παιζεις εναντια σε αλλους παιχτες και το μαγαζι παιρνει ποσοστα σε καθε παιχνιδι.

Δημοσ.

Μπορει να εχει μερικα bot σε κανενα τουρνουα ή σε cash.

Μπορει λεω δεν το ξερω.

Οτι θελουν μπορουν να κανουν που να ξερεις τι συμβαινει

στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Παντως πολλοι ανθρωποι που κερδιζουν σε live τραπεζια πολυ συχνα,σπανια κερδιζουν στο ιντερνετ.Αυτο απο μονο του λεει πολλα κ σηκωνει μεγαλη κουβεντα.

Φιλε στη bwin που μπηκες να παιξεις ειναι λογικο να βρισκεις παικτες που θα βαζουν ρεστα με οτι να ναι καθως ειναι καθαρα στοιχηματικο σαιτ.Δεν ειναι μποτ κανονικοι παικτες ειναι που επειδη χασανε πχ χθες λεφτα στο χ της μπαρτσελονα μπηκαν να ρεφαρουν στο ποκερ.

Μακροπροθεσμα ειναι πολυ καλυτερα να παιζεις στη bwin(ongame server)παρα στα αλλα αμιγως ποκερικα σαιτ,αφου το επιπεδο ειναι τραγικο.

Δημοσ.

Να σας φτανει στο θεο και μετα να σε φτανει στο πατο?

...

πηρα μια 25ευρη paysafe

...

...

εφτασα στα 100 ευρω και μετα

...

εχασα μιας και το παλικαρι ειχε επισης ασσους χερι και μας κρατησε η γκανιοτα 1.5$ απτο καθενα.. :mad:

Αισχος!

Καλα εφτασες να τετραπλασιασεις τα 25 ευρω αλλα στο τελος εχασες;

Απαπαπαα - τι λε ρε γαμωτο

αυτα ουτε στο χολιγουντ δεν γινονται.

Τι να πεις σε επαιξε τρελη γκινια.

Τουλαχιστον θα εχεις να διηγεισαι την ιστορια για χρονια!

Εννοειται στημενο! Χαλαστηκα, ρε γαμωτο! Και το 'χες φτασει στο Θεο! τσκ τσκ τσκ . Αν υπαρχει το ματς ανεβασε το youtube! Για γερα νευρα, εννοειται θα παρακουλουθησω χωρις να εχω πιει καφε μην παθω καρδιακο!

Δημοσ.

Λαθος,με ΑΚ ειναι οι πιθανοτητες κ οχι για λιγο...

Κλασσικό coin flip:

1,712,304 games 0.001 secs 1,712,304,000 games/sec

equity win tie pots won pots tied

Hand 0: 46.228% 45.98% 00.25% 787263 4303.00 { AcKd }

Hand 1: 53.772% 53.52% 00.25% 916435 4303.00 { 3h3s }

Hand 0: 49.394% 49.12% 00.28% 841043 4728.50 { AcKc }

Hand 1: 50.606% 50.33% 00.28% 861804 4728.50 { 3d3h }

Hand 0: 49.018% 48.71% 00.31% 834095 5248.50 { AcKc }

Hand 1: 50.982% 50.68% 00.31% 867712 5248.50 { 3c3h }

Δημοσ.

Γι' αυτό με λεφτά παίζουμε μόνο σε τραπέζια, ενώ στα site (βλ. pokerstars.net) παίζουμε μόνο με free chips για να ξεκαυλώνουμε.

Δημοσ.

Λαθος,με ΑΚ ειναι οι πιθανοτητες κ οχι για λιγο...

GLwmt.jpg

MVG6V.jpg

Ναι, όντως...παίζει να κάνω και λάθος.

Δεν έμαθα Poker odds από το βιβλίο που λέει άμα έχεις

AK ή ΑΑ πήγαινε αυτόματα all-in, κατά 99% θα κερδίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...