Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα συνφορουμιτες,προχθες ειχα καποια χρηματα στο paypal και εδωσα εντολη να μου ερθουν στον

τραπεζικο λογαριασμο,τι το θελα.

μπηκα μετα απο 2 ωρες στο paypal και μου εμφανισε μια οθονη που εγραφε πως για security measures μου ζηταει το

full account number απο την τραπεζα.δοκιμασα τα παντα iban κανονικος αριθμος βιβλιαριου.τιποτα.Αμεσως μετα

μετα απο τοσες αποτυχημενες προσπαθειες μου εκαναν λιμιτ τον λογαριασμο.

να μη τα πολυλογο τωρα βρισκομαι στην ιδια φαση.πρεπει να βαλω το full account number αλλα εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα.καμμια βοηθεια παιδια σας παρακαλω

Δημοσ.

ωραια και εμενα στην αλφα μου ταχαν βαλει. λοιπον πανε εκει που μπορεις να επεξεργαστει τα στοιχεια της τραπεζας και του λογαριασμου σου.

profile->

add or edit bank account

κανε remove την alpha

meta κανε ξανα add.

στα στοιχεια της που λεει bank adress βαλε τη διευθυνση του καταστηματος της τραπεζας σου που εβγαλες τη καρτα.

μετα χωρις κενα το iban.

Δημοσ.

ωραια και εμενα στην αλφα μου ταχαν βαλει. λοιπον πανε εκει που μπορεις να επεξεργαστει τα στοιχεια της τραπεζας και του λογαριασμου σου.

profile->

add or edit bank account

κανε remove την alpha

meta κανε ξανα add.

στα στοιχεια της που λεει bank adress βαλε τη διευθυνση του καταστηματος της τραπεζας σου που εβγαλες τη καρτα.

μετα χωρις κενα το iban.

μου χουν κανει λιμιτ το λογαριασμο δεν μπορω να κανω εντιτ αυτα τα δεδομενα.τον ειχα βαλει κανονικα τον

λογαριασμο με το ιβαν του.το προβλημα ειναι πως δεν ξερω τι ειδους full account number εννοουν αυτοι.iban και βιβλιαριου δεν δουλευει

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα και εδώ και δύο εβδομάδες ανταλλάσουμε e-mail κάθε μέρα με το "τμήμα υποστήριξης" :P του paypal και μου λένε κάθε φορά ότι νάνε απαντήσεις. έχει βρει κανείς καμια λύση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...