ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα Module και θέλω να βάλω 3 custom html codes. Το πρόβλημα είναι ότι μου εμφανίζει το ένα κάτω από το άλλο Υπάρχει περίπτωση να τα βάλω οριζόντια? Το site είναι το www.ulife.gr και το Module είναι στο position11 (εκεί που έχω τα custom1 Και custom2 Ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εν συντομία, δίνοντας "float: left" στα DIV του κάθε module θα πετύχεις την οριζόντια εμφάνιση που θέλεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για ακόμη μια φορά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Έβαλα το float:left στο module class suffix του κάθε module και με λίγη επεξεργασία στο κείμενο πέτυχε.Ήταν τόσο απλό τελικά αλλά αν δεν ξέρεις... Και πάλι ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πιο σωστό θα ήταν να βάλεις πχ/ " align-left" (με κενό μπροστά) στο module class suffix και έπειτα να φτιάξεις στο css σου κάτι σαν το ακόλουθο: > .align-left { float: left; } Γενικά το module class suffix ειναι για να ορίζεις περισσότερες κλάσεις για τα module και όχι για να βάζεις CSS κώδικα.
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τυπικά όχι. Το class πρέπει να ορίζεται σύμφωνα με τα semantics και όχι με τη μορφοποίηση. Πχ. είναι πιο σωστό μια κλάση να είναι "column" ή "main-content" παρά "left" ή "center". Βέβαια, δεν σου απαγορεύει κανείς να τα ορίσεις όπως θες/σε βολεύει, αλλά θεωρητικά το σωστό είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα