capten- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Με τις μούντζες στην Βουλή και τα βρισίδια στους πολιτικούς δυστυχώς δεν βγαίνουν φράγκα εκτος και άμα είστε καναλάρχες και έτσι αναρωτιέμαι πως πιστεύεται ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση. Υπενθυμίζω ότι a}άμα βρούμε είτε πετρέλαιο είτε φυσικό αέριο θα πρέπει να περάσει καμια εικοσαετία και αν.... b}τώρα ΟΛΑ τα βασικά προϊόντα σχεδόν τα εισάγουμε.Μα όλα ρε γαμώτο μου. c}Και από τεχνολογία και καινοτομίες δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω υπερδύναμη.
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Απο τη στιγμή που η Ελλάδα έχει μαριονέτες πολιτικούς που ελέγχονται απο ξένα κέντρα δεν θα δούμε καμία προκοπή στο προτεκτοράτο.. Δεν θέλει να βγάλεις πανεπιστίμειο κάν για να ξέρεις ότι πρέπει να εκμεταλευτείς τον φυσικό πλούτο της χώρας.. Το να μη παράγεις τίποτα ποιανού εντολή είναι; Γιατί δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.. Απο βιομηχανίες μηδέν και γενικότερα αυτό το κλίμα επικρατεί.. Κι επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ανίκανοι όλοι τους..άρα καταλήγω στο αρχικό μου συμπέρασμα..
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θα απέχουμε από τις εκλογές και θα προσευχόμαστε στη παναγία να μας σώσει.
capten- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γλυκανάλατη μου soso75 ελπίζω να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν φτάει ο έλληνας πολιτικός όταν σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός του freddo καπουτσίνο και του frappe πηγαίνει στα γραφεία του πολιτικού και "παρακαλαει" για επιδόματα και διορισμούς. Και ανάφερα με βρισίδια και κατάρες λεφτά δεν έρχονται.
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γλυκανάλατη μου soso75 ελπίζω να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν φτάει ο έλληνας πολιτικός όταν σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός του freddo καπουτσίνο και του frappe πηγαίνει στα γραφεία του πολιτικού και "παρακαλαει" για επιδόματα και διορισμούς. Και ανάφερα με βρισίδια και κατάρες λεφτά δεν έρχονται. 1ον Να πάρεις πίσω τον προσβλητικό χαρακτηρισμό σου.. 2ον Κάθε άποψη είναι σεβαστή είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε αλλά δεν βλέπω την ίδια διάθεση απο τη μεριά σου.. 3ον Ο Έλληνας πολιτικός φταίει κατά την άποψη μου γιατί..αν ήταν σωστοί δεν θα κάνανε διορισμούς απο τα παράθυρα για να πάρουν μερικούς ψήφους παραπάνω ώστε να κατέχουν τις καρέκλες και τα αξιώματα..θα βρισκόταν εκεί γιατί θα το άξιζαν και δεν θα είχαν ανάγκη να κάνουν κανένα ρουσφέτη. Το θέμα του ρουσφετιού ξεκίνησε απο τους πολιτικούς και όχι απο τον λαό. 4ον Την άποψη σου για τον λαό μας την είπες αρκετά προσβλητικά δεν ξέρω ποιούς άνεργους έχεις υπόψη σου που τους βλέπεις να πίνουν καφέ..αλλά διάβασε και τη στατιστική της Ευρωπαικής ένωσης για να δείς το πως οι Έλληνες εργάζοντε περισσότερες ώρες απο τους Ευρωπαίους και απο μισθό..ούτε τις μισές αποδοχές δεν έχουν και με ένα άθλειο σύστημα υγείας τριτο κοσμικό..
capten- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καταρχάς δεν είχα απόλυτος καμια διάθεση να προσβάλλω κανέναν.A μάλλον εννοείς το γλυκανάλατη.Συγγνώμη από τον χρηστη soso75.
xlapacas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 που ειναι οι αγανακτισμενοι? μοδα ηταν και αυτο!
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο. Ας μη ρίξουμε πάλι το φταίξιμο στους άλλους, ξέραμε τι γινόταν χρόνια τώρα.Αν δεν κάνουμε αυτοκριτική και δεν αλλάξουμε δεν θα μας φταίει κανείς για ότι ακολουθήσει
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο. Ας μη ρίξουμε πάλι το φταίξιμο στους άλλους, ξέραμε τι γινόταν χρόνια τώρα.Αν δεν κάνουμε αυτοκριτική και δεν αλλάξουμε δεν θα μας φταίει κανείς για ότι ακολουθήσει Τι στους άλλους το φταίξιμο εγώ κι έσυ τα πήραμε τα εκατομμύρια έτσι δεν είναι..; "Μαζί τα φάγαμε..!" Έλεος..
Critter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θα διαφωνήσω με καπετάνιο και porg διότι ακόμα και αν ο λαός γεννήθηκε για να ζητάει ρουσφέτια, στο χέρι των πολιτικών είναι να πουν ΟΧΙ διότι αυτοι αποφασίζουν. Κανένας δεν αυτοδιορίζεται και κανένας "Μπόμπολας" δεν παίρνει μόνος του τα έργα και τις μίζες. Λέγοντας ΝΑΙ, δημιούργησαν αυτή την παιδεία/κουλτούρα που επικρατεί σήμερα. Εννοείται ότι όλα ξέκίνησαν εποχές που ο κόσμος πείναγε (το εκμεταλεύτηκε αυτό ο πολιτικός) και είτε ζήταγε ρουσφέτια απο μόνος του είτε του τα προτείνανε οι ίδιοι οι πολιτικοί μέσω κοινωνικών κύκλων. Ο σκοπός? Οι εκλογικοί στρατοι. Ομοίως και οι επιχειρηματικοί στρατοί. Για μένα λοιπόν τη συντριπτική πλειοψηφία της κατάντιας αυτής, την έχουν οι πολιτικοί, με αποτέλεσμα να κάνουν το λαό σαν τα μούτρα τους. Πλέον, όταν έχεις χειραγωγήσει το λαό και έχει κάκιστα μια τέτοια κουλτούρα, είναι δύσκολο να πείσεις έναν 50άρη να αλλάξει τρόπο σκέψης. Δυστυχώς όμως αυτό θα τον καταστρέψει. Είναι σαν το μικρό παιδι που μεγαλώνει σε μια οικογένεια με αρχές ή οχι. Σε επίπεδο πολίτη, η οικογένεια έιναι το κράτος και η λεγόμενη κοινη λογικη του, δημιουργείται μέσα σε αυτο.
minaras_tio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δε θα βγει απο την κριση γιατι δεν υπαρχει κριση. Κολπακια των Γερμανων να μας αγορασουν και να μας πηδανει μια ζωη πιστευω.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν γίνεται να βγει από την κρίση οπότε μην το ψάχνετε. Εκτός αν εκλεγεί πρωθυπουργός με μεγάλα @@
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τι στους άλλους το φταίξιμο εγώ κι έσυ τα πήραμε τα εκατομμύρια έτσι δεν είναι..; "Μαζί τα φάγαμε..!" Έλεος.. Αυτό το "μαζί τα φάγαμε" πόση αλήθεια κρύβει! @Critter δεν γεννηθήκαμε στα ρουσφέτια, μάθαμε σε αυτά και σιγά σιγά απο το κάναμε θεσμό. Μη ξεχνάτε πως τα 10,000,000 βγάζουν τους 300 όχι το αντίθετο.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 που ειναι οι αγανακτισμενοι? μοδα ηταν και αυτο! τωρα κανει κρυο..την ανοιξη θα ξαναεμφανιστουνε.
HERTHAN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ειναι πολυ απλο. Με το να πουμε σ'αυτους που χρωσταμε <<ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ>> και να ξεκινησουμε σαν χωρα απο το 0 ή και απο το μειον ακομα παλι απο την αρχη να σταθουμε στα δικα μας ποδια,με τις δικες μας δυναμεις και αλλαζοντας νοοτροπια να παμε μπροστα. Και ολα αυτα γιατι αυτο το χρεος που εχουμε ειναι αφυσικο να το ξεπληρωσουμε και η μονη λυση ειναι παρτε τα @@@@ μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα