Hellraiser76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ετη φωτος η MS στο customer support σε σχεση με τους φραγκοφονιαδες σχιτοματηδες...να βγαζανε και κανενα παιχνιδι να παιξουμε τι ωραια που θα ηταν. 1
lepaterious Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εμενα οταν μου ειχε χαλασει το original το ειχαν στειλει Αγγλια και οταν μου το επιστρεψανε ειχε εναν φακελο με το παιχνιδι που ειχε μεινει μεσα συν το jet set radio future και το sega rally σε ενα dvd γιατι καθυστερησαν μια εβδομαδα παραπανω να μου το επιστρεψουν επισης ειχαν γραψει αναλυτικα τι ειχε συμβει στο drive μαζι με φωτογραφιες τι ειχε καει πως το αφαιρεσαν και βαλανε καινουργιο drive..... Επισης ολα αυτα τα χρονια οποτε χρειαστηκα support απο την ms ενα τηλεφωνο και ελυσα το προβλημα μου... Εχουν φοβερο support... Για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εχει φτασει να εχει τετοιο marketshare χωρις να δωσει πισω.. 1
gRim Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Έμενα μου έστειλαν πίσω το 360 επισκευασμένο και φλασαρισμένο όπως το είχα στείλει και δώρο 1 μήνας gold.
HarryGrey Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 να βγαζανε και κανενα παιχνιδι να παιξουμε τι ωραια που θα ηταν. Μάλλον μπέρδεψες το τοπικ του ps4 με του one. 1
hexenlord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εχω ξαναγραψει για το σαπορτ της ΜΣ. 6 φορες τους εχω χρειαστει συνολικα σε 8 χρονια. Και τις 6 ηταν αψογοι με αποκορυφωμα οταν μου χαρισαν το gta 5 . Ναι, μου το χαρισαν.τσαμπα. 10 μερες μετα απο την κυκλοφορια του. Για πσ4 σαπορτ δεν εχω γνωμη γιατι μονο το πσ3 που ειχα (για λιγο καιρο) δεν ειχε παθει κατι. Οταν ομως πηγαμε το ΒΑΙΟ μια κοπελας για σερβις τραβηξαμε τα πανδεινα. 2
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον μπέρδεψες το τοπικ του ps4 με του one. Μπα δεν μπερδεψα τιποτα....αυτοι του PS4 ειναι σε ακομα πιο αθλια κατασταση αλλα και η δικη μας κονσολιτσα μεχρι στιγμης με εξαιρεση τα ραλακια δεν εχει να προσφερει κατι ιδιαιτερο σε exclusive. Περιμενω πως και πως το Quantum Break μπας και παιξω λιγακι.....
HarryGrey Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μπα δεν μπερδεψα τιποτα....αυτοι του PS4 ειναι σε ακομα πιο αθλια κατασταση αλλα και η δικη μας κονσολιτσα μεχρι στιγμης με εξαιρεση τα ραλακια δεν εχει να προσφερει κατι ιδιαιτερο σε exclusive. Περιμενω πως και πως το Quantum Break μπας και παιξω λιγακι..... Α ναι σωστά, τώρα θυμήθηκα την περίπτωση σου......
johngamer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μπα δεν μπερδεψα τιποτα....αυτοι του PS4 ειναι σε ακομα πιο αθλια κατασταση αλλα και η δικη μας κονσολιτσα μεχρι στιγμης με εξαιρεση τα ραλακια δεν εχει να προσφερει κατι ιδιαιτερο σε exclusive. Περιμενω πως και πως το Quantum Break μπας και παιξω λιγακι..... Ποια ραλακια?
anamenos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ποια ραλακια? Προφανώς θα αναφέρεται στο FORZA 5 και στο Forza Horizon 2
gkalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Hellraiser76 τσέκαρε και το Sunset Overdrive. Εγώ το γουσταρα πολύ. Είναι αξιολογος τίτλος με τίγκα γέλιο και ασταμάτητη δράση.
metallica 13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ρε μαγκες τι ξαφνικο update ηταν το σημερινο?ξερει κανενας με τι εχει να κανει?
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Hellraiser76 τσέκαρε και το Sunset Overdrive. Εγώ το γουσταρα πολύ. Είναι αξιολογος τίτλος με τίγκα γέλιο και ασταμάτητη δράση. Καλο ειναι αλλα το συγκεκριμενο ειδος δεν με συγκινει....
gkalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ρε μαγκες τι ξαφνικο update ηταν το σημερινο?ξερει κανενας με τι εχει να κανει?Είσαι στο preview dashboard; Σήμερα έγινε update στο preview.
metallica 13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Είσαι στο preview dashboard; Σήμερα έγινε update στο preview. δεν ειμαι στο preview!!!λες να με εβαλαν απο μονοι τους?
gkalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αποκλείεται αυτό . Μόνο μετά απο πρόσκληση μπαίνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις