gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Με Billions μου φαίνεται οτι αγόραζε και την εταιρεία. Μου βρωμάει η φήμη. 1
Vole Maulder Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι, το όνομα του πρότζεκτ ήταν Silent Hills, αυτό είναι σωστό. Αλλά τα δισεκατομμύρια είναι λίιιιιγο υπερβολή
Hellraiser76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ο λαος απαιτει free with gold ναρκαλιευτη και φιδακι....
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 αν ισχυει η φημη μιλαμε για τρομερη κινηση απο πλευρας ms!θα πεσουν τα τσιμεντα!
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και θα πέσει και πολύ κράξιμο/butthurt απο PS users. Φαντάζομαι όλοι θυμάστε τα σχόλια για το "μούφα" Tomb Raider. 1
lepaterious Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και θα πέσει και πολύ κράξιμο/butthurt απο PS users. Φαντάζομαι όλοι θυμάστε τα σχόλια για το "μούφα" Tomb Raider. Καλα θα γινει πανηγυρι πλακα θα εχει.... Αντι να τα ριχνουν στις αφραγκειες της sony που δεν μπορει να βγαλει εναν τιτλο exclusive θα τα ριχνουν στην ms γιατι πολυ απλα μπορει να αγοραζει και να βγαζει οτι θελει... Ναι, το όνομα του πρότζεκτ ήταν Silent Hills, αυτό είναι σωστό. Αλλά τα δισεκατομμύρια είναι λίιιιιγο υπερβολή Μπορει τα δις να ειναι για ολη την Konami να την αγορασει η εστω να αγορασει τα μεγαλα ονοματα της,, PES 2016 exclusive to xbox one.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλα θα γινει πανηγυρι πλακα θα εχει.... Αντι να τα ριχνουν στις αφραγκειες της sony που δεν μπορει να βγαλει εναν τιτλο exclusive θα τα ριχνουν στην ms γιατι πολυ απλα μπορει να αγοραζει και να βγαζει οτι θελει...Δεν ήθελα να το πάω εκεί το θέμα, και ούτε το εννούσα έτσι. Απλά μου αρέσουν τα σχόλια του τύπου "πάει κι αυτό το παιχνίδι, το κατέστρεψαν, κωλοMS χαλάει τους τίτλους" κλπ. Μένω καθαρά στο "fan"base της κονσόλας και δεν πάω στην κατάσταση της κάθε εταιρίας. Και προσωπικά συνεχίζω (για την ώρα) να προτιμώ την Sony απο την MS. υγ : αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα πάρω Xbox One, για την ώρα μάλιστα το Quantum Break με κάνει να πάρω πρώτα One
lepaterious Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Απλά μου αρέσουν τα σχόλια του τύπου "πάει κι αυτό το παιχνίδι, το κατέστρεψαν, κωλοMS χαλάει τους τίτλους" κλπ. Και προσωπικά συνεχίζω (για την ώρα) να προτιμώ την Sony απο την MS. Ναι βεβαία άλλα όταν η sony παίρνει έναν τίτλο exclusive "praise the lord" άλλα όταν το κάνει η ms και με ποιο πολλά λεφτά και σίγουρη επιτυχία στο να βγει τελικά ο τίτλος εκεί είναι καταστροφή του gaming και λοιπές μπούρδες..... Βεβαία όταν έφαγε άκυρο τελικά δεν είδα να κράζουν οι γνωστοί, ξέρουν μόνο να κράζουν όταν τελικά κάτι θα βγει έξω άλλα όχι στην κονσόλα τους. Για το δεύτερο άπλα απαξιώ :P 1
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εμενα παντως δεν μου φαινεται τοσο περιεργη η συγκεκριμενη φημη παντως.Αυτην την στγμη η microsoft ειναι η μονη εταιρια που εχει λεφτα για σκοτωμα απο τις υπολοιπες του χωρου(sony nintendo)και επιπλεον για να αλλαξει την κατασταση υπερ της,θα πρεπει να επενδυει σε αποκλειστικες συμφωνιες ωστε να τραβηξει ξανα πισω το hardcore κοινο της(οι μαλακιες που ειχε κανει δυσκολα ξεχνιουνται) 1
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και αυτός ο βλακας δε κρατάει τη φήμη λίγο ζωντανή μέχρι την Ε3 να γίνει ντόρος. Τα ξερναει ολα με τη μια
lepaterious Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και αυτός ο βλακας δε κρατάει τη φήμη λίγο ζωντανή μέχρι την Ε3 να γίνει ντόρος. Τα ξερναει ολα με τη μια Μπορει να μην θελει να υπαρχουν φημες γιατι με τις φημες πριζονται και τα λενε και μηπως θελει να κανει surprise....
spartan29gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 http://twitter.com/XboxP3/status/604697441447731201 Ανθρακας ο θυσαυρος
gkalas Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και μόνο που έγραφε billion ηταν τελειωμένη η φήμη πριν καν αρχίσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις