Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα με το coil whine σταματησε τελειως  με το τελευταιο update ; Για τη πρωτη σειρα μοντελων το λευκο που ηταν μαζι με το Sunset overdrive πριν 1,5 χρονο περιπου .

αυτο το μοντελο εχω εγω και συχνα εκανε θορυβο αλλα δεν το εψαξα ιδιαιτερα τι ειναι το coil whine

Δημοσ.

Το θεμα με το coil whine σταματησε τελειως με το τελευταιο update ; Για τη πρωτη σειρα μοντελων το λευκο που ηταν μαζι με το Sunset overdrive πριν 1,5 χρονο περιπου .

Έχει λυθεί εδώ και 10 μήνες.

Δημοσ.

Καλησπέρα κόσμε. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις αξιοπρεπή library? Τα games with gold συγκρίνονται καν με το ps+ ή καμία σχέση; Γενικά και physical/digital απο που κοιτάμε πέρα απο τους εγχώριους κλέφτες;

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που η digital εκδοχη καποιου παιχνιδιου σε σχεση με την physical εκδοχη του δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης για εμενα προσωπικα ειναι παντελως αχρηστο να αγορασω καποιο παιχνιδι digital για να γλειτωσω απλα 5-10 ευρω ενω μπορω πολυ απλα να περιμενω 2-3 μηνες απο την κυκλοφορια του και να το αγορασω physical.

Δημοσ.

Τσιμπησες την προσφορα ? το gold ειναι μαλον μαπα κοιτα skroutz και συνοικιακα videoclub πχ το Seven εχει ολα τα Χ1 games στο ραφι  ενω για ps4 ολα νοικιασμενα σε αναλογια 1 X1 10 ps4  :-D

Δημοσ.

Τσιμπησες την προσφορα ? το gold ειναι μαλον μαπα κοιτα skroutz και συνοικιακα videoclub πχ το Seven εχει ολα τα Χ1 games στο ραφι  ενω για ps4 ολα νοικιασμενα σε αναλογια 1 X1 10 ps4  :-D

Είμαι σε φάση τσατίλας που δεν υπήρξε ποτέ η προσφορά του κωλογερμανού και λέω να πάω να πάρω το unity bundle απο mmarkt να τελειώνω και με αυτό. Αλλα βλέπω οτι τα games είναι ψιλοφωτιά ακόμα και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις μια semi decent library χωρίς να ξεπαραδιαστείς. Καλόμαθα με το pc.

Δημοσ.

Μπορει κανεις να παρει καρτα live απο goldxbox με Paypal?

ναι, αγόρασα σήμερα μια 50αρα giftcard με paypal και πέρασε κανονικά , λογικά μπορείς να πάρεις και συνδρομή 

Δημοσ.

ναι, αγόρασα σήμερα μια 50αρα giftcard με paypal και πέρασε κανονικά , λογικά μπορείς να πάρεις και συνδρομή

Ρε συ δεν μου δεχεται την καρτα το PayPal...τι στο καλό παίζει; alpha ειναι η κάρτα...

Δημοσ.

Ρε συ δεν μου δεχεται την καρτα το PayPal...τι στο καλό παίζει; alpha ειναι η κάρτα...

Πειραιώς debit. Είναι η δεύτερη αγορά που έκανα από goldxbox, και τις δυο φορές πέρασε η κάρτα

Δημοσ.

dimoyk όταν λες ότι δεν στο βγάζει, εννοείς στο one? Μπορείς να το κατεβάσεις και απ την ιστοσελίδα του xbox(από κει το κατέβασα κι εγώ) ή από το 360(αν δεν υπάρχει επιλογή κάνε αναζήτηση το παιχνίδι και θα στο εμφανίσει)

Είμαι σε φάση τσατίλας που δεν υπήρξε ποτέ η προσφορά του κωλογερμανού και λέω να πάω να πάρω το unity bundle απο mmarkt να τελειώνω και με αυτό. Αλλα βλέπω οτι τα games είναι ψιλοφωτιά ακόμα και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις μια semi decent library χωρίς να ξεπαραδιαστείς. Καλόμαθα με το pc.

Εύκολα. Ξεκίνα με games with gold. Ρίξε μια ματιά τι παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_with_Gold_games 

Ταυτόχρονα με τα παιχνίδια του one κατέβαζε και του 360. Από Σεπτέμβριο ξεκινάει το bc, οπότε θα είσαι διπλά κερδισμένος.

Από κει και πέρα υπάρχει και το ea access όπου με 24,99 ευρώ τον χρόνο έχεις πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια(τελευταίες προσθήκες titanfall και dragonage inquisition) http://www.xbox.com/el-GR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access

Επιπλέον, οπως θα είδες και στα προηγούμενα post μου με την αγορά του GOW ultimate παίρνεις όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς δώρο + με την αγορά του rare replay παίρνεις 30 παιχνίδια της rare με 30 ευρώ. 

Καθόλου άσχημα νομίζω  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...