Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση για τα save των παιχνιδιών. Επειδή ο ελεύθερος χώρος είναι ίσα ίσα για να κάνω εγκατάσταση ένα ακόμη παιχνίδι, σκέφτομαι να διαγράψω μερικά που έχω τερματίσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τί γίνεται με τα save των παιχνιδιών; Αν πατήσω uninstall στο παιχνίδι, σβήνονται κι αυτά;

Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή.

Δημοσ.

Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή.

Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία;

Δημοσ.

Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία;

Υπάρχουν μέσα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

ανεβηκε το castle crashers στο marketplace και οποιος το ειχε αγορασει στο 360 το παιρνει free...προσωπικα οταν μπηκα μου ελεγε 14,99 αλλα αμα κανεις back και ξαναμπεις στην σελιδα του παιχνιδιου στο γραφει free.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ακόμα Xbox One αλλά πήρα την συλλογή του Τσίφτη-λεμονοστίφτη από Κωτσόβολο. Θα παίξει ΤΟ LASO όταν πάρω την κονσόλα και θα το κουτσουνιάρω στο leaderboards για να λέω ότι έχω μεγαλύτερο e-pennis από άλλους. :-D

• Like 2
Δημοσ.

το προβλημα με xbox με το θορυβο που κανανε σχεδον ολα τα καινουργια λυθηκε η ακομα παλι βγαινουν ετσι?

Εγώ που το πήρα πριν 2 μήνες περίπου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Από ό,τι έχω διαβάσει, έχει λυθεί.

Δημοσ.

το προβλημα με xbox με το θορυβο που κανανε σχεδον ολα τα καινουργια λυθηκε η ακομα παλι βγαινουν ετσι?

Μάλλον μπερδεύεις το one με το ps4

Δημοσ.

Forza Motorsport 6, απλά ανέβηκε επίπεδο!!!

Για να μην απορείτε κάποιοι, όσοι κάναμε Pre-Order την Ultimate, παίζουμε απο 10/09.Οι υπόλοιποι στις 18/09...

GT: SAF1S GR όποιος θέλει κάνει add...

Δημοσ.

Δεν μπερδεύεται, είχε θέμα αλλά λύθηκε με software update τον περασμένο Οκτώβριο.

Το ίδιο λέμε, λύθηκε απ τον περασμένο Οκτώβριο και δεν νομίζω να εννοεί θόρυβο τον σκληρό δίσκο που ακουγόταν, γι αυτό υπέθεσα ότι μάλλον το μπερδεύει με το ps4.

Δημοσ.

εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο...

Δημοσ.

εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο...

Πολύ παράξενο.Το έχω συνέχεια σε Instant-On, κάθε φορά που παίζω κλείνω τουλάχιστον 3ωρο και πάλι δεν ακούγεται καθόλου.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό Coil Whine, που κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ο σκληρός, το οποίο εμφανίζεται σε βαριά παιχνίδια (μέχρι στιγμής σε κάποια σημεία του Project Cars και Gears Ultimate)...

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην Limited COD AW 1TB που είναι η δικιά μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...