Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 3 λόγοι που δεν θα πάρω το νέο Χbox.

1)    Απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ (κι ας μην είναι always).

2)    Δεν παίζει μεταχειρισμένα.

3)    Δεν παίζει τα παιχνίδια του 360 που έχω…

Μάλλον το 360 ήταν η τελευταία μου κονσόλα, και από εδώ και μπρος, μόνο pc gaming… 

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2 πρώτα δεν είχαν οριστικοποιηθεί τελευταία φορά που κοίταξα.

Θα περιμένουμε και την Ε3 μπας και αλλάξουν άποψη μετά το κράξιμο αλλά δεν το βλέπω ρε φίλε. Και κάτι μου λέει ότι ίδια πολιτική θα ακολουθήσει και η Sony.

Δημοσ.

Kακως δινετε τοση σημασια στις οποιες διαφορες στα specs. Μην περιμενετε παπαδες απο πλευρας γραφικων σε multi-platform τιτλους. Συντομως θα δειτε οτι ακομη και οι νεες μηχανες που ανακοινωνουν εταιριες οπως η ακατανομαστη-τρισαθλια, απλα θα προσφερουν λιγο καλυτερα γραφικα κυριως ομως λογω της αυξημενης αναλυσης και της καλυτερης δυνατητας χρησης των διαφορων μεθοδων ΑΑ. Φυσικα οι μεγαλυτερες διαφορες θα ειναι σε exlusive τιτλους της καθε κονσολας, οπου ομως ηδη σε αυτους τους τιτλους τα γραφικα ηταν πολυ καλα.

Και για να μην ξεχνιομαστε:

7tmSCjo.gif

• Like 5
Δημοσ.

Παντως το αρχικο PS3 παραμενει μακραν η πιο ασχημη κονσολα...μιλαμε για κανονικη ψησταρια.

Μιλαμε για επικη εμετιλα...ειδικα το σημειο που λεει οτι μπορει ενας δευτερος χρηστης με το ιδιο δισκακι να αγορασει ξανα το παιχνιδι και ετσι γινεται εξοικονομηση στα δισκακια ειναι για μπουνιες!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...