HarryGrey Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα ομως καποιον κουλο που δεν νιωθει καλα μια μερα η τσακωθηκε με την γκομενα του και βαζει 0 σε παιχνιδαρες. Αν και είναι πολύ σκληρό το σχόλιο σου για τους users του metacritic ακόμα και αυτοί που αναφέρεις προτιμάνε το ROTTR από το Uncharted Nathan Drake Collection σύμφωνα με το σκορ που έβαλαν. Τέσπα σε αυτό το σημείο που τα βάλατε και με το metacritic νομίζω ήρθε η στιγμή να τελειώσουμε αυτή την offtopic αλλά με πολύ ουσία κουβέντα μας
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν αναφερομουν σε ολους, αλλα στα 10δες ''0,1,2'' κτλ που κανουν το userscore αναξιοπιστο. . Οκ ας δεχτουμε ομως οτι το TR(2015) εχει 0,2 userscore παραπανω απο remastered που το 1ο μερος της σειρας συμπληρωνει 10ετια. βοηθά το point μου. No prob.
vag.patrick Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 το ROTR ειναι ανταξιο του προκατοχου του και για μενα ισως και καλυτερο σε καποιους τομεις σιγουρα ομως τεχνολογικα αυτην την στιγμη δε μας δινει κατι το νεο , οπως εγινε στην περιπτωση του uncharted 1 & 2.... συγκρινουμε ενα gaming studio (CD) Με ενα στουντιο το οποιο αποτελειται κυριως απο μηχανικους και επιστημονες (ND). Δε νομιζω οτι μπορει να το αρνηθει καποιος το τελευταιο , αλλα αυτο δε σημαινει οτι η πρωτη ( CD ) , δεν ειναι αρκετα καλη στην δουλεια της.Το metacritic ειναι οντως θεμα, γιατι εχει αναπηρες βαθμολογιες , αλλα σε αυτο φταιει το ιδιο και οχι ο καθε αναπηρος χρηστης που το φαγαν το μπιφτεκι του , γιατι εχει λαθος προυποθεσεις βαθμολογησης. Αυτα και αλλα πολλα offtopic πραγματα τα οποια οπως προ ειπατε καλο ειναι να αφησουμε ως εδω γιατι ακρη δε θα βγει 1
garrett156 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 για να επιστρεψουμε στα του τοπικ η παιχνιδαρα ειναι δαθεσιμη δωρεαν για κατεβασμα απο σημερα για τους χρυσους....sunset overdrive ladies and gents...μονο η microsoft τα κανει αυτα...να τα λεμε ολα 2
NickTG Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν μπορεις να συγκρινεις το Ratchet and clank του ps4 με το Mario 64 και να πεις οτι το πρωτο ειναι καλυτερο. Κυρίως γιατί δεν είναι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Κυρίως γιατί δεν είναι! Tο impact του Mario 64 δεν μπορει να συγκριθει με κανενα R&C.
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 για να επιστρεψουμε στα του τοπικ η παιχνιδαρα ειναι δαθεσιμη δωρεαν για κατεβασμα απο σημερα για τους χρυσους....sunset overdrive ladies and gents...μονο η microsoft τα κανει αυτα...να τα λεμε ολα Tο impact του Mario 64 δεν μπορει να συγκριθει με κανενα R&C. Ενταξυ ειπαμε παμε παρακατω
vag.patrick Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 για να επιστρεψουμε στα του τοπικ η παιχνιδαρα ειναι δαθεσιμη δωρεαν για κατεβασμα απο σημερα για τους χρυσους....sunset overdrive ladies and gents...μονο η microsoft τα κανει αυτα...να τα λεμε ολα οποιος εχει One και δεν το επαιξε , πρεπει επειγοντως . Το παιχνιδι ειναι φανταστικο...!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ori and the blind forest γιατι δεν μου δειχνει τιμη αγορας?
HarryGrey Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ori and the blind forest γιατι δεν μου δειχνει τιμη αγορας? Εδώ είσαι https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition/371a3e23-9b44-40fb-9fa1-69810990a8ee#gameDetailsSection
metallica 13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πήρε κανείς κωδικό για το early access στην beta του gears4?
zmaskos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πήρε κανείς κωδικό για το early access στην beta του gears4? Τιποτα ακομα, ειμαστε σε αναμονη.......... 1
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εδώ είσαι https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition/371a3e23-9b44-40fb-9fa1-69810990a8ee#gameDetailsSection Εκει που εψαχνα εγω γιατι δεν ειχε τιμη? Και το λινκ που μου εδωσες εχει σε λιρες αγγλιας οχι σε ευρω ελλαδας. Και οσο αφορα το early access για την beta του gears of war 4 την παιρνουν ολοι ή μονο οσοι εχουν αγορασει την ultimate collection του gears of war 1 - 3?
HarryGrey Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εκει που εψαχνα εγω γιατι δεν ειχε τιμη? Και το λινκ που μου εδωσες εχει σε λιρες αγγλιας οχι σε ευρω ελλαδας. Η απλή έκδοση που ψάχνεις αντικαταστάθηκε από την Definitive Edition. Θα ήταν χαζομάρα να αγοράσεις την απλή στα ίδια χρήματα, γι αυτό σου γράφει μόνο πακέτο. Το link που σου έδωσα είναι copy paste από την ελληνική σελίδα, το πρόβλημα είναι σε σένα. Πήγαινε τέρμα κάτω αριστερά και άλλαξε την χώρα σε Ελλάδα.
metallica 13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι θα γίνει με τα beta codes του gears??δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη!!έλεος!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2016 από metallica 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις