Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την βοήθεια σας !

Πούλησα την κονσόλα μου σε ένα παιδί εντός του φόρουμ .

Ήταν η συλλεκτική έκδοση forza με το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.(το έιχα κατεβάσει)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να παίξει το παιχνίδι και ο νέος κάτοχος με τα δικά του στοιχεία?

Επίσης τρέχει και μια συνδρομή 3μηνη στην ίδια κονσόλα που θα επιθυμούσα να του την μεταβιβάσω,αν γίνεται

φυσικά.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν υπαρχει φιλε μου αυτην την σιγμη αυτη η δυνατοτητα..σε αυτο το θεμα το one με νευριαζει και εμενα!

Δυστυχως ή ευτυχως να και σε ενα αλλο θεμα που η sony ειναι μπροστα.

Παιδιά την βοήθεια σας !

Ήταν η συλλεκτική έκδοση forza με το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.(το έιχα κατεβάσει)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να παίξει το παιχνίδι και ο νέος κάτοχος με τα δικά του στοιχεία?

Επίσης τρέχει και μια συνδρομή 3μηνη στην ίδια κονσόλα που θα επιθυμούσα να του την μεταβιβάσω,αν γίνεται

φυσικά.

Πρεπει εσυ με τα στοιχεια σου να μπεις στο xbox.com και αφου συνδεθεις πρεπει να του πεις να σου δωσει ενα mail ωστε να αλλαξεις το μειλ που εχεις στο λογαριασμο με αυτο που θα σου δωσει το παιδι που του πουλησες τη κονσολα και μετα απλα να κανει ενεργοποιηση εσυ ή αυτος.

Πιστευω μετα απο αυτο θα ειναι οκ με το δικο σου gamertag γιατι αν θελει να το αλλαξει πρεπει να πληρωσει νομιζω.

Δημοσ.

Παιδιά την βοήθεια σας !

φυσικά.

Αν μπει με τον λογαριασμο σου στην κονσόλα και κατεβάσει το παιχνίδι  και εχει home xbox την κονσόλα θα μπορεί να έχει και την συνδρομη με δικό του λογαριασμο νομίζω.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μόλις αγόρασα το rise of the tomb raider Region Free απο ebay σφραγισμένο 28 ευρώ τελική.

Γνωστός πωλητής απο Αγγλία που πουλάει παιχνίδια. Πέρασε την χρεωστική μου μέσω paypal άνετα

Κοίταζα τιμές amazon αλλά και σε άλλα Ευρωπαικά εχει πέσει κοντά 35 ευρώ .

Εδω στην Ελλάδα 45 ευρώ ο Γερμανός η ποιο χαμηλή τιμή και 50+ οι άλλοι... ! Τι διαφορές ειναι αυτές; 

Περιμένουν οτι θα ψωνίσει ο κόσμος με τέτοιες τιμές; 

Εαν το είχαν στην Ελλάδα 35 φυσικά θα προτιμούσα Ελλάδα.. Αλλα με τέτοιες τιμές και να θές να στηρίξεις τα Ελληνικά μαγαζιά δεν μπορείς..

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μόλις αγόρασα το rise of the tomb raider Region Free απο ebay σφραγισμένο 28 ευρώ τελική.

Γνωστός πωλητής απο Αγγλία που πουλάει παιχνίδια. Πέρασε την χρεωστική μου μέσω paypal άνετα

Κοίταζα τιμές amazon αλλά και σε άλλα Ευρωπαικά εχει πέσει κοντά 35 ευρώ .

Εδω στην Ελλάδα 45 ευρώ ο Γερμανός η ποιο χαμηλή τιμή και 50+ οι άλλοι... ! Τι διαφορές ειναι αυτές; 

Περιμένουν οτι θα ψωνίσει ο κόσμος με τέτοιες τιμές; 

Εαν το είχαν στην Ελλάδα 35 φυσικά θα προτιμούσα Ελλάδα.. Αλλα με τέτοιες τιμές και να θές να στηρίξεις τα Ελληνικά μαγαζιά δεν μπορείς..

Φίλε μου ευχαριστώ για την πληροφορία. Το περίμενα πως και πως να πέσει το παιχνίδι γιατί 45 ευρώ δεν έδινα. Δεν ήξερα ότι eBay παίζουν τέτοιες τιμές. Θα προβώ κι εγώ σε αγορά.

Δημοσ.

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Ειναι το εξώφυλο στα Πορτογαλικά αλλα το παινχίδι ειναι στα Αγγλικά και region free.

99.9% αξιολογήσεις και τα φέρνει απο Αγγλία με royal συστημένο.

28.05 ευρώ βγαίνει η τελική τιμή με την μετατροπή του paypal λίρες σε ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Ειναι το εξώφυλο στα Πορτογαλικά αλλα το παινχίδι ειναι στα Αγγλικά και region free.

Ωραίος!!! Και το Halo 5 στα 24,61€ τελική για όποιον είναι fan της σειράς. Επόμενη τιμή στο skroutz με μεταφορικά 34,38€...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Μαζί με τα μεταφορικά έξοδα;

edit: Μου βγήκε 30 μαζί με τα μεταφορικά αλλά χαλάλι , πάλι είναι πολύ πιο κάτω από όσο το έχουν στο store και στα μαγαζιά.

Thanks για την ενημέρωση.

Δημοσ.

ρε παιδια μου ετυχε κατι απιστευτο εχθες....εχω κανει share στο one με εναν καλο φιλο κ οποτε παιρνει κανα παιχνιδι με το που την ανοιγω το βλεπω και κατεβενει αυτοματα.ανοιγω εχθες το βραδυ λοιπον την κονσολα και βλεπω να κατεβενει το quantum break.παω στο facebook και του λεω παιχταρα μου ψωνισες παιχνιδαρα κλπ κλπ και μου ειπε οτι δεν το πηρε αυτος....υποθετω οτι θα ειναι τριαλ τοτε και το αφηνω να κατεβει και παιζει κανονικα...εριξα κανα 2ωρακι απροβληματιστα,απο που εσκασε το game οεο???

αμα μου ειχαν χακαρει την πιστωτικη λογικα δεν θα με κερναγαν παιχνιδια απο οσο καταλαβενω.

Δημοσ.

Μαζί με τα μεταφορικά έξοδα;

edit: Μου βγήκε 30 μαζί με τα μεταφορικά αλλά χαλάλι , πάλι είναι πολύ πιο κάτω από όσο το έχουν στο store και στα μαγαζιά.

Thanks για την ενημέρωση.

μαζί ειναι .

Για την ακρίβεια μόλις μπήκα στο ebanking να δώ πόσα τράβηξε απο την χρεωστική και γράφει 27.78 ευρώ.

Δημοσ.

ρε παιδια μου ετυχε κατι απιστευτο εχθες....εχω κανει share στο one με εναν καλο φιλο κ οποτε παιρνει κανα παιχνιδι με το που την ανοιγω το βλεπω και κατεβενει αυτοματα.ανοιγω εχθες το βραδυ λοιπον την κονσολα και βλεπω να κατεβενει το quantum break.παω στο facebook και του λεω παιχταρα μου ψωνισες παιχνιδαρα κλπ κλπ και μου ειπε οτι δεν το πηρε αυτος....υποθετω οτι θα ειναι τριαλ τοτε και το αφηνω να κατεβει και παιζει κανονικα...εριξα κανα 2ωρακι απροβληματιστα,απο που εσκασε το game οεο???

αμα μου ειχαν χακαρει την πιστωτικη λογικα δεν θα με κερναγαν παιχνιδια απο οσο καταλαβενω.

υπαρχει quantum break trial και δεν το εχω βρει?

Δημοσ.

προφανως οχι μιας και το παιζω σερι...αρα η εχω κρυφο θαυμαστη που μου το εκανε δωρο η απο καποιο bug το παιζω full

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά όσοι αγοράσατε το rise απο τον πωλητή που σας παρέθεσα σας έστειλε Tracking Number ; 

Εμενα πάντως όχι και μου έκανε εντύπωση μιας και ειναι Registered, συστημένο δηλαδή.

Edit : μου το έστειλε μετα απο μήνυμα και το πακέτο έφτασε Ελλάδα σήμερα.. Οπότε λογικά εως Δευτέρα θα το παραλάβω.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η οχι οτι τα αναλογικα του one απο θεμα ευαισθησιας εχουν

μεγαλη διαφορα απο του ps4 ?

πχ.το BF4 που παιζω multi κ στις 2 κονσολες,μετα απο καποιες ωρες στο ps4,

αν παιξω στο καπακι στο one,ειναι σαν να εχω ρυθμισει στο 1000% το sensitivity.... :-D

Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η οχι οτι τα αναλογικα του one απο θεμα ευαισθησιας εχουν

μεγαλη διαφορα απο του ps4 ?

πχ.το BF4 που παιζω multi κ στις 2 κονσολες,μετα απο καποιες ωρες στο ps4,

αν παιξω στο καπακι στο one,ειναι σαν να εχω ρυθμισει στο 1000% το sensitivity.... :-D

Έχουν πολύ μικρότερη αντίσταση τα αναλογικά του ΟΝΕ σε σχέση με του PS4. Αυτό ήταν από τα αρνητικά του ΧΒΟΧ ΟΝΕ controller.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...