cpttony Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οσο για τα περι νεου xbox(ή και play τα ιδια χαλια ειναι αν βγουν νεες κονσολες)να παρακαλαει ο κοσμος να μην ειναι αληθεια γιατι θα πεσει μεγαλο φτυσιμο. Θα πέσει κράξιμο την πρώτη εβδομάδα, άντε μέχρι τον πρώτο μήνα! Μετά όλη η κοινότητα θα το αποδεχθεί, και.. μην σου πω ότι θα το αγοράσει κιόλας! Εκτός, και αν γίνουν γενναιόδωροι και πουν καμιά προσφορά στους ήδη υπάρχοντες χρήστες. Και το δύσκολο, πως θα τους κουμαντάρουν (40 εκ. PS4 + 20 εκ XO). 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγω αγόρασα πρόσφατα το Xbox one , Και μπορώ να πω ότι αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτο το χειρηστηριο ... Ειναι φοβερό ... Καμια απολύτως σχέση με του ps4 και πολυ καλύτερο από του 360. Τα γραφικά σε όλα τα παιχνίδια με ικανοποιούν και με το παραπάνω για τα λεφτά που έδωσα (300€ καινούριο με devision και 1 tera σκληρο) . Δεν ξέρω αν θα βγει καινούριο π λένε κλπ.. Αλλα και να βγει σίγουρα η υποστήριξη στο one θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3-4 χρονια ακόμα . Και δεν θεωρώ κακό να βγει νέα βελτιωμένη έκδοση ... Οποιος δεν ειναι ικανοποιημένος θα μπορεί να πάρει κατι καλύτερο . Το θέμα είναι να υπάρχουν τα ίδια παιχνίδια . Επίσης κάποιος που θα πάρει το καινούριο αν και όταν ανακοινωθεί πέρα από τα λεφτά αγοράς της κονσολας θα πρέπει αν δεν έχει να αγοράσει και μια 4κ τηλεόραση αν και εφόσον θα τρεχει όπως λένε οι φήμες 4κ αναλύσεις.
dimyok Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οταν δεν τρεχει τιποτα καλα σε 720p σχεδον μας δουλευουν με τις μπουρδες του marketing για 4κ αναλύσεις. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το 4κ θα πηγαινει κυριως σε ταινιες bluray και οχι σε παιχνιδια. 1
HarryGrey Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Fallout 4 Mods Now Available On Xbox One, Available On PS4 Next Month http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/05/31/fallout-4-mods-now-available-on-xbox-one-available-on-ps4-next-month.aspx
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 To offtopic για Xbox One vs PC σταματάει εδώ (έγινε διαγραφή μηνυμάτων). Τα επόμενα posts να είναι αυστηρά πάνω στο θέμα του νήματος. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλη συνεχεια απο μενα σε οσους συμμετεχουν στο θεμα αυτο
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα γίνω λίγο τρόλ σε spoiler.. τεράστια προσφορά απο Κώτσο.. Rise of the tomb raider 70 ευρώ . Δωρεάν παράδοση απο τη Lara Croft ! http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/154755-microsoft-rise-of-the-tomb-raider?cmicc=skroutz
anamenos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα γίνω λίγο τρόλ σε spoiler.. τεράστια προσφορά απο Κώτσο.. Rise of the tomb raider 70 ευρώ . Δωρεάν παράδοση απο τη Lara Croft ! http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/154755-microsoft-rise-of-the-tomb-raider?cmicc=skroutz νανε καλά το παιδί που πρότεινε το κατάστημα στο ebay. Το πήρα 30 ευρώ μόνο. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αγορασα πριν μερικες μερες σε ευκαιρια digital 2 ευρω to ori and the blind Forrest. Πολυ καλο παιχνιδι με απιστευτα τοπια και χρωματα.
zarzonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αγορασα πριν μερικες μερες σε ευκαιρια digital 2 ευρω to ori and the blind Forrest. Πολυ καλο παιχνιδι με απιστευτα τοπια και χρωματα. Φίλε μου πού την βρήκες τέτοια προσφορά; Την είχε στο Store ή από αλλού; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το παιχνιδάκι.
lak10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 πηρα σε download code το alan wake 5 ευρω απο ebay ειναι ευκαιρια να το παιξω στο one μιας και δεν ειχα ποτε 360 αυτα ειναι τα καλα του compatibility 3
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παιδιά εντάξει δεν τρέχει .. μπορείτε να μοιράζεστε και καμια προσφορούλα.. λέω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις