Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο για τα περι νεου xbox(ή και play τα ιδια χαλια ειναι αν βγουν νεες κονσολες)να παρακαλαει ο κοσμος να μην ειναι αληθεια γιατι θα πεσει μεγαλο φτυσιμο.

Θα πέσει κράξιμο την πρώτη εβδομάδα, άντε μέχρι τον πρώτο μήνα! Μετά όλη η κοινότητα θα το αποδεχθεί, και.. μην σου πω ότι θα το αγοράσει κιόλας! Εκτός, και αν γίνουν γενναιόδωροι και πουν καμιά προσφορά στους ήδη υπάρχοντες χρήστες. Και το δύσκολο, πως θα τους κουμαντάρουν (40 εκ. PS4 + 20 εκ XO).

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω αγόρασα πρόσφατα το Xbox one , Και μπορώ να πω ότι αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτο το χειρηστηριο ... Ειναι φοβερό ... Καμια απολύτως σχέση με του ps4 και πολυ καλύτερο από του 360. Τα γραφικά σε όλα τα παιχνίδια με ικανοποιούν και με το παραπάνω για τα λεφτά που έδωσα (300€ καινούριο με devision και 1 tera σκληρο) . Δεν ξέρω αν θα βγει καινούριο π λένε κλπ.. Αλλα και να βγει σίγουρα η υποστήριξη στο one θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3-4 χρονια ακόμα . Και δεν θεωρώ κακό να βγει νέα βελτιωμένη έκδοση ... Οποιος δεν ειναι ικανοποιημένος θα μπορεί να πάρει κατι καλύτερο . Το θέμα είναι να υπάρχουν τα ίδια παιχνίδια . Επίσης κάποιος που θα πάρει το καινούριο αν και όταν ανακοινωθεί πέρα από τα λεφτά αγοράς της κονσολας θα πρέπει αν δεν έχει να αγοράσει και μια 4κ τηλεόραση αν και εφόσον θα τρεχει όπως λένε οι φήμες 4κ αναλύσεις.

Δημοσ.

Οταν δεν τρεχει τιποτα καλα σε 720p σχεδον μας δουλευουν με τις μπουρδες του marketing για 4κ αναλύσεις.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

To offtopic για Xbox One vs PC σταματάει εδώ (έγινε διαγραφή μηνυμάτων).

Τα επόμενα posts να είναι αυστηρά πάνω στο θέμα του νήματος. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα γίνω λίγο τρόλ σε spoiler..

τεράστια προσφορά απο Κώτσο.. Rise of the tomb raider 70 ευρώ . Δωρεάν παράδοση απο τη Lara Croft ! 

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/154755-microsoft-rise-of-the-tomb-raider?cmicc=skroutz

νανε καλά το παιδί που πρότεινε το κατάστημα στο ebay. Το πήρα 30 ευρώ μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασα πριν μερικες μερες σε ευκαιρια digital 2 ευρω to ori and the blind Forrest.

Πολυ καλο παιχνιδι με απιστευτα τοπια και χρωματα.

Δημοσ.

Αγορασα πριν μερικες μερες σε ευκαιρια digital 2 ευρω to ori and the blind Forrest.

Πολυ καλο παιχνιδι με απιστευτα τοπια και χρωματα.

Φίλε μου πού την βρήκες τέτοια προσφορά; Την είχε στο Store ή από αλλού; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το παιχνιδάκι.

Δημοσ.

πηρα σε download code το alan wake 5 ευρω απο ebay ειναι ευκαιρια να το παιξω στο one μιας και δεν ειχα ποτε 360 αυτα ειναι τα καλα του compatibility

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...