Darthvader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σούπερ η παρουσίαση της MS με πολλά παιχνίδια αλλά : α)Πλέον ολα τα exclusives και στα pcs.... β)Αν καποιος θέλει να παρει xbox τωρα τι θα κάνει ; Θα πάρει τώρα το xbox one Θα παρει τον αύγουστο το xbox one slim Θα πάρει του χρόνου το xbox (scorpio) Νομίζω ότι δημιουργούν πονοκέφαλο στους καταναλωτές....
nzeppos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγώ ψηφίζω (α) αν αυτός ο κάποιος θέλει μια κονσόλα να περάσει το καλοκαίρι (ούτως ή άλλως αν δεν κάνω λάθος δεν αναμένονται τίποτα τίτλοι της προκοπής μέχρι τουλάχιστον το Σεπτέμβρη). Για (β) αν έχει σκοπό να πάει διακοπές ή/και γενικά δεν ψήνεται ντάλα καλοκαίρι να κάθεται μέσα και να λιώνει στην ζέστη κονσόλα. Για (γ) αν έχει ήδη X1/PS4 ή έχει ήδη καλό PC ή δεν πολυπαίζει και άρα δεν τον πειράζει να περιμένει κανα χρόνο και βάλε, πότε στο καλό θα βγει το Scorpio.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάκιστη η παρουσίαση του gears πάντως. Πολύ underwhelming. Τουλάχιστον μου άρεσε το xbone/win10 merge. Αν γυρίσουν όλα τα games σιγά σιγα και στις δύο πλατφόρμες θα γλυτώσω λίγο χώρο κατω απο την tv
anamenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι σχέση έχει η Ε3 με τα windows phone; Το ξέρω ότι είναι άκυρη η παρατήρηση μου αλλά νομίζω κάτι ανακοίνωσαν για streaming και άφησαν προς το παρόν στην απέξω το windows mobile. Anw η παρουσίαση μου φάνηκε πολύ εντάξει με αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδια και μια υπερκονσολα να έρχεται. Το άσχημο είναι ότι θα πρέπει να βρούμε πολλά λεφτά για 4K TV, XBOX New και VR headset.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αντικειμενικοτατα στην ευκολια μεταφορας παραεχει κατα τη γνωμη μου. Αλλο πραγμα να μεταφερεις κονσολα-χειριστηριο-καλωδια,αλλο ολα τα προαναφερθεντα συν το τουβλο. Συμφωνώ.. Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο διάβασα.. Αν κανεις ΔΕΝ μεταφερει την κονσολα πχ σε εξοχικη κατοικια ή μεταξυ δωματιων, ΔΕΝ εχει αρκετη σημασια και το που ειναι τοτροφοδοτικο κατα τη γνωμη μου. Το ΔΕΝ εβαλα εγώ.. 1
Darthvader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγώ ψηφίζω (α) αν αυτός ο κάποιος θέλει μια κονσόλα να περάσει το καλοκαίρι (ούτως ή άλλως αν δεν κάνω λάθος δεν αναμένονται τίποτα τίτλοι της προκοπής μέχρι τουλάχιστον το Σεπτέμβρη). Για (β) αν έχει σκοπό να πάει διακοπές ή/και γενικά δεν ψήνεται ντάλα καλοκαίρι να κάθεται μέσα και να λιώνει στην ζέστη κονσόλα. Για (γ) αν έχει ήδη X1/PS4 ή έχει ήδη καλό PC ή δεν πολυπαίζει και άρα δεν τον πειράζει να περιμένει κανα χρόνο και βάλε, πότε στο καλό θα βγει το Scorpio. Ετσι όπως το παει η MS , για να στηρίξει τα win10 και το windows store, δεν δίνει κανένα μα κανένα λόγο σε καποιον pc gamer να αγοράσει xbox one. Αντίθετα η sony και η nintendo έχουν τα exclusive games τους,που προσθέτουν αξία. Οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην ανοίξει περεταίρω η ψαλίδα μεταξύ xbox και playstation. Οπότε οι pc gamers δεν πρόκειται να αγοράσουν xbox one. To xbox one βρίσκεται πίσω στα multi (έστω και ελάχιστα) από το ps4. To xbox one slim, η ίδια η MS,το χαντακωνει γιατί μετα την παρουσίαση του στα μαγαζιά θα υπολείπεται 1 έτος για το scorpio... H sony από την άλλη πλευρά, αποκλείται να βγάλει τόσο αδύναμο "ΝΕΟ" όποτε θα παρουσιάσει κάποια στιγμη και αυτή την προταση της.... και αν ξαναδούμε optimized games στις κονσόλες γραφτε μου....
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οι high end PC gamers (βλ. master race) ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζαν κονσόλα. Αυτοί που δεν έχουν τόσο δυνατά μηχανάκια, πιθανώς θα γλυκοκοιτάξουν το ανανεωμένο Χ1, οι υπόλοιποι παίρνουν ό,τι να 'ναι και μπράβο τους. Το πρόβλημα με τα console exclusives (ή μάλλον την έλλειψή τους) δεν είναι μόνο των Win10 και του Win Store, υπάρχει από πιο πριν. Σίγουρα κάποιο πλάνο έχει η MS για όλα αυτά, διαφορετικά είναι σαν να λέμε ότι όλα αυτά τα στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και ήρθε ο καιρός να κάνουν πέρα για να πάμε εμείς να τους δείξουμε τι πρέπει να γίνει, ακόμα κι αν από τα πλάνα αυτά μαθαίνουμε μόνο ό,τι κινείται στον αφρό.
smask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να υποθεσω οτι αφου θα υπαρχει cross buy οι pcαδες θα αρχισουν να σκανε 69ευρα; H sony.. και αν ξαναδούμε optimized games στις κονσόλες γραφτε μου.... Πικρη αληθεια ...πανε οι κονσολες που ξεραμε
NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οι high end PC gamers (βλ. master race) ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζαν κονσόλα. Από ποια κάρτα και πάνω δεν αγοράζουμε κονσόλα? Να ξέρω να πουλήσω τις κονσόλες ή έστω την κάρτα! 2
Darthvader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οι high end PC gamers (βλ. master race) ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζαν κονσόλα. Αυτοί που δεν έχουν τόσο δυνατά μηχανάκια, πιθανώς θα γλυκοκοιτάξουν το ανανεωμένο Χ1, οι υπόλοιποι παίρνουν ό,τι να 'ναι και μπράβο τους. Το πρόβλημα με τα console exclusives (ή μάλλον την έλλειψή τους) δεν είναι μόνο των Win10 και του Win Store, υπάρχει από πιο πριν. Σίγουρα κάποιο πλάνο έχει η MS για όλα αυτά, διαφορετικά είναι σαν να λέμε ότι όλα αυτά τα στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και ήρθε ο καιρός να κάνουν πέρα για να πάμε εμείς να τους δείξουμε τι πρέπει να γίνει, ακόμα κι αν από τα πλάνα αυτά μαθαίνουμε μόνο ό,τι κινείται στον αφρό. Βασικά ουτε οι midrange pc users θα κοιτάξουν το one. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Κάποτε υπήρχε ενα gears και 2 forza. Τώρα έμεινε μόνο το halo. Οι μόνος που θα κοιτάξει το one είναι καποιος που δεν θέλει να κάνει αναβαθμιση το pc του ή έχει notebook κτλ. Αντίθετα ένας οποιοσδήποτε pc user (high-low end) πιθανότατα να σκάσει 300 ευρώ για να παιξει τα 10 exclusives της sony ή της nintendo. Εγώ για παράδειγμα αυτό έκανα στην προηγούμενη γενιά. Εννοείται ότι τα στελέχη μιας πολυεθνικής όπως η MS δεν είναι άσχετα. Καποιες φορές όμως είναι απληστα (βλέπε Don Mattrick ή τα στελέχη της sony στην παρουσίαση του ps3). Βασικά είναι θέμα προτεραιότητων. Εμένα μου δίνουν την εικόνα ότι προτιμούν να θυσιάσουν το xbox one για να στηρίξουν την πλατφόρμα των windows. Δικαίωμα τους, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι πρεπει σώνει και καλά να συμφωνούμε μαζί τους.
The_Sheep Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το Χ1 θα "αντικατασταθει" πληρως απο το Χ1s. Η αγορα ενος Χ1 πλεον δεν εχει νοημα, ειναι λαθος και οποιος θελει μια κονσολα χμποχ πλεον περιμενει ενα μηνα και παιρνει ενα X1s. Μονη συμφερουσα αγορα ενος Χ1 ειναι απο καποιον που θα κανει αλλαγη σε s και θα δωσει την παλια του κονσολα για κανα 150-180 ευρω. Το scorpion ειναι μια κονσολα σχεδον 4χ πιο δυνατη απο το Χ1 οποτε ,οπως και αν το προωθει η MS, ειναι μια νεα γενια η οποια προσφερει 100% backwards compatibility που μονο καλο ειναι.
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 "Θα" αντικατασταθεί, δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα οπότε η αγορά ενός Χ1 σήμερα έχει και παραέχει νόημα. Αν κάποιος μπορεί να περιμένει τουλάχιστον ενάμιση-δύο μήνες (ή περισσότερο, ποιος ξέρει πότε ακριβώς θα έχουμε διαθεσιμότητα στην Ελλάδα) με γεια του με χαρά του. Ενδεχομένως άλλοι να θέλουν να παίξουν σήμερα επειδή πχ. τελείωσαν τα σχολεία και δεν τους ενδιαφέρει αν το τροφοδοτικό είναι μέσα στην κονσόλα (μια χαρά ζούσαμε 15 χρόνια με το τούβλο εκτός αυτής), αν το X1 στέκεται όρθιο, αν παίζει 4k video στην 4k τηλεόραση που ούτως ή άλλως δεν έχουν κλπ. Ναι, συμφωνούμε ότι είναι προτιμότερο να περιμένει κάποιος. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και βλάκας όποιος αγοράσει σήμερα. Για το Scorpio που θα βγει σε ενάμιση χρόνο (συν πόσο θα πάρει να δούμε παιχνίδια της προκοπής που να αξιοποιούν τις δυνατότητές του), φέξε μου και γλίστρησα. Μέχρι τότε όσοι αγοράσαμε Χ1 το καλοκαίρι του 2014 που ήρθε στην Ελλάδα, θα έχουμε ήδη την κονσόλα τρισήμιση χρόνια και μέσες-άκρες θα τα έχει βγάλει τα λεφτά της. Από ποια κάρτα και πάνω δεν αγοράζουμε κονσόλα?Να ξέρω να πουλήσω τις κονσόλες ή έστω την κάρτα! Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα. Μιλάμε για την master race έτσι, τους επιστήμονες που δεν θέλουν να δουν κονσόλα ούτε από χιλιόμετρο και θεωρούν λογικό να δίνουν 500 ευρώ κάθε εννεάμηνο για αναβάθμιση κάρτας γραφικών, CPU και σώβρακου με bluetooth 5.0. Για αυτούς που όσο πιο μεγάλη είναι η υπογραφή με τα PC specs τους, τόσο μεγαλύτερη επίδραση νομίζουν πως έχουν στον κοινωνικό περίγυρο. Δεν μιλάμε για τους gamers που έχουν και αξιοπρεπές μηχανάκι (χωρίς να τρελαίνονται γι' αυτό) αλλά και κάθε λογής κονσόλες. Τώρα που η MS εξαγόρασε το Linkedin, αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους διάφορους φωστήρες-αναλυτές του φόρουμ να ανανεώσουν το σχετικό προφίλ τους, μπας και τους προσλάβει ο Ναντέλα σαν Xbox executive ή head of division ή γκουρού της αγοράς των videogames. 1
paronio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι high end pc ρε παιδιά, εδώ έχω i5 2500, 8gb ram και την gtx560 (non-ti) και έχω την εντύπωση ότι παίζω καλύτερα από τις κονσόλες..! Δεν το έψαξα καθόλου όταν πήρα xbox one και σχεδόν το μετάνιωσα βλέποντας ότι με pc 4ετίας παίζω παραπάνω από αξιοπρεπώς στα 1080p..πάλι καλά που υπάρχει κ το fifa..!Με τα λεφτά του xbox αν έπαιρνα κάρτα γραφικών θα πετούσα..Ελπίζω να κάνω κάτι λάθος..
kostiger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Eνταξει εταιρειες ειναι και μπορουν να μεταβαλλουν κατα το δοκουν το business plan τους. Η αληθεια ομως ειναι οτι προκειται για μεγαλειωδες αδειασμα των καταναλωτων. Κονσολα σημαινε μεχρι χθες, οτι εχουμε ενα κλειστο συστημα με κυκλο ζωης 5-7 ετων σε ενα σταθερα διαμορφωμενο περιβαλλον. Και κατα τη γνωμη μου με βαση την ιπποδυναμη του Scorpio, μιλουμε στην ουσια για νεα γενια, ας μην κρυβομαστε. Επισης εχουν αποφυγει να απαντησουν για τα κατα ποσον θα ειναι συμβατα ολα τα παιχνιδια του προαναφερθεντος με το ΟΝΕ, κατι που μαθηματικα θα οδηγησει καποια στιγμη στην εγκαταλειψη Tων ΟΝΕ και ΟΝΕ S.
Προτεινόμενες αναρτήσεις