Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να τα βάλει στην λίστα ο κάτοχος που έχει το live να κάνεις sign in και με αυυον τον χρήστη και μετά να πας στο λογαριασμό σου να τα κατεβάσεις από την λιστα.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα με το που το βαλει να κατεβει ενα οποιοδηποτε παιχνιδι ενας απο τους δυο αυτοματος κατεβαινει και στον αλλον.

Το θεμα ειναι ομως οτι αν σπασω το share θα εχω το παιχνιδι στη game list μου σαν free march 2017 παιχνιδι ή οχι?

Δημοσ.

Έχει παρει κάνεις thumpsticks σχετικά καλύτερης ποιότητας από τα κινέζικα και πιο εξειδικευμένα ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού (πχ first person)

Εχω δει πολύ καλές κριτικές τα KontrolFreek, όμως η τιμή τους είναι αρκετά τσιμπήμενη...

Δημοσ.

Πανε νατο κανουν να πουλανε μονο digital και επειδη αυτα τα sites εχουν παρει κωδικους απο κανονικες 12μηνες καρτες και απλα μετα περνανε αυτους τους κωδικους στη βαση δεδομενων του site τους κα στους στελνουν μετα γι' αυτο και τα περισσοτερα ειναι out of stock.

εγω απο cd keys περνω

αυτο που λες δεν το γνωριζω και ειναι και out of stock 

Αυτο εννοεις? Και λογικα δουλευουν κανονικα σε Ελληνικα gamertag αφου στη περιγραφη προιοντος λεει:

Platform: Xbox Live
Region: Worldwide
Language: English

Δημοσ.

Φήμη για τα δωρεάν παιχνίδια με το Xbox Live Gold τον Απρίλιο

17353546_821312754692847_234118627997567

Αν ισχύει θα είναι από τους καλύτερους μήνες μέχρι τώρα..

• Like 3
Δημοσ.

Σαν συνολικό lineup σίγουρα, πρόκειται για απίστευτους τίτλους. Φαντάζομαι όμως ότι πολλοί από εμάς τα έχουμε ήδη... :-(

Αυτό που θέλω εγώ είναι κανα exclusive της προκοπής και όχι τζάμπα το FM6.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...