Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο MediaMarkt Περιστερίου μαζί με κάθε 3μηνη συνδρομή Gold δίνουν δώρο το Gears of War 4.

Δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά σε άλλα και για πόσο θα ισχύει.

Δημοσ.

Στο MediaMarkt Περιστερίου μαζί με κάθε 3μηνη συνδρομή Gold δίνουν δώρο το Gears of War 4.

Δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά σε άλλα και για πόσο θα ισχύει.

Να περασω μια βολτα δηλαδή?Σε τη μορφη το δινουν το παιχνιδι?σε ψηφιακη η σε κανονικη μορφη?

Δημοσ.

πηρα την συνδρομη ea access και κατεβασα την εφαρμογη hub οταν παω να βαλω τον κωδικο κρασαρει και κλεινει εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

επισης να ρωτησω βαζω τον κωδικο που εχω sto origin, αυτον δεν πρεπει να βαλω?

EDIT το εφτιαξα με uninstall kai reinstall της εφαρμογης

Δημοσ.

γεια σας έχω ενα θέμα με το xbox one θέλω να αγοράσω ψηφιακα ενα παιχνιδι και έχω βάλει προπληρωμεμη κάρτα παταω το buy αλλά μου βγάζει για χρεωστική κάρτα δεν μπορω να αγοράσω με την προπληρωμενη κάρτα παιχνίδια;
---
παιδιά τελικά το βρήκα

Δημοσ.

Απο πλαισιο καποιες προσφορες για xbox.

Xbox one controller gears 4 fenix edition 59ευρω

Dragonball xenoverse collectors 55ευρω

Call of duty legacy edition 50ευρω

Gears 4 ultimate edition 45 ευρω

Pro 2015 5 ευρω

Project cars 1 limited 25 ευρω

Nba 2k16 20ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασα το trials fushion που εχει δωρο σε οσους ειναι xbox live gold members αυτο το δεκαπενθημερο και το παιχνιδι μου κολλησε ηδη 2 φορες.

Μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει στους ubisoft servers.

Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο?

Δημοσ.

Κατεβασα το trials fushion που εχει δωρο σε οσους ειναι xbox live gold members αυτο το δεκαπενθημερο και το παιχνιδι μου κολλησε ηδη 2 φορες.

Μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει στους ubisoft servers.

Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο?

απο οσο διαβαζω οι σερβερς της Ubi τα εφτυσαν παλι ( εκει κανει save το παιχνιδι απο οσο εχω καταλαβει) , λογικο να ειναι μπαχαλο σημερα αφου θα το κατεβασαν ολοι, οπως παντα μετα απο 3-4 μερες θα εχει ξελαμπικαρει!!

οσο για τον φιλο που ρωτα για ea access , παιζει τσαμπα οσα παιχνιδια δηλωνουν οτι ειναι με την συνδρομη. ΑΛΛΑ τα χανεις αν ληξει η συνδρομη! Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια

Δημοσ.

Το ενεργοποιησα τελικα 3.99 για ενα μηνα. Λογικα κατεβαζω οτι θελω απο το the vault κ για οσο πληρωνω εχω full access

ΝΑΙ! Θα εβαζα και εγω αλλα θα φυγω επαρχια για καιρο και απο την στιγμη που δεν θα εχω ιντερνετ δεν το πηρα! 

Δημοσ.

απο οσο διαβαζω οι σερβερς της Ubi τα εφτυσαν παλι ( εκει κανει save το παιχνιδι απο οσο εχω καταλαβει) , λογικο να ειναι μπαχαλο σημερα αφου θα το κατεβασαν ολοι, οπως παντα μετα απο 3-4 μερες θα εχει ξελαμπικαρει!!

οσο για τον φιλο που ρωτα για ea access , παιζει τσαμπα οσα παιχνιδια δηλωνουν οτι ειναι με την συνδρομη. ΑΛΛΑ τα χανεις αν ληξει η συνδρομη! Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια

Δεν μπορεις να παιξεις ουτε για λιγο σε πριζει στα μυνηματα.

Δεν υπαρχει τροπος να μην χρειαζεται να συνδεθει στους ubisoft servers και να μπορεις να παιξεις χωρις να σε πριζει στα μυνηματα και να σου κοβει και το παιχνιδι.

Εμενα μου κολλησε και το παιχνιδι πανω απο 5 φορες, κολλησε πραγματικα εντελως το παιχνιδι.

Δημοσ.

Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια

Για το PC η αντίστοιχη είναι η Origin Access

Δημοσ.

Καλησπέρα πήγα σε κάνα δύό seven δυτικά Θεσσαλονίκη και είχαν μόνο πσ4 για ενοικίαση.

Μήπως υπάρχει κανένα στην Θεσσαλονίκη που να έχει για one ? Γνωρίζει κανείς? Τα δημοφιλή. Έστω κάνα halo

Δημοσ.

Οχι τα seven εφερναν λιγα παιχνιδια xbox την πρωτη χρονια αλλα λογω μικρης αρχικης ζητησης δυστηχως σταματησαν να φερνουν.

Και ζητημα γενικα καποιο video club να νοικιαζει παιχνιδια για one

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...