comfuzio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εδώ είσαι: https://www.germanos.gr/product/xbox-one-x-project-scorpio-edition/20366995/ Μόνο στον Γερμανό υπάρχει;
Dev1l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μόνο στον Γερμανό υπάρχει; Αυτην την στιγμή Ναι.
otello_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Playerunknown’s Battlegrounds will launch on Xbox One in December https://www.polygon.com/2017/10/31/16584422/pubg-xbox-one-release-date
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτην την στιγμή Ναι. Δεν μπορώ να κάνω με την καμία login ή register στον Γερμανό, πήγα και στο κατάστημα και μου λένε pre-order δεν κάνουν από το κατάστημα. Anyway δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τον Γερμανό οπότε πήγα στο Πλαίσιο Γλυφάδας και ρώτησα τον υπάλληλο στις κονσόλες αν έχουν το project scorpio και μου είπε ότι δεν το έχουν στο site ακόμα αλλά θα μπει αυτές τις μέρες. Τώρα θα μπει όντως ή έτσι το είπε δεν ξέρω αλλά μακάρι να μπει. Αλλιώς θα περιμένω κάποιο bundle collectors πχ πως είναι το S Gears of War 4 που σαν εμφάνιση τα cπάει!
k_dinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μεταξυ μας, παιζει και να τα αξιζει τα εξτρα 350. Οσο για το bundle με το ελιτ, το βλεπω χλωμο, τουλαχιστον για αρχη. Θα περιμένω να δω τι παιxνίδια θα βγουν και πόσο "Enhanced" θα είναι. Γιατί και πχ το State of Decay που λέγανε ότι το έκαναν remastered για το Xbox One, τα γραφικά θυμίζουν Super Nintento. Για κάποιον που θέλει να πάρει τώρα κονσόλα, θα πρότεινα το Χ, για κάποιον που έχει ήδη το ΟΝΕ θα πρότεινα να περιμένει μέχρι να "κάτσει η σκόνη" . Και φυσικά, τα παραπάνω τα λέω αν κάποιος έχει ήδη 4κ HDR τηλεόραση.. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Για κάποιον που θέλει να πάρει τώρα κονσόλα, θα πρότεινα το Χ, για κάποιον που έχει ήδη το ΟΝΕ θα πρότεινα να περιμένει μέχρι να "κάτσει η σκόνη" . Και φυσικά, τα παραπάνω τα λέω αν κάποιος έχει ήδη 4κ HDR τηλεόραση.. Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. Καλα εσενα δεν σε πειθει και λογω της υπογραφης βασικα 1
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. Καλά το PS4 το άλλο τι το βάζεις; Αν είναι να πάρει κανείς out-of-date tech ας βάλουμε το snes
NickTG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλά το PS4 το άλλο τι το βάζεις; Αν είναι να πάρει κανείς out-of-date tech ας βάλουμε το snes Αν αγοράζεις tech κακώς είσαι στην ενότητα αυτή. Τα PC είναι από πάνω. 1
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν αγοράζεις tech κακώς είσαι στην ενότητα αυτή. Τα PC είναι από πάνω. Με λίγα λόγια σε topic με τίτλο "The official Xbox One topic" για τι άλλο θα μπορούσα να μιλήσω; Μήπως εσύ είσαι σε λάθος ενότητα;
NickTG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. Χριστέ μου, πήρες κονσόλα για να παίζεις games; Τι διαστροφή... 5
lak10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πηρα το shenmue 2 που ειχε βγει για το πρωτο xbox το βρηκα στα 33 ευρω μεταχειρησμενο μαζι με το bonus dvd με τα cinematics του πρωτου shnemue μακαρι να το κανουν backward compatible αλλα και αν δεν το κανουν δεν πειραζει θα το εχω στην συλλογη εννοειται το εχω και τα 2 για dreamcast 2
comfuzio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. Σαν να συνομιλώ με τσυριζαίο.
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 πηρα το shenmue 2 που ειχε βγει για το πρωτο xbox το βρηκα στα 33 ευρω μεταχειρησμενο πονεσε λιγο η τιμη η αληθεια ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις