Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμαζεις hard reset

https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/console/reset-console-to-factory-defaults

θα σβηστουν ολα ομως και θα πρεπει να ξανα κατεβασεις παιχνιδια κλπ,

Αν δεν εχει αποτελεσμα μιλας με ms.Λογικα εχει ακομα εγγυηση η κονσολα.Αυγουστο του 16 κυκλοφορησε αν θυμαμαι καλα, και αποδειξη αγορας να μην εχεις σε πιανει η εγγυηση.(Αν εχεις to slim μοντελο)

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

17 Απριλιου ,backwards compatible (μεταξυ άλλων διαμαντιων), το PANZER DRAGOON ORTA

νταξει, ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

παμε ρε κονσολαρα!

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δυστυχως αυτο μπορεις να το παρεις μονο μια φορα μετα επιστρέφει η τιμη στην κανονικη.

Καλο ειναι να χαιρεσαι με παλια παιχνιδια που δινουν στο bc αλλα να δωσει και κανα νεο αποκλειστικο παιχνιδι η Ms γιατι ο ανταγωνισμος εχει σκιστει να βγαζει νεα αποκλειστικα παιχνιδια.

δεν διαφωνώ καθολου. Την εχω αναφέρει παρόλα αυτα τη γνωμη μου σε παλιοτερο ποστ. Ο σπενσερ αυτη τη στιγμή χτίζει ξανά τη βάση/πυλωνες του χβοχ που διέλυσε ο Ματρικ. Και το κανει βάζοντας μπροστά υπηρεσίες (services). ξέρει πως η σονυ ειναι πολυ μπροστά σε πωλήσεις χαρντγουερ και χτυπάει εκει που ο ανταγωνισμός παντα χωλενε, στις υπηρεσίες. Με το σκορπιο έκλεισε το μάτι στους πιουριστες αλλα το σκορπιο δεν εχει σκοπό να αυξήσει (τουλάχιστον οχι σημαντικά) την πίτα του χβοχ αλλα να κρατήσει και να παγιωσει τους υπαρχοντες χρήστες. Όταν αυτη η (services) στρατηγική -οραμα ολοκληρωθεί η αν θες ωριμάσει, τοτε θα χτυπήσει με (περισσότερα εξκλουσιβς), τα οποια κατά τη γνωμη μου πάνε για την επομενη γενεια καθαρά (λόγω creation cycle-χρόνου).

εδω άρχισαν να σκάνε άρθρα πως η σονυ ετοιμάζεται για χμας 2019 πσ5. Φαντάσου να ανακοινώσει χβοχ 2 ιδια περίοδο, οι χρήστες σκορπιο θα αφορισουν-αφρισουν.

τα πραγματα με το mid-cycle upgrade έγιναν αρκετά (πιο) περίπλοκα. Ειδωμεν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εύκολα κυκλοφορεί PS5 στο τέλος του 2019. Δεν πρόκειται να αφήσει η Sony μόνη της την MS με το X1X μέχρι το 2020, μόνο και μόνο για λόγους marketing.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...