Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα θα σου πω για να γελασεις κιολας...οταν μπηκαμε σπιτι ειχε χαλασμενο καζανακι κ ετρεχε, της ειπα λοιπον να το φτιαξει, δυστυχως δεν εφτιαχνε κ ηθελε αλλαγη πραγμα που δεν εγινε γτ προφασιστηκε οτι δεν εχει λεφτα κ τετοιες βλακειες...μου εκανε ομως μια μικρη επισκευη, οταν το παταω θα πρεπει να το κοπαναω για να σταματησει...ετσι λοιπον οταν εχω καλεσμενους μολις βγαινουν οι ανθρωποι απο τη τουαλετα παω ξωπισω τους κ δινω μια στο καζανακι για να μη τρεχει...εκεινη την ωρα σκεφτομαι το κεφαλι της αντι το καζανακι που μερικες φορες απο τη δυναμη δε ξανακατεβαινει το κουμπι...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αν για μια στιγμη σκεφτηκα οτι ισως να εβαζε λιγο νερο στο κρασι της, μιας και μιλαμε για οικονομικα προβληματα του ιδιοκτητη που μπορει και να ειναι υπαρκτα, κατοπιν της ολης συμπεριφορας που περιγραφει (μανες, βλαβες που δεν επιδιορθωνονται, φωνες, εισβολες στο σπιτι κλπ) δεν χρειαζεται να εχει κανεναν απολυτως ηθικο φραγμο η αισθημα συμπονοιας για το οτι "δεν εξυπηρετει τον κακομοιρο ιδιοκτητη".

Νομικα ειναι καλυμενη ουτως η αλλως, απλα αν θα επρεπε να σκεφτει και λιγο ανθρωπινα, μαλλον δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Δηλαδη και ετοιμο να ειχα διπλανο διαμερισμα και την μετακομοιση να μου την ετοιμαζανε αυτοι, θα καθομουνα εκει για σπασιμο ΕΙΔΙΚΑ αν ειχαν το θρασος να μου ζητησουν και "εξυπηρετηση" κι απο πανω.

Δημοσ.

αυτο λεω κ εγω, δε φτανει που στα καλα καθουμενα με διωχνει μου ζηταει κ τα ρεστα...δε παει καλα ο κοσμος, δε μπορει δλδ να επικαλουμαστε την οικονομικη κριση για να γλιτωνουμε απο τις υποχρεωσεις μας...εγω δλδ γτ δε το κανω? ουτε ζητησα να μου χαρισουν τπτ ουτε χαρη να μου κανουν...αυτα δικαιουμαι, πραγμα το οποιο εκεινοι αγνοουν...

Δημοσ.

Νομικα ειναι καλυμενη ουτως η αλλως, απλα αν θα επρεπε να σκεφτει και λιγο ανθρωπινα,

Ανθρωπινα σκεφτεται.Πως δεν βγαινει οικονομικα ο ιδιοκτητης , δεν παιρνει το ενοικιο ? Αντι να υποβαλλει την γυναικα με το μωρο σε ταλαιπωρια γιατι δεν υποβαλλει τον εαυτο του και να παει να μεινει αυτος σε αλλο σπιτι μικροτερο (η ξενο )με αναλογο ενοικιο?

Δημοσ.

αυτο λεω κ εγω, δε φτανει που στα καλα καθουμενα με διωχνει μου ζηταει κ τα ρεστα...δε παει καλα ο κοσμος, δε μπορει δλδ να επικαλουμαστε την οικονομικη κριση για να γλιτωνουμε απο τις υποχρεωσεις μας...εγω δλδ γτ δε το κανω? ουτε ζητησα να μου χαρισουν τπτ ουτε χαρη να μου κανουν...αυτα δικαιουμαι, πραγμα το οποιο εκεινοι αγνοουν...

Eιχα παρομοια προβληματα με ιδιοκτητρια που οντως ειχε οικονομικα προβληματα, αλλα τα επικαλουταν συνεχως, ειτε για να της δινω το ενοικιο ΠΡΙΝ την ωρα του, ειτε για να της πληρωνω λογαριασμους που αντιστοιχουσαν σε αλλους ενοικιαστες (τους προηγυομενους μου η τους επομενους μου), ειτε για να μη διορθωνει προβληματα του σπιτιου. Λες κι εγω που δουλευα απτο πρωι ως το βραδυ και εμενα στο νοικι, ημουν ο οικονομικα ανετος για να κανω και παραπανω πραγματα απτις υποχρεωσεις μου.

Το επικαλεστηκε μια, το επικαλεστηκε δυο, το επικαλεστηκε τρεις, στην τεταρτη σταματησα να κανω τον χαζο και εγραψα "τις καλες σχεσεις" στα παλαια των υποδηματων μου και τα ακουσε ενα χερακι για τα καλα μεχρι που την πονεσε το τυμπανο απτις φωνες. Εκτοτε σταματησε να ζητα την κατανοηση μου για καθε υποχρεωση της και ηταν ελαφρως πιο τυπικη, μεχρι που μπορεσα να σηκωθω να φυγω και ησυχασα. Μαθαινω απο τριτους τωρα οτι εχει παραπονο που δεν την παιρνω ενα τηλεφωνο μια στο τοσο να μαθαινω τι κανει, επειδη και καλα ειχαμε πολυ καλες σχεσεις. Να τις κανω τι τις "καλες σχεσεις" ομως, οταν καταληγουν σε μονομερη και κουτοπονηρη εκμεταλλευση?

@bluesattack, αλλο ηταν το point.

Δημοσ.

@bluesattack, αλλο ηταν το point.

Το point ειναι οτι δεν θα επρεπε καν να υπαρχει point .Απλως πανε να εκμεταλλευτουν την καλοσυνη του αλλου

Δημοσ.

παντως ρε παιδι μου ειναι δυσκολο να βρεις νορμαλ σπιτι...απο το προηγουμενο σπιτι που ειμασταν φυγαμε γτ ενω ημουνα στη κουζινα κ επλενα πιατα ακουγα απο πανω απο τα ντουλαπια "κρακ κρακ" κ χεστηκα πανω μου μην ειναι κανενα ποντικακι...ανοιξα τα ντουλαπια κ τα αδιασα κ τι να δω...ειχε ανοιξει η πλατη των ντουλαπιων σα τριανταφυλλο κ απο μεσα ο τοιχος ηταν σαπιος! δλδ αν επεφτε πανω μου κανα ντουλαπι ποιος θα εφτεγε? κ ημουνα κ εγγυος στον 7ο μηνα...αστα να πανε...τσαμπατζηδες ιδιοκτητες, ενα βαψιμο ριχνουν κ κατα τ αλλα χεστηκανε

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά
για να μην

ανοίξω άλλο θέμα είπα να απαντήσω εδώ για το δικό μου πρόβλημα που έχω
αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ας μου το μετακινήσει κάποιος

λοιπόν
έχουμε κάνει συμβόλαιο για 4 χρονιά από τέλη του 2013 μέχρι του 2017 και σήμερα πίρε τηλέφωνο και μας είπε ότι το θέλει για ιδιοκατοίκηση να μείνει αυτός πότε μπορούμε να φύγουμε και ότι το θέλει μέχρι τον Φεβρουάριο

με τους λογαριασμούς είμαστε τυπική σχεδόν άριστοι! σε όλα
στο συμβόλαιο δεν είδα πουθενά να γράφει ότι μπορεί να με διώξει υπό κάποιους ορούς η όποτε θέλει, το μόνο που είδα είναι ότι υποχρεωνόμαστε να φύγουμε όταν λήξη

ο τύπος μάλλον έχει σπίτια που ενοικιάζει στο όνομα του όπως και ο αδερφός του και από όσο ξέρω  και σπίτι που μένει (όλο αυτόν τον καιρό)

μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε με ότι γνωρίζετε για τι νέο υπάρχει αν μπορεί να μας πετάξει έξω?

το να φύγουμε είναι πολύ δύσκολο για εμάς γιατί δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο σπίτι (εύκολα) κοιτούσαμε για φίλη μου πέρυσι και ήταν δύσκολο άλλα και η μεταφορά είναι πραγματικά δύσκολη (ένα αγροτικό έχουμε και δεν υπάρχουν λεφτά για μεταφορικές) γιατί όλο το σπίτι είναι από εμάς επιπλωμένο

σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και περιμένω της απάντησης σας γιατί πραγματικά υπάρχει τρελό άγχος γιατί ιδικά η χρονική στιγμή είναι πραγματικά δύσκολη για εμάς για κάτι τέτοιο

ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Φιλε αν υπάρχει συμβόλαιο και είσαι σε ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ και ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ άγχος. Ρε τι φιτσουλες είναι αυτοί. Θα σε βοηθήσουν και άλλοι που είναι πιο καταρτισμένοι στα νομικά αλλά εγώ θα του ζηταγα τα λεφτά για την μετακίνηση. Τόσο απλά. Χωρίς καυγά ή τσαμπουκαδες αυτές χρειάζεται το σπίτι και μαγκια του αλλά και εσύ δεν οφείλεις να κρατας τα λεφτά για σος μετακόμιση.

Δημοσ.

Τηλεφωνικα και προφορικα σου ειπα μου πες δεν υπάρχουνε. Θα ζητησεις απο τον κυριο να κάνει γραπτο το αιτημα του σε πρώτη φάση. Σε δευτερη φάση αν θέλει να μεινει αυτος θα πρέπει να σου δώσει αποζημιωση , υπάρχει ενα συμβολαιο 4 χρονων το οποιο έχει υπογραψει. Δεν μπορει να τα γυρισει τωρα.Σε τριτη φάση πες του οτι αν δεν τα συμφωνησετε προφορικα και μεταξυ σας δεν φευγεις και οτι θα χρειαστει εξωδικο και δικηγορους για να σε βγάλει και αν τα καταφερει αναιμακτα που δεν θα τα καταφερει.

Το ιδιο θέμα εχω και εγω... μαλιστα εγω ειχα ρωτησει τον δικο μου οτι εφοσον δεν ειναι έτοιμοι να νοικιασουν σπιτια γιατι το κάνουν? απαντηση δεν πηρα βεβαια ή πηρα αλλα τρολιά σε στυλ "εγω δεν ημουν έτοιμος?" ναι ρε βλακα εκανα να του πω βλεπεις καναν αλλο εδω γυρω ή μηπως νομιζεις οτι σου κανω πλακα? ηλιθιε. Για κλοτσιες ειναι ορισμένοι.Πουλάνε και πνευμα.

Φιλε αν υπάρχει συμβόλαιο και είσαι σε ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ και ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ άγχος. Ρε τι φιτσουλες είναι αυτοί. Θα σε βοηθήσουν και άλλοι που είναι πιο καταρτισμένοι στα νομικά αλλά εγώ θα του ζηταγα τα λεφτά για την μετακίνηση. Τόσο απλά. Χωρίς καυγά ή τσαμπουκαδες αυτές χρειάζεται το σπίτι και μαγκια του αλλά και εσύ δεν οφείλεις να κρατας τα λεφτά για σος μετακόμιση.

Δεν ειναι μονο η μετακομιση. Ειναι και ενα ενοικιο μπροστα που ζητάει ο επομενος σαν εγγυηση. Οποτε 2 ενοικια ειναι σταντέ και ευχαριστημενος να ειναι.Αν το έχεις βάψει εσυ ανεβαινει η τιμούλα γενικα σκεψου τι μπορεις να διεκδικησεις απο αποζημιωση.

Επισης το οτι πάει να σου σπάσει το συμβολαιο και μαλιστα χωρις αποζημιωση ειναι καθαρη αποπειρα απο τη μερια του να σε ριξει και να σε αδικησει σκεψου οτι αμα δεν ειχατε κανει συμβολαια θα στην ειχε φέρει ηδη.Αρα δεν ειναι εντάξει ανθρωπος. Οποτε ειναι και ενας καλος λογος αυτος να του ζητησεις να μην σε ξαναενοχλησει παρα μονο γραπτα ωστε να εχεις κατι επισημο στα χέρια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τα τέλη του 2016 (μέχρι την συμπλήρωση της τριετίας δλδ) εφόσον είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου δεν μπορεί να σε βγάλει ούτε με την αιτιολογία της ιδιοκατοίκησης.

Δημοσ.

Μέχρι τα τέλη του 2016 (μέχρι την συμπλήρωση της τριετίας δλδ) εφόσον είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου δεν μπορεί να σε βγάλει ούτε με την αιτιολογία της ιδιοκατοίκησης.

Ούτε μετά την τριετία μπορεί να τον βγάλει με την αιτιολογία της ιδιοκατοίκησης, η ιδιοκατοίκηση έχει πάψει να αποτελεί αιτία έξωσης.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια είστε πραγματικά οι καλύτεροι!!!
ναστε καλα!
για ότι άλλο πρόβλημα θα ξανά γράψω εδώ μέχρι στιγμής δεν ξανά πήρε τηλέφωνο να μας μιλήσει όποτε αν πάρει θα του πω ότι δεν μπορώ προς το παρών δεν γίνεται και με τον καιρό βλέποντας και κάνοντας!
ευχαριστώ και πάλι!

• Like 1
Δημοσ.

ναστε καλα!

για ότι άλλο πρόβλημα θα ξανά γράψω εδώ μέχρι στιγμής δεν ξανά πήρε τηλέφωνο να μας μιλήσει όποτε αν πάρει θα του πω ότι δεν μπορώ προς το παρών δεν γίνεται και με τον καιρό βλέποντας και κάνοντας!

ευχαριστώ και πάλι!

Γράψτε τον στα @@@ σας. Εφοσον εχεις συμβολαιο δεν σε κουνάει κανεις. Ας το σκεφτοταν πριν νοικιασει.Ηθελε και 3 χρονια συμβολαιο το κοροιδο.

Και αμα σε παιρνει και σε πρηζει ξεκινα να σπάς πλάκα και να τον τρολάρεις ανελέητα στο τέλος θα βαρεθει και θα σε αφήσει ησυχη.

Δημοσ.

ναστε καλα!

ευχαριστώ και πάλι!

νά προσέξεις παρα πολύ τό εξής , μπορεί νά σού πεί  θά σε αποζημιώσω π.χ. μέ 600 euro γιά νά φύγεις κ αν δεχτείς αυτός θά  μπορεί  νά εχει ειδοποιήσει τήν αστυνομία οτι τόν εκβιάζεις κ θά εχουν προσημιώσει τά νούμερα τών χαρτονομισμάτων κ θά σέ πιάσουν  οταν θά σού δίνει τά χρήματα μετά  γιά εκβιασμό ... (συνέβη σέ φίλο πρίν 5-6 χρόνια αλλά τό επαιζε εξυπνος  ο @αλάκας  κ ενώ τού λέγαμε  ολοι οτι ειναι παμπόνηρος ο ιδιοκτήτης κ νά μήν δεχτείς  τήν πάτησε ετσι ακριβώς  ) αν  σού γίνει αυτή η πρόταση νά ρωτήσεις γνωστό σου δικηγόρο γιά τό τί νά κάνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...