bachtis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Χαίρεται παίδες. Λοιπόν, μπαίνω και κατεβάζω και ξαφνικά όπως σερφάρω με πετάει... Γιατί;;
dimitrisOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να δωσεις περισσότερες λεπτομέρειες ;
kurokokoro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά και σ' εμένα όταν ανοίγω κάποιον torrent client μετά δεν με αφήνει να μπω πουθενά...δεν είναι το download του torrent γιατί ακόμα και αν είναι ανοιχτό χωρίς torrents για να κάνει download μου κάνει το ίδιο!
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά και σ' εμένα όταν ανοίγω κάποιον torrent client μετά δεν με αφήνει να μπω πουθενά...δεν είναι το download του torrent γιατί ακόμα και αν είναι ανοιχτό χωρίς torrents για να κάνει download μου κάνει το ίδιο! Μπορείς εσυ να μην κάνεις download, αλλά μήπως ο client κάνει upload. Απενεργοποίησε προσωρινά το upload και δες αν εχεις το ίδιο πρόβλημα.
bachtis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μμμμ δεν ξέρω βασικά τί άλλη λεπτομέρεια να δώσω... Απλά όταν κατεβάζω κάποια στγμή με πετάει... Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μπορεί νά με πετάει όταν κατεβάζω με πολύ ταχύτητα, αλλά δεν είμαι σίγουρος!! Έχω μtorrent. Ταχύτητα 12Mbps. Ότι άλλο είναι μου λέτε...
kurokokoro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς εσυ να μην κάνεις download, αλλά μήπως ο client κάνει upload. Απενεργοποίησε προσωρινά το upload και δες αν εχεις το ίδιο πρόβλημα. Όχι...άδειο εντελώς απο torrents
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα