Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς ή κακώς πρέπει να υπάρχει μπόγιας για τα αδέσποτα και τσιπάκι για κάθε ζωντανό με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Πάρε την αστυνομία, τι να σου κάνει η φιλοζωική
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πλακα κανεις... Ξερεις ποσος κοσμος δν βαζει τσιπ στο ζωο του γιατι θεωρει οτι ετσι θα τον παρακολουθουν κ οτι προκειται γ μεθοδο φακελοποισης της μαζας; ειναι να τρελενεσαι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Xριστοπαναγιες δε ριχνω σε κανεναν γιατι δεν ειμαι τετοιος τυπος, αλλα βαζεις το παιδακι στην ιδια μοιρα? Ναι (στη συγκεκριμένη περίπτωση).
*Kezar* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 @ xreokopia κατα την αποψη μου ολα τα ζωντανα οντα πανω στον πλανητη αξιζουνε τον σεβασμο μας.. τωρα αν εσυ δεν σεβεσαι ουτε τον εαυτο σου πως να σεβαστεις τα ζωα. λογικο και αυτο. @Adon1s εγω παντως αφου το αφησα να κλεισει τον 1ο του χρονο πηγα και εβαλα τσιπακι ουτε καν με ενδιεφερε για τους νομους ουτε καν για τπτ αλλο .απλα για να ξερω αν το χασω που θα το βρω.ειναι μελος της οικογενειας πια. @Dakonblackblade σε αυτο εχεις δικιο να υπαρχει μπογιας για τους σκυλους.. για τους ανθρωπους ομως τι πρεπει να υπαρχει αγορινα μου? γιατι ο σκυλος δεν θα σε κλεψει ουτε θα σε σκοτωσει για 1 ευρω ουτε για 1 πιατο φαγητο(εκτος αν ειναι λυσασμενος.) ουτε θα κοιταξει να σου κανει κακο.. για την μεγαλυτερη απειλη του κοσμου τον ανθρωπο τι πρεπει να γινει σε ρωτω λοιπον.!!!
gnsX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αυτό το τσιπάκι το καταδίκασε το σκυλάκι τα λέει αυτά ο γέροντας
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 @Dakonblackblade σε αυτο εχεις δικιο να υπαρχει μπογιας για τους σκυλους.. για τους ανθρωπους ομως τι πρεπει να υπαρχει αγορινα μου? γιατι ο σκυλος δεν θα σε κλεψει ουτε θα σε σκοτωσει για 1 ευρω ουτε για 1 πιατο φαγητο(εκτος αν ειναι λυσασμενος.) ουτε θα κοιταξει να σου κανει κακο.. για την μεγαλυτερη απειλη του κοσμου τον ανθρωπο τι πρεπει να γινει σε ρωτω λοιπον.!!! Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που λέγεται αυτή η παπαριά σε κουβέντα για σκύλους θα ήμουν πλούσιος Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έπρεπε να υπάρχει για τους ανθρώπους. Θανατική ποινή? Να φυγουμε στα βουνά? ΈΝας ιός που θα ξεπαστρέψει το 70% του πληθυσμού για να ξαναρχίσουμε από την αρχή? Να ανακηρύξουμε τα σκατά το νέο νόμισμα του πλανήτη και να αποκτήσουμε επιτέλους ανακατανομή του πλούτου? Μην την πιάσουμε την κουβέντα. Ίσως το ότι δεν υπάρχει μπόγιας , απαλύνει και τη σκέψη όσον παρατάνε τα σκυλιά τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που λέγεται αυτή η παπαριά σε κουβέντα για σκύλους θα ήμουν πλούσιος Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έπρεπε να υπάρχει για τους ανθρώπους. Θανατική ποινή? Να φυγουμε στα βουνά? ΈΝας ιός που θα ξεπαστρέψει το 70% του πληθυσμού για να ξαναρχίσουμε από την αρχή? Να ανακηρύξουμε τα σκατά το νέο νόμισμα του πλανήτη και να αποκτήσουμε επιτέλους ανακατανομή του πλούτου? Μην την πιάσουμε την κουβέντα. Ίσως το ότι δεν υπάρχει μπόγιας , απαλύνει και τη σκέψη όσον παρατάνε τα σκυλιά τους. Δεν εχετε προσδιορίσει όμως το πως φαντάζεστε τον μπόγια. Να μαζεύει τα ζωα και να τα κάνει τι; (ξερω οτι θα ακούσω τραγικές απαντήσεις αλλά εχω εκπαιδευτεί πλεον). Για παράδειγμα υπάρχει υπηρεσία στο δημο Αθηναίων που μαζεύουν τα αδέσποτα, τα πάνε για στείρωση και τα επιστρέφουν στο χώρο που τα βρήκαν. Για τους ανθρώπους δεν χρειάζονται ολα αυτα τα ακραία που λες! Αρκεί μια απλή και ...υποτιμημένη λέξη: παιδεία!
xreokopia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 @ xreokopia κατα την αποψη μου ολα τα ζωντανα οντα πανω στον πλανητη αξιζουνε τον σεβασμο μας.. τωρα αν εσυ δεν σεβεσαι ουτε τον εαυτο σου πως να σεβαστεις τα ζωα. λογικο και αυτο. Ασφαλως και αξιζουνε σεβασμο, αρκει να μη φτανουμρε σε ακροτητες, οπως ο παρακατω φιλος (απο που συμπερανες οτι... δε σεβομαι τον εαυτο μου?) Ναι (στη συγκεκριμένη περίπτωση). Αν βαζεις το παιδι σου ισα με το σκυλι σου... ε τι να πω!
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν βαζεις το παιδι σου ισα με το σκυλι σου... ε τι να πω! Ναι, αυτό ακριβώς είπε. Να βάλουμε τα παιδάκια σε σκυλόσπιτα και να τα ταΐζουμε σκυλοτροφή και να τα πηγαίνουμε να χέζουν στο πάρκο. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ήταν ο παραλληλισμός του.
xreokopia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχω καταλαβει... Υπαρχουν εδω "φιλοζωοι" που βαζουν στην ιδια μοιρα τα ζωα και τους ανθρωπους?
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχω καταλαβει... Υπαρχουν εδω "φιλοζωοι" που βαζουν στην ιδια μοιρα τα ζωα και τους ανθρωπους? εγω παρακαλω..στην ιδια μοιρα τα βαζω ολα.. και τους ανθρωπους και τα ζωα και τα φυτα και ολα.. γιατι τι προβλημα υπαρχει δεν το καταλαβαινω το υφακι σου.
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εγω παρακαλω..στην ιδια μοιρα τα βαζω ολα.. και τους ανθρωπους και τα ζωα και τα φυτα και ολα.. γιατι τι προβλημα υπαρχει δεν το καταλαβαινω το υφακι σου. δλδ όταν κλαίει ένα μωρό το ψεκάζεις και όταν τρώει ο σκύλος σου τον παίρνεις αγκαλιά και του χτυπάς την πλάτη μέχρι να ρευτεί
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δλδ όταν κλαίει ένα μωρό το ψεκάζεις και όταν τρώει ο σκύλος σου τον παίρνεις αγκαλιά και του χτυπάς την πλάτη μέχρι να ρευτεί ιδια μοιρα σημαινει οτι κανω σε ενα μωρο κανω σε ενα παιδι? σε λιγο θα μου πεις οταν ξερενεται ενα λουλουδι του βαζουμε και γαλα κιολας.. τι μας λες ρε φιλε τωρα μας δουλευεις? οταν κανει σεισμο εσυ τι κανεις? χαιδευεις το κτηριο και του λες ηρεμησε ολα θα πανε καλα? για σοβαρευτειτε λιγο. και για να εχουμε καλο ερωτημα ποιο σου ειπε οτι τα σκυλια οταν κλαινε τα ψεκαζουνε? και τι τα ψεκαζουνε? λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει..εχει πεσει πολυ το επιπεδο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά ο,τι ισχύει στις συζητήσεις για προϊόντα της Apple, ισχύει και εδω! Θελω να πιστεύω πως μερικοί απλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 τα κουνούπια εννοούσα,είπες όλα τι κάνουν στα σκυλιά όταν κλαίνε;ξουτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα