Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω την βοήθειά σας σε κατι.

Λοιπόν πριν λίγες μέρες στο κτήμα που έχω μου έκλεψαν κάποια κοτόπουλα και επειδή πλέον θέλω να παρακολουθώ τι συμβαίνει σκέφτομαι να εγκαταστήσω καμια κάμερα(σκυλος υπαρχει ήδη στο χώρο).αυτό που εγώ σκέφτηκα είναι κάποια κάμερα εξωτερικού χώρου με κάρτα sim που θα με ειδοποιεί μέσω μηνύματος αλλά θα προτιμούσα να βλέπω live τι γίνετε στο χώρο.

Γενικότερα τι επιλογές έχω? Επίσης στην περιοχή δεν νομίζω οτι υπάρχει ιντερνετ.Φυσικά δεν θέλω να ξεφύγω ιδιαίτερα σε κόστος.

ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρεύμα υπάρχει στην περιοχή ή είναι στη μέση του πουθενά?? Πόσο απέχει το σπίτι??

ναι ρευμα υπάρχει

μπορεις να τσεκαρεις εδω

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Security-Systems/Security-cameras.htm

ενα κιτ θα σου κοστισει γυρω στα 400 ευρω : http://www.plaisio.gr/Peripherals/Security-Systems/Camera-Kits/Turbo-X-TX-4511DVR-Kit.htm

κατι φθηνότερο έλεγα

Δημοσ.

ποσα μπορεις να διαθεσεις?

γυρω στα 300ευρω το πολυ πολυ υπολογιζα.κυρίως με ενδιαφερουν τις νυχτερινές ώρες καθώς την ημέρα όλο και κάποιος βρίσκεται στο χωρο.

Δημοσ.

στο σκρουτζ βρηκα αρκετα : http://www.skroutz.gr/c/1055/cctv_sets.html?order_dir=asc&page=4

για δες αυτο το κιτ

http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=10441

Νομίζω οτι καποιο απο αυτά μου κάνει.όταν λέει "Υποστήριξη μέσω κινητών τηλεφώνων επιτρέπει παρακολούθηση αλλά και ελεγχο του DVR" εννοέι έχεις εικόνα στο κινητό?

Δημοσ.

δεν γνωριζω για αυτο

μπορει να εννοει οτι θα λαμβανεις κανενα sms στο κινητο αμα ενεργοποιηθει η καμερα... λεω εγω..

Δημοσ.

δεν γνωριζω για αυτο

μπορει να εννοει οτι θα λαμβανεις κανενα sms στο κινητο αμα ενεργοποιηθει η καμερα... λεω εγω..

άρα για να έχω σίγουρα απαυεθείας εικόνα θέλω ιντερνετ. οι κάμερες είναι ικανοποιητικές?

Σορρυ αν σε ζαλιζω με λεπτομέρειες αλλα δεν γνωρίζω πολλά επι του θέματος.

Δημοσ.

η λογικη λεει οτι για αποστολη βιντεο για μεγαλη αποσταση, χρειαζεται ιντερνετ..

-- δεν υπαρχει προβλημα, ουτε εγω γνωριζω πολλα. απο το ιντερνετ που κοιταξα πριν στα λεω :)

Δημοσ.

η λογικη λεει οτι για αποστολη βιντεο για μεγαλη αποσταση, χρειαζεται ιντερνετ..

-- δεν υπαρχει προβλημα, ουτε εγω γνωριζω πολλα. απο το ιντερνετ που κοιταξα πριν στα λεω :)

ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να αντικαταστήσω το ίντερνετ με καρτα σιμ η οποία θα μου δίνει την δυνατότητα live πρακολούθησης.κοιτάω και στο ebay μηπως βρώ κατι σχετικό.

Δημοσ.

Τι να πρωτοκανει μα λες,αν ειναι ειδικα και μεγαλο το κτημα...

android.png

Έναν είχα, μέχρι πριν από 10 χρόνια, λυτό, μέσα σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων, στο οποίο πηγαίναμε μόνο κάθε Σαββατοκύριακό. Στο ίδιο οικόπεδο - εκτός από το κοτέτσι και τα κηπευτικά - βρίσκεται και το εξοχικό του πατέρα μου.

Εκείνοι οι τρεις ...φαντασμένοι, που αποφάσισαν να πηδήξουν το συρματόπλεγμα - αδιευκρίνιστο το αν ο στόχος τους ήταν οι κότες, ή αν είχαν υψηλότερες βλέψεις, του τύπου να μπουν στο σπίτι - δε θα ξεχάσουν ποτέ τη φρίκη: Ο ένας (ο πιο σβέλτος) πρόλαβε να την κάνει, αφήνοντας για ενθύμιο, ένα κομμάτι από το παντελόνι του, μαζί με ένα κομμάτι ...πόδι. Ο άλλος (ο "κλασομπανιέρας" ) ...λιποθύμησε και τον βρήκαμε αναίσθητο όταν πήγαμε. Ο τρίτος (που θα κουβαλάει το ψυχικό τραύμα για μια ζωή), όταν φτάσαμε, βρισκόταν ανάσκελα με τα μπροστινά πόδια του σκύλου στο στήθος του και ολόκληρο σχεδόν το κεφάλι του μέσα στο στόμα του, ικετεύοντας τον πατέρα μου να φωνάξει την αστυνομία και "να πάω φυλακή, δεν πειράζει, αλλά πάρε σε παρακαλώ το κτήνος από 'πάνω μου!"

Διευκρίνιση: Φτάσαμε στο κτήμα, περίπου 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου. Το πότε μπήκαν οι τύποι μέσα και για πόσο χρονικό διάστημα παρέμειναν στην κατάσταση που τους βρήκαμε, παραμένει άγνωστο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...