Sonik86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον επειδη προκειται να μετακομισω το επομενο διαστημα και δεν εχω επιπλα να μεταφερω, σκεφτομουνα να πακεταρω σε κουτες τα πραγματα μου και ετσι να τα στειλω?? Ξερει καποιος πως χρεωνουν οι μεταφορικες τη κουτα?? Με το κιλο παει ή με τον ογκο?
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εξαρτάται από τη μεταφορική. Κάποιες χρεώνουν ανάλογα με το βάρος, αλλά από κάποιο όριο διαστάσεων και μετά (π.χ. ένα ογκώδες έπιπλο) χρεώνουν με τον όγκο ή με το μέτρο (πόσο μήκος καταλαμβάνει το αντικείμενο στην καρότσα του φορτηγού).
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ που είχα ρωτήσει πριν μερικές μέρες, για μετακόμιση από το ισόγειο σε 1ο όροφο και τα σπίτια ήταν στην ίδια περιοχή, 3 διαφορετικές μεταφορικές μου είχαν πει: α) Από 180 ευρώ β) Από 150 με 250 ευρώ, ανάλογα εάν θα βάλω εγώ ή αυτός τα εργατικά χέρια γ) Το πολύ 200 ευρώ
Sonik86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Να διευκρινισω οτι δε θα μεταφερω επιπλα, πλυντηριο, κουζινες και τετοια, μονο το γραφειο του υπολογιστη και αυτο θα σπασει σε κομματια. Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να παω σε ενα σουπερ μαρκετ, να παρω απο εκει τις κουτες και να τις γεμισω με ρουχα, τον υπολογιστη,το γραφειο του υπολογιστη, βιβλια και διαφορα αλλα ψιλοαντικειμενα. Το πακεταρισμα θα το κανω εγω και εκει που θα τα στειλω θα τα παραλαβουν οι δικοι μου στο σπιτι(μονοκατοικια.) Α! να πω πως θα τα στειλω απο Μυτιληνη-Λαρισα. Αυτο που θα θελα να μαθω ειναι ποσο πανω κατω θα μου κοστισει??Γιατι αν ειναι να ξεφυγει και για 5-6 κουτες να δωσω 300 ευρω, καλυτερα να βαλω τους δικους μου να ερθουν με το αμαξι απο τη Λαρισα και να τα μεταφερω με αυτο.
Arctic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τήνο-Τρίκαλα, ηχεία 20 κιλά, διαστάσεις κουτιού ίσα με 2 κομοδίνα, με χρέωσαν 12€. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά μου τα έστειλε κατάστημα που μπορεί να έχει και κάποια έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα