Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιατρική λέει.

Άρα 6+ χρόνια για τη σχολή + αγροτικό + ειδικότητα πας περίπου στα 12 χρόνια.

Στην καλύτερη.

Εάν περιμένεις 2 χρόνια για αγροτικό + 3 χρόνια για ειδικότητα και η ειδικότητά σου θέλει 4+ χρόνια τότε τα 12 γίνονται άνετα 15+.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιατρική λέει.

Άρα 6+ χρόνια για τη σχολή + αγροτικό + ειδικότητα πας περίπου στα 12 χρόνια.

ή ψυχολογια

το ξερω οτι ειναι πρωι αλλα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μπορεί όταν θα πάρεις το πτυχίο να είσαι στην καλύτερη 29 αλλά σκέψου πως με το νέο πτυχίο σου ανοίγονται και άλλες επιλογές - προοπτικές σε άλλους τομείς εργασίας. αρα το επιχείρημα ότι δεν σε παίρνουν για δουλειά με το υπάρχων πτυχίο άρα τι θα σου προσφέρει ένα 2ο πτυχίο είναι αίολο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα! μολις τελειωσα τη νομικη με οχι και τοσο καλο βαθμο και εχω την αναγκη να γραφτω σε οποιαδηποτε δημοσια σχολη-μεταπτυχιακο , ειτε αει ειτε τει, για ενα επιδομα που επαιρνα το οποιο σταματησε επειδη δεν εχω πια την ιδιοτητα του φοιτητη...τι θα μπορουσα να κανω για να μπω πιο αναιμακτα σε καποια σχολη...εχω φαει ολο τον τοπο με τηλεφωνα σε γραμματειες κλπ αλλα δυστυχως δε βγαζω ακρη γιατι ειτε θελουν καλο βαθμο πτυχιου ειτε εχουν εισαγωγικες εξετασεις που δεν ξερω αν εχω το κουραγιο να τις αντιμετωπισω...πιστευω το ιδανικο θα ηταν να εμπαινα εστω και με αυτο το 6 που εβγαλα σε καποιο τμημα ξεχασμενο απ το θεο..υπαρχουν ομως τετοια? εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα! μολις τελειωσα τη νομικη με οχι και τοσο καλο βαθμο και εχω την αναγκη να γραφτω σε οποιαδηποτε δημοσια σχολη-μεταπτυχιακο , ειτε αει ειτε τει, για ενα επιδομα που επαιρνα το οποιο σταματησε επειδη δεν εχω πια την ιδιοτητα του φοιτητη...τι θα μπορουσα να κανω για να μπω πιο αναιμακτα σε καποια σχολη...εχω φαει ολο τον τοπο με τηλεφωνα σε γραμματειες κλπ αλλα δυστυχως δε βγαζω ακρη γιατι ειτε θελουν καλο βαθμο πτυχιου ειτε εχουν εισαγωγικες εξετασεις που δεν ξερω αν εχω το κουραγιο να τις αντιμετωπισω...πιστευω το ιδανικο θα ηταν να εμπαινα εστω και με αυτο το 6 που εβγαλα σε καποιο τμημα ξεχασμενο απ το θεο..υπαρχουν ομως τετοια? εσεις τι λετε?

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να ψάξεις καμιά δουλειά; Γιατί το κράτος να σου δίνει λεφτά για να κάθεσαι; 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρεπει να μπορεις να γραφτεις, μονο με βαθμο πτυχιου, σε καποιο ΑΤΕΙ ξεχασμενο απο θεους & ανθρωπους,
ενδεχομενως και σε καποιο ΑΕΙ -> απο αυτα που δεν εχουν καθολου στον ηλιο μοιρα, αλλα sos: προβλεπουν
εισαγωγη με βαθμο πτυχιου / κατατακτηριες, αντι να σας εξεταζουν σε μαθηματα του... Χρειαζεται παντως, να
ψαξεις αρκετα για το ποια ειναι αυτα -και βεβαιως να κατεθεσεις δικαιολογητικα / πτυχιο κ.λπ. σε περισσοτερα
απο ενα, για να βελτιστοποιησεις τις πιθανοτητες σου να σου κατσει τελικως καποιο απο ολα, εστω με 6αρι :-)

Υποψιν οτι, για πολλους και διαφορους λογους, αυτο που θελεις να κανεις, εε δεν εισαι ο μονος που το θελεις!
Για (αστειο!) παραδειγμα γνωριζω δημοσιους υπαλληλους, που χτυπανε ετσι, εξτρα εκπαιδευτικες αδειουμπες...
:angry:

Δημοσ.

Πρεπει να μπορεις να γραφτεις, μονο με βαθμο πτυχιου, σε καποιο ΑΤΕΙ ξεχασμενο απο θεους & ανθρωπους,

ενδεχομενως και σε καποιο ΑΕΙ -> απο αυτα που δεν εχουν καθολου στον ηλιο μοιρα, αλλα sos: προβλεπουν

εισαγωγη με βαθμο πτυχιου / κατατακτηριες, αντι να σας εξεταζουν σε μαθηματα του... Χρειαζεται παντως, να

ψαξεις αρκετα για το ποια ειναι αυτα -και βεβαιως να κατεθεσεις δικαιολογητικα / πτυχιο κ.λπ. σε περισσοτερα

απο ενα, για να βελτιστοποιησεις τις πιθανοτητες σου να σου κατσει τελικως καποιο απο ολα, εστω με 6αρι :-)

Υποψιν οτι, για πολλους και διαφορους λογους, αυτο που θελεις να κανεις, εε δεν εισαι ο μονος που το θελεις!

Για (αστειο!) παραδειγμα γνωριζω δημοσιους υπαλληλους, που χτυπανε ετσι, εξτρα εκπαιδευτικες αδειουμπες...

:angry:

Και τώρα αυτό είναι 2 παράγραφοι κάποιου που έχει τελειώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση και δίνει και συμβουλές;

O tempora o mores. 

Δημοσ.

Και τώρα αυτό είναι 2 παράγραφοι κάποιου που έχει τελειώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση και δίνει και συμβουλές;

O tempora o mores. 

Κοιταξε, οταν καποιος ζηταει βοηθεια, συνηθως πρωτα βοηθαω και μετα ηθικολογω!

Ετσι "ιεραρχω", τη δικη μου συμπεριφορα. Α, και ειδικα ως προς τετοια βοηθεια, στο

παρελθον εχω βοηθησει 100αδες -διχως καθολου υπερβολη- χωρις να κερδισω κατι.

(αν τυχον καποιος αναρωτιεται, πως κι εγω ημουν "καλος σαμαρειτης", απαντω pm)

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχάς βεβαιώσου ότι ισχύει ακόμα ότι θα παίρνεις επίδομα... Εσύ θα ξέρεις καλύτερα βέβαια αλλά έχω ακούσει από άλλους ότι πλέον τέτοιου είδους επιδόματα έχουν κοπεί/κόβονται...

Δεύτερον αφού το κάνεις μόνο για το επίδομα μην το σκέφτεσαι για κατατακτήριες... Έχω γνωστούς που έχουν δώσει κατατακτήριες για σχολές θετικών επιστημών και υγείας και πραγματικά σκίστηκαν στο διάβασμα για να μπουν... Στην περίπτωση σου αφού είσαι και θεωρητικός δεν ξέρω τι ισχύει αλλά φαντάζομαι έτσι θα ναι...

Επομένως κοίτα για κάνα μεταπτυχιακό σε  κάνα ξεχασμένο τμήμα στην άλλη άκρη της Ελλάδος όπως λες που λογικά θα είναι λιγότερες οι προϋποθέσεις για να σε πάρουν από ότι σε άλλα πιο σοβαρά πχ Αθηνα που πληρώνεις κιόλας μέσα σε όλα τα άλλα... Πάρε ένα μηχανογραφικό και ψάξε για τις σχολές και μπαίνε βλέπε πληροφορίες στα site τους για μεταπτυχιακά ή άρχισε τηλέφωνα.... Βέβαια εσύ κάνε αιτήσεις σε πολλά και ότι γίνει...

Αν δεν είσαι διατεθειμένος ούτε γι αυτό ή δεν κάτσει, τότε ψάξε για δουλειά που είναι η πιο καλή λύση...

Δημοσ.

με βαθμό πτυχιου 6 λυπάμε που στο λέω αλλά δε πας πουθενα. τσάμπα τα ταχυδρομικά που θα πληρώσεις για να στειλεις τα χαρτιά σου. δες τι βαθμους είχαν οι επιτυχόντες προηγούμενων ετών (ακόμα και σε ξεχασμένα τμήματα,αν υπάρχουν τέτοια) και θα καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

με βαθμό πτυχιου 6 λυπάμε που στο λέω αλλά δε πας πουθενα. τσάμπα τα ταχυδρομικά που θα πληρώσεις για να στειλεις τα χαρτιά σου. δες τι βαθμους είχαν οι επιτυχόντες προηγούμενων ετών (ακόμα και σε ξεχασμένα τμήματα,αν υπάρχουν τέτοια) και θα καταλάβεις.

Το χεις ψάξει αυτό που λες ή το λες έτσι;

Δημοσ.

Το χεις ψάξει αυτό που λες ή το λες έτσι;

Εγώ το έχω ψιλοψάξει

Είχα δει μια φορά τους βαθμούς κατατακτηρίων στη Νομική του ΔΠΘ.

έπερνε ας πούμε 10 (πολλούς) από ΤΕΙ ... ο 10 είχες >9

σε αυτούς από ΑΕΙ (λιγότερους ~5-7) τα ίδια.

edit:

OK, μάλλον υπερέβαλα λιγάκι ... αλλά και πάλι

http://law.duth.gr/news/2013-04-03-b.sxhtml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...