Προς το περιεχόμενο

coca cola cherry / vanilla...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολα.εδώ αθήνα και δεν εχω βρει κάπου να πουλάνε πια..εκτός και αν μένεις κοντά σε καμία τουριστική περιοχή που πάνε αγγλοι και τέτοια.εκεί φέρνουν συνήθως..άσχετο αλλά από χθες μου έχει κολλήσει να πιω dr pepper...

Δημοσ.

Ειχα δει την chery που μου αρεσει παρα πολυ οπως η vanillia αλλα ειχε πανω μια αλλη γλωσσα σαν Σλαβικα η οτιδηποτε ηταν δηλαδη εισαγωγης. Καποια στιγμη δε ξαναφεραν.

Δημοσ.

οπου τις βρειτε πειτε το μου και εμενα

τις ψαχνω καιρο αλλα παπαρια...

μονο απο αμαζον.uk παιζουν αλλα θελει πιστωτικη και προπληρωμενες.εγω δεν εχω τπτ οποτε στο λουκι..

αν καποιος θελει να τις παρει απο εκει για μενα μεσα ειμαι.τις πληρωνω αμεσα και με το (λιγο) παραπανω...

απλα με ενα πμ...

Δημοσ.

μονο απο αμαζον.uk παιζουν αλλα θελει πιστωτικη και προπληρωμενες.εγω δεν εχω τπτ οποτε στο λουκι..

Δε νομίζω να στέλνει τρόφιμα το Amazon.

Αλλιώς γιατί όχι, να παραγγείλω μια εξάδα να δω τι λένε. :wub:

Δημοσ.

Εμ, καλά το φαντάστηκα... :mad:

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.
Δημοσ.

Τη βανίλια τη κόψανε γιατί πήγε άπατη όπως είπε και ο φίλος, cherry κτλ ήταν στα σχέδια αλλά ακυρώθηκε.

Εμένα πάλι μου άρεσε σαν γεύση η βανίλια

Δημοσ.

Εχει και τσερυ κ βανιλια κοκα κολα στο σουπερ μαρκετ Θανοπουλος.

Το ενα ειναι Ερυθραια το αλλο νομιζω κηφισια.Και dr pepper εχει και γενικα πολλα πραγματα που δεν ερχονται Ελλαδα.

Τα αναψυκτικα τα φερνει απο Αγγλια και η τσερυ κολα εχει περιπου 1.60 το μισο λιτρο.

+1 στην cherry cola.

problem fixed:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...