xri_ni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι δε κυκλοφορουν ουτε καν στην Αθηνα.
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δύσκολα.εδώ αθήνα και δεν εχω βρει κάπου να πουλάνε πια..εκτός και αν μένεις κοντά σε καμία τουριστική περιοχή που πάνε αγγλοι και τέτοια.εκεί φέρνουν συνήθως..άσχετο αλλά από χθες μου έχει κολλήσει να πιω dr pepper...
xri_ni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το cherry δε το θυμαμαι καθολου εδω.Το vanilla πηγε απατο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 cherry cola θυμάμαι όταν ήμουν στο δημοτικό. από τότε έχω να τη δω
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ειχα δει την chery που μου αρεσει παρα πολυ οπως η vanillia αλλα ειχε πανω μια αλλη γλωσσα σαν Σλαβικα η οτιδηποτε ηταν δηλαδη εισαγωγης. Καποια στιγμη δε ξαναφεραν.
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οπου τις βρειτε πειτε το μου και εμενα τις ψαχνω καιρο αλλα παπαρια... μονο απο αμαζον.uk παιζουν αλλα θελει πιστωτικη και προπληρωμενες.εγω δεν εχω τπτ οποτε στο λουκι.. αν καποιος θελει να τις παρει απο εκει για μενα μεσα ειμαι.τις πληρωνω αμεσα και με το (λιγο) παραπανω... απλα με ενα πμ...
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μονο απο αμαζον.uk παιζουν αλλα θελει πιστωτικη και προπληρωμενες.εγω δεν εχω τπτ οποτε στο λουκι.. Δε νομίζω να στέλνει τρόφιμα το Amazon. Αλλιώς γιατί όχι, να παραγγείλω μια εξάδα να δω τι λένε.
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 κατσε να το δω λιγο και σου λεω... http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords=coca+cola+vanilla&x=0&y=0&sprefix=coca+cola+%2Caps%2C230 αν παρεις θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εμ, καλά το φαντάστηκα... We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.
xri_ni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στειλτε ολοι μαιλ στην 3Ε να τις ξανα φερει.Παντως αν δειτε σε αλλες ευρωπαικες χωρες μια χαρα κυκλοφορουν http://www.virtualvender.coca-cola.com/ft/index.jsp
Porg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τη βανίλια τη κόψανε γιατί πήγε άπατη όπως είπε και ο φίλος, cherry κτλ ήταν στα σχέδια αλλά ακυρώθηκε. Εμένα πάλι μου άρεσε σαν γεύση η βανίλια
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά για 'μένα η καλύτερη κόλα ήταν αυτή απ' το Άλντι:
green gordon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχει και τσερυ κ βανιλια κοκα κολα στο σουπερ μαρκετ Θανοπουλος. Το ενα ειναι Ερυθραια το αλλο νομιζω κηφισια.Και dr pepper εχει και γενικα πολλα πραγματα που δεν ερχονται Ελλαδα. Τα αναψυκτικα τα φερνει απο Αγγλια και η τσερυ κολα εχει περιπου 1.60 το μισο λιτρο. +1 στην cherry cola. problem fixed:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα