Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε εντάξει αυτό είναι το λιγότερο, γράψε οτι θές να γράψεις εκεί, απλά φρόντησε να φαίνεται κάτι γιατί από οτι ξέρω οι υπεύθυνοι κοιτάνε τις μηνιαίες και την τελική εξαμηνιαία αναφορά που γράφεις. Καθε μερα εχω ενα χαρτι και στυλο μαζι μου και μολις τελειωσουμε μια δουλεια καθομι στο αμαξι και γραφω περιληπτικα τι καναμε..Και στο τελος θα τα χωρισω ανα μηνα..
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 πρεπει και εγω να αρχισω να γραφω αλλα δεν ξερω πως..υπαρχει κανενα δειγμα καπου?ή απλα ριχνω προτασεις του στιλ:"σημερα οργανωσα ενα αρχειο φακελων."? βασικα το μεγαλο μου θεμα ειναι οτι απο τις γιορτες και μετα εχω κανει ελαχιστα πραγματα και παρολο που ζηταω να μου δωσουν δουλεια με γραφουν.η υπεύθυνη του τμηματος ουτε καν που ασχολειτε.και να παω να της πω ξερεται τα ατομα που εχετε αναθεσει να ασχοληθουν μαζι μου δεν μου δινουν τιποτα θα με γραψει..μαλιστα πριν απο 2 δεύτερα μου εριξε ενα τι κανεις και μεχρι να τελειώσω το "καλα.." ειχε εξαφανιστεί..
Katalyst Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 απ τουν γουγλη http://iek-mytil.les.sch.gr/odigies-gia-ti-sosti-simplirosi-tou-vivliou-praktikis-askisis/
xifiassamsung Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ξεκινα γραφε σιγα σιγα γιατι ειναι μεγαλο κ θα βαρεθεις. Αναλογα που ησουν γραψε σχετικα παραμυθια,πχ την πρωτη βδομαδα γνωριμια με το περιβαλλον με τους συναδελφους κλπ.αναληψη καθηκοντων,κ γενικα απλωσε οτι εκανες σε μερικες μερες. Μετα ανακατευε κ βαζε σαλτσες πχ Δευτερα σκουπιζα Τριτη σφουγγαριζα Τεταρτη σκουπιζα κ σφουγγαριζα Πεμπτη ξεσκονιζα σφουγγαρισα Παρασκευη σκουπισα κ σφουγγαρισα.Εννοειται δεν κυριολοκτω απλα αν ειχες 3-4 καθηκοντα/αντικειμενα μπερδευε τα μεταξυ τους. Οχι οτι θα κατσει να το διαβασιε ποτε κανεις,ουτε καν βαθμολογειται,κ τα τελικα λογια του υπευθυνου τα γραφει ο φοιτητης κ αυτος απλα υπογραφει.Τις υπογραφες κοιτανε στη γραμματεια κ αν ειναι γεματο ολο οπως πρεπει. Αλλα ξεκινα κ γραφε βασικο! Κ αν σαρεσει εκει που εισαι πρηξτους λιγο να σε κρατησουν κ οτι σαρεσει κλπ γιατι εξω ειναι μεσαιωνας κ αν εχεις μαθει τη δουλεια -κ εχει λεφτα η επιχειρηση κ δεν ειναι απλοι τσαμπατζηδες- ειναι κριμα ναφησεις το χρονο αυτον χαμενο.
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Thread 5 χρόνων blyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα