Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς περιορίζω το όποιο δικαίωμά σου εάν γράψω ότι στον Γιουγκοσλαβικό Εμφύλιο (για παράδειγμα) δεν σκοτώθηκαν 100.000 Βόσνιοι αλλά 50.000; Έχω ή δεν έχω δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου, εφ' όσον δεν προκαλώ τη διάπραξη οποιουδήποτε άλλου αδικήματος;

Τωρα θα παιξουμε την κολοκυθια; Αυτο που επελεξες να γραψεις γενικα δεν ειναι αδικημα. Αρκεει βεβαια να το στηριζεις καπου..

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα θα παιξουμε την κολοκυθια; Αυτο που επελεξες να γραψεις γενικα δεν ειναι αδικημα.

Καμία κολοκυθιά δεν παίζω.

Σου γράφω ακριβώς κάτι το οποίο, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις επακόλουθες νομοθεσίες των Κρατών-Μελών, είναι αδίκημα.

Δημοσ.

Σου γράφω ακριβώς κάτι το οποίο, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις επακόλουθες νομοθεσίες των Κρατών-Μελών, είναι αδίκημα.

Ειναι αδικημα να οπεις οτι οι βοσνιοι που πεθαναν ειναι λιγοτεροι απο οσους λενε οτι πεθαναν;υπαρχει σχετικη αναφορα;

Δημοσ.

Ειναι αδικημα να οπεις οτι οι βοσνιοι που πεθαναν ειναι λιγοτεροι απο οσους λενε οτι πεθαναν;υπαρχει σχετικη αναφορα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Η νομοθεσία αναφέρει καθαρά ότι ποινικοποιείται η άρνηση ή η υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ή εγκλημάτων πολέμου. Οι σφαγές του βοσνιακού πληθυσμού από τους ομόδοξούς μας Σέρβους στον Γιουγκοσλαβικό Εμφύλιο είναι επίσημα χαρακτηρισμένες "έγκλημα γενοκτονίας". Συνεπώς...

Δημοσ.

Μόλις μου στειλε σε φωτο ο paredwse το πτυχίο του:

ChoppedPaper.jpg

Να σου πω ενα μυστικο; Συνηθως οσοι μιλανε με επιχειρηματα δεν παιρνουν και πολυ στα σοβαρα οσους μιλανε με τσιτατα. Τους θεωρουν οτι το κανουν για να κλεψουν τις εντυπωσεις.. γενικα το να θεωρεις καποιον δευτερης διαλογης συνομιλητη ειναι ενα ειδος ρτσισμου βεβαια. Θα μου πει καποιος που υπαρχει αυτη η διαταξη γιατι θεωρω οτι πιο πιθανον ειναι κατι να παραερμηνευτηκε;

Η νομοθεσία αναφέρει καθαρά ότι ποινικοποιείται η άρνηση ή η υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ή εγκλημάτων πολέμου. Οι σφαγές του βοσνιακού πληθυσμού από τους ομόδοξούς μας Σέρβους στον Γιουγκοσλαβικό Εμφύλιο είναι επίσημα χαρακτηρισμένες "έγκλημα γενοκτονίας". Συνεπώς...

Το να πεις οτι γνωριζω οτι συμφωνα με ιστορικες πηγες εγινε λαθος και δεν πεθαναν 100.000 αλλα 50.000 ειναι ιστορικο δεδομενο ρε συ παρεδωσε . Το να πεις οτι σιγα και που τους σφαξανε καλατους κανανε τους μπιπ. ειναι η αρνηση της σοβαροτητας , Μην παιζεις με τις λεξεις.Εκτος αν θεωρηθει οτι το κανεις επιτηδες χωρις πηγες για να υποβαθμισεις το γεγονος που παλι αν εχεις πηγες δυσκολο..

Δημοσ.

Να σου πω ενα μυστικο; Συνηθως οσοι μιλανε με επιχειρηματα δεν παιρνουν και πολυ στα σοβαρα οσους μιλανε με τσιτατα. Τους θεωρουν οτι το κανουν για να κλεψουν τις εντυπωσεις.. γενικα το να θεωρεις καποιον δευτερης διαλογης συνομιλητη ειναι ενα ειδος ρτσισμου βεβαια. Θα μου πει καποιος που υπαρχει αυτη η διαταξη γιατι θεωρω οτι πιο πιθανον ειναι κατι να παραερμηνευτηκε;

Να σου πω κι εγώ κάτι; Έχεις παρερμηνεύσει την έννοια ''επιχείρημα''. Το επιχείρημα για να είναι σωστά ορισμένο πρέπει να έχει και λογική. Π.χ η πρόταση:

Ο ουρανός είναι μπλε άρα υπάρχει Θεός, μπορεί να μοιάζει σαν επειχείρημα, αλλά δεν είναι γιατί δεν στέκει.

Επειδή σε βλέπω να αναφέρεις πολλές φορές την λέξη επιχείρημα, το αν αυτά που λες στέκουν ή όχι άσε να το κρίνουν οι άλλοι και μην ευλογείς μόνη σου τα γένια που δεν έχεις. Γιατί στο μυαλό μας μέσα, όλοι γαμάτοι είμαστε.

Δημοσ.

Να σου πω κι εγώ κάτι; Έχεις παρερμηνεύσει την έννοια ''επιχείρημα''. Το επιχείρημα για να είναι σωστά ορισμένο πρέπει να έχει και λογική. Π.χ η πρόταση:

Ο ουρανός είναι μπλε άρα υπάρχει Θεός, μπορεί να μοιάζει σαν επειχείρημα, αλλά δεν είναι γιατί δεν στέκει.

Επειδή σε βλέπω να αναφέρεις πολλές φορές την λέξη επιχείρημα, το αν αυτά που λες στέκουν ή όχι άσε να το κρίνουν οι άλλοι και μην ευλογείς μόνη σου τα γένια που δεν έχεις. Γιατί στο μυαλό μας μέσα, όλοι γαμάτοι είμαστε.

Επιχειρημα ειναι η αιτιολογηση. Θελει ενα γιατι απο διπλα. Πχ θεωρω οτι ο ηλιος λαμπει γιατι βλεπω μπροστα μου. Ειναι το πιο απλο πραγμα του κοσμου..

Δημοσ.

Επιχειρημα ειναι η αιτιολογηση. Θελει ενα γιατι απο διπλα. Πχ θεωρω οτι ο ηλιος λαμπει γιατι βλεπω μπροστα μου. Ειναι το πιο απλο πραγμα του κοσμου..

Δηλαδή το βράδυ ο ήλιος σβήνει;

Δημοσ.

t1_pop-corn.jpg

Και ας έφαγα μόλις μεσημεριανό.;ρ

Αυτο πχ δεν ειναι επιχειρημα σιγουρα.. δεν εχει γιατι απο διπλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...