Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά αν έχει κανείς καμια ιδέα για την συγκεκριμένη κάρτα μπορείτε να μου πείτε: α) Έχει πάγιο ; β) Την γεμίζω και απο e-banking ; γ) Κοστίζει τίποτα για να την βγάλω ; δ) Όταν την χρησιμοποιώ για αγορές μέσω internet χρεώνομαι παραπάνω ;
skipperas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά αν έχει κανείς καμια ιδέα για την συγκεκριμένη κάρτα μπορείτε να μου πείτε: α) Έχει πάγιο ; (τι εννοείς?όχι δεν έχει.οι μόνες χρεώσεις είναι η προμήθεια της τράπεζας κατά την φόρτιση της κάρτας, ανάλογα με το ποσό.) β) Την γεμίζω και απο e-banking ; (ναι πολύ εύκολα) γ) Κοστίζει τίποτα για να την βγάλω ; (όχι τίποτα) δ) Όταν την χρησιμοποιώ για αγορές μέσω internet χρεώνομαι παραπάνω ; (όχι)
Giorgos09 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στις χρεωσεις μεσω internet αν πληρωσεις σε συναλλαγμα υπαρχει μια εξτρα χρεωση.
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ok παιδια ευχαριστω πάρα πολύ με βοηθήσατε :mrgreen:
alex89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε και στην Alpha Bank. Έχω κάνει στο ebay κυρίως πολλές αγορές με την κάρτα της. Δε με χρεώνει τίποτα απολύτως και τραβάει από τον καταθετικό μου λογαριασμό.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε και στην Alpha Bank. Έχω κάνει στο ebay κυρίως πολλές αγορές με την κάρτα της. Δε με χρεώνει τίποτα απολύτως και τραβάει από τον καταθετικό μου λογαριασμό. Απλά στην Eurobank έχω ήδη λογαριασμό και με βολεύει.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ισχύουν όσα ειπώθηκαν. Δεν αναφέρθηκε οτι υπάρχει χρέωση στο γέμισμα, 1€ τα πρώτα 100 €, 2€ για 101-500, 4€ για 500-1000 που είναι και το μέγιστο που μπορεί να έχει μέσα η κάρτα.
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε και στην Alpha Bank. Έχω λογαριασμό στην Alpha για όταν το καλοκαίρι πήγα να ρωτήσω για προπληρωμένη μου είπαν ότι δεν είχαν. Έτσι έβγαλα από την Τράπεζα Κύπρου που επίσης έχω έναν μικρό λογαριασμό. Δες και αυτήν. Ισχύουν ότι έγραψε παραπάνω ο φίλος για την κάρτα της eurobank + ότι η χρέωση φόρτωσης είναι σταθερή (αν θυμάμαι 1 ευρώ) ασχέτως ποσού φόρτωσης.
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν εχω καταλαβει, γιατι εφ'οσον εχετε λογαριασμο σε μια τραπεζα δεν βγαζετε μια χρεωστικη? Γιατι να πληρωνετε 1,2 και 4 ευρω για καθε γεμισμα??
Mirlogria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε και στην Alpha Bank. Έχω κάνει στο ebay κυρίως πολλές αγορές με την κάρτα της. Δε με χρεώνει τίποτα απολύτως και τραβάει από τον καταθετικό μου λογαριασμό. Τι εννοείς ΤΙΠΟΤΑ;Ούτε καν προμήθεια;!
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοείς ΤΙΠΟΤΑ;Ούτε καν προμήθεια;! Οχι, δεν χρεωνει κατι, εκτος αν πληρωσεις σε αλλο νομισμα που ειναι λογικο. Δες την alpha enter ή την 1|2|3 αν εισαι εως 27 χρονων. Εγω αυτη εχω. Ειναι χρεωστικες visa electron.
Mirlogria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλο η χρεωστική ρε φίλε...για προπληρωμένη είναι το thread κι άλλος λέει ότι έχει στην Alpha χωρίς να πληρώνει τίποτα!
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλο η χρεωστική ρε φίλε...για προπληρωμένη είναι το thread κι άλλος λέει ότι έχει στην Alpha χωρίς να πληρώνει τίποτα! Δεν εχει προπληρωμενες καρτες η alpha.. Ο αλλος προφανως του ειπε να κοιταξει και τις χρεωστικες.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν εχω καταλαβει, γιατι εφ'οσον εχετε λογαριασμο σε μια τραπεζα δεν βγαζετε μια χρεωστικη? Γιατι να πληρωνετε 1,2 και 4 ευρω για καθε γεμισμα?? Γιατί φίλε μου αν κάποιος σου υποκλέψει τον κωδικό της χρεωστικής την γάμησες άγρια... Ενώ με την προπληρωμένη και να στον κλέψουν άπαξ και το πάρεις χαμπάρι τέλος η κλεψιά...
akis_supernatural Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 εχω και εγω λογαριασμο στη eurobank και θελω να βγαλω προπληρωμενη. τι χαρτια χρειαζονται? και κατι ακομη και 10 ευρω να βαλω θα μου κρατησουν 1 ευρω? εχει καποιο προβλημα με paypal ή ολα οκ τι δεχεται κανονικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα