Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 εχω και εγω λογαριασμο στη eurobank και θελω να βγαλω προπληρωμενη. τι χαρτια χρειαζονται? και κατι ακομη και 10 ευρω να βαλω θα μου κρατησουν 1 ευρω? εχει καποιο προβλημα με paypal ή ολα οκ τι δεχεται κανονικα? Εγώ σήμερα πρίν καμια ώρα την έβγαλα, μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν και μια υπογραφή. Σε χρεώνουν 2€ για 1-100 για την πρώτη φόρτιση και 5€ για 101-500 και μετά απο κεί και πέρα για επαναφόρτιση είναι 1€ για 1-100 και 2€ για 101-500 άμα θές και για >500 είναι 10€ την 1η φορά και 5€ απο κεί και πέρα.
akis_supernatural Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ σήμερα πρίν καμια ώρα την έβγαλα, μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν και μια υπογραφή. Σε χρεώνουν 2€ για 1-100 για την πρώτη φόρτιση και 5€ για 101-500 και μετά απο κεί και πέρα για επαναφόρτιση είναι 1€ για 1-100 και 2€ για 101-500 άμα θές και για >500 είναι 10€ την 1η φορά και 5€ απο κεί και πέρα. σε ευχαριστω. με το paypal τη συνδεσες κανονικα?
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω βάλει λεφτά ακόμα και δεν το έχω δοκιμάσει, απο βδομάδα θα το δώ αυτό. Αλλά νομίζω γίνεται κανονικότατα...
akis_supernatural Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ok αν καποιος το εχει δοκιμασει ας ενημερωσει να παω να βγαλω και εγω...
alex89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοείς ΤΙΠΟΤΑ;Ούτε καν προμήθεια;! Ναι φίλε μου. Μέχρι σήμερα και εδώ και ένα χρόνο δε μου έχει κρατήσει καθόλου προμήθεια. Άλλο η χρεωστική ρε φίλε...για προπληρωμένη είναι το thread κι άλλος λέει ότι έχει στην Alpha χωρίς να πληρώνει τίποτα! Αν κάνεις έναν λογαριασμό στην Alpha όπως έκανα και βάλεις π.χ. 50 ευρώ μόνο και κάνεις τις συναλλαγές σου στο internet δε δουλεύει σαν προπληρωμένη; Και αν μου κλέψουν τον αριθμό της κάρτας από το διαδίκτυο θα μου πάρουν ότι έχει απομείνει από τα 50 ευρώ. Στην Κύπρου η προπληρωμένη που είχα με χρεώνε για κάθε συναλλαγή (ανεξάρτητα από το ποσό της συναλλαγής) 1 ευρώ.
Alxnks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για να ξέρετε...στην κύπρου αλλαζει από 15/02 και το 1 ευρώ ανά φόρτιση γίνεται 1.20 (20% αύξηση οι κύριοι!). Το βλέπω να πηγαίνω Eurobank που εχω λογαριασμό έτσι κι αλλιώς και θα το κάνω πανεύκολα μέσω web-banking αλλά και επειδή οι αγορές έτσι κι αλλιώς είναι κάτω από 100 ευρώ (θα κρατήσω όμως και της κύπρου μήπως χρειαστώ για παραπάνω). Έτσι για το γαμώτο της αύξησης 20% εν μέσω τρελής ύφεσης και κρίσης. Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia
kalogeros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι φίλε μου. Μέχρι σήμερα και εδώ και ένα χρόνο δε μου έχει κρατήσει καθόλου προμήθεια. Αν κάνεις έναν λογαριασμό στην Alpha όπως έκανα και βάλεις π.χ. 50 ευρώ μόνο και κάνεις τις συναλλαγές σου στο internet δε δουλεύει σαν προπληρωμένη; Και αν μου κλέψουν τον αριθμό της κάρτας από το διαδίκτυο θα μου πάρουν ότι έχει απομείνει από τα 50 ευρώ. Στην Κύπρου η προπληρωμένη που είχα με χρεώνε για κάθε συναλλαγή (ανεξάρτητα από το ποσό της συναλλαγής) 1 ευρώ. Είχα και εγώ προπληρωμένη στην Κύπρου και την κατάργησα πριν από ένα περίπου μήνα. Οι λόγοι πολλοί: α) Σε χρέωνε 1 ευρώ κάθε φορά που έβαζες χρήματα στην κάρτα. β) Σε χρέωνε με ένα ποσό κάθε φορά που αποφάσιζες να βγάλεις λεφτά από την κάρτα, κάτι το οποίο δεν έκανε όταν την είχα προτοβγάλει. Αυτό το νταβατζιλίκι χωρίς να με ενημερώσουν με εκνεύρισε πάρα πολύ. γ) Εάν η κατάθεση γινόταν μέχρι τις 12 το μεσημέρι, τα λεφτά ήταν διαθέσιμα από τις 6 το απόγευμα και μετά, διαφορετικά ήταν από τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας. Αυτό ήταν και το πιο εκνευριστικό από όλα. Φαντάσου να βάλεις χρήματα στην κάρτα σήμερα στις 1 το μεσημέρι και να μην μπορείς να προβείς σε αγορά μέχρι αύριο στις 6 το απόγευμα. Μιλάμε για 29 ώρες αναμονή. Μου έχει τύχει να καταθέσω τρεις φορές χρήματα για να κλείσω αεροπορικό εισιτήριο, γιατί μέχρι να γίνουν τα χρήματα διαθέσιμα, η τιμή του εισιτηρίου ανέβαινε. Για αυτό το λόγο άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς. Η κάρτα αναλήψεων/καταθέσεων που δίνει είναι VISA, άρα περνάει παντού. Δεν πληρώνω τίποτα για αναλήψεις ή καταθέσεις (λογικό) και το σημαντικότερο από όλα, τα χρήματά μου είναι διαθέσιμα την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα, εχθές το απογευματάκι κατά τις 7 έκανα κατάθεση και τα χρήματά μου περάστηκαν αμέσως στο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού μου.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν εχω καταλαβει, γιατι εφ'οσον εχετε λογαριασμο σε μια τραπεζα δεν βγαζετε μια χρεωστικη? Γιατι να πληρωνετε 1,2 και 4 ευρω για καθε γεμισμα?? Α)Γιατι μπορει να έχεις στο λογαριασμό χρήματα που δε θες να σου τα φάνε. Β)Δεν περνάνε όλες οι χρεωστικές σε όλα τα καταστήματα.
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Είχα και εγώ προπληρωμένη στην Κύπρου και την κατάργησα πριν από ένα περίπου μήνα. Οι λόγοι πολλοί: α) Σε χρέωνε 1 ευρώ κάθε φορά που έβαζες χρήματα στην κάρτα. β) Σε χρέωνε με ένα ποσό κάθε φορά που αποφάσιζες να βγάλεις λεφτά από την κάρτα, κάτι το οποίο δεν έκανε όταν την είχα προτοβγάλει. Αυτό το νταβατζιλίκι χωρίς να με ενημερώσουν με εκνεύρισε πάρα πολύ. γ) Εάν η κατάθεση γινόταν μέχρι τις 12 το μεσημέρι, τα λεφτά ήταν διαθέσιμα από τις 6 το απόγευμα και μετά, διαφορετικά ήταν από τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας. Αυτό ήταν και το πιο εκνευριστικό από όλα. Φαντάσου να βάλεις χρήματα στην κάρτα σήμερα στις 1 το μεσημέρι και να μην μπορείς να προβείς σε αγορά μέχρι αύριο στις 6 το απόγευμα. Μιλάμε για 29 ώρες αναμονή. Μου έχει τύχει να καταθέσω τρεις φορές χρήματα για να κλείσω αεροπορικό εισιτήριο, γιατί μέχρι να γίνουν τα χρήματα διαθέσιμα, η τιμή του εισιτηρίου ανέβαινε. Για αυτό το λόγο άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς. Η κάρτα αναλήψεων/καταθέσεων που δίνει είναι VISA, άρα περνάει παντού. Δεν πληρώνω τίποτα για αναλήψεις ή καταθέσεις (λογικό) και το σημαντικότερο από όλα, τα χρήματά μου είναι διαθέσιμα την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα, εχθές το απογευματάκι κατά τις 7 έκανα κατάθεση και τα χρήματά μου περάστηκαν αμέσως στο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού μου. Και της Κύπρου VISA είανι. Την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ακόμα και σε supermarket στις ΗΠΑ χωρίς πρόβλημα. Αλλά θα δω τι παίζει και με την Πειραιώς.
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Α)Γιατι μπορει να έχεις στο λογαριασμό χρήματα που δε θες να σου τα φάνε. Β)Δεν περνάνε όλες οι χρεωστικές σε όλα τα καταστήματα. Κανεις εναν δευτερο λογαριασμο επιτοπου στην τραπεζα και μετα μεταφερεις μεσω web banking μονο το ποσο που χρειαζεται για να αγορασεις αυτο που θες. Με visa/visa electron αν οχι παντου, στα περισσοτερα καταστηματα παγκοσμιως περναει η καρτα. Εκτος αν καποιος παει και βγαλει mastercard για να κανει αγορες απο το internet..... Ο καθενας ας κανει οτι πιστευει καλυτερα. Εγω δεν πληρωνω την τραπεζα 1 ευρω σε καθε γεμισμα, ειναι γελοιο. Και αμα αγοραζεις χωρις Paypal ή σε καταστημα χωρις security certificate SSL 128 - 256-bit encryption τοτε κακο του κεφαλιου σου. (οχι εσυ φυσικα)
skipperas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 σε ευχαριστω. με το paypal τη συνδεσες κανονικα? ναι φίλε μου μην ανυσηχείς.visa είναι, παίζει παντού την έχω συνδέσει εγώ κανονικά
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κανεις εναν δευτερο λογαριασμο επιτοπου στην τραπεζα και μετα μεταφερεις μεσω web banking μονο το ποσο που χρειαζεται για να αγορασεις αυτο που θες. Με visa/visa electron αν οχι παντου, στα περισσοτερα καταστηματα παγκοσμιως περναει η καρτα. Ο καθενας ας κανει οτι πιστευει καλυτερα. Εγω δεν πληρωνω την τραπεζα 1 ευρω σε καθε γεμισμα, ειναι γελοιο. Και αμα αγοραζεις χωρις Paypal ή σε καταστημα χωρις security certificate SSL 128 - 256-bit encryption τοτε κακο του κεφαλιου σου. (οχι εσυ φυσικα) Μαζί σου, αλλά πολύς κόσμος δε θέλει να ανοίξει και άλλο λογαριασμό, μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω. Επίσης, μέχρι πέρσι τουλάχιστον ούτε η χρεωστική της eurobank ούτε της Εθνικής περνούσαν στα μισά καταστήματα που δοκίμαζα- let alone οτι visa electron != visa και μαεστρο != μαστερκαρντ
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μαζί σου, αλλά πολύς κόσμος δε θέλει να ανοίξει και άλλο λογαριασμό, μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω. Επίσης, μέχρι πέρσι τουλάχιστον ούτε η χρεωστική της eurobank ούτε της Εθνικής περνούσαν στα μισά καταστήματα που δοκίμαζα- let alone οτι visa electron != visa και μαεστρο != μαστερκαρντ Ναι σορρυ maestro ηθελα να πω. Η χρεωστικη των 2 τραπεζων που ανεφερες ηταν visa/visa electron? Γιατι δεν περνουσαν?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μια μαεστρο και μια visa debit. Δεν περνούσαν απο όσα ξέρω γιατί οι τράπεζες υπογράφουν συμβάσεις με τη visa και τη mastercard για το πως μπορουν να χρησιμοποιούνται οι κάρτες που βγάζουν και εκεί παίζουν $$. Η μπορεί αυτός που μου το είπε να με τρόλλαρε.
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω σαν μικρο και χαζο ειχα παει στην eurobank να βγαλω την πρωτη καρτα της ζωης μου. Ειπα στην trollο-υπαλληλο οτι θελω μια καρτα που να μπορω να κανω αγορες απο το ιντερνετ, και μου εδωσε την maestro. Μετα εμαθα οτι ειναι σχεδον αχρηστη για το internet και πηγα στην alpha. Ετσι, να μοιραζω τα στοιχεια μου σε ολες τις τραπεζες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα