jimmy007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια θελω αν γινεται να μετατρεψω ενα SATA καλωδιο σε USB, δηλαδη απο την μια μερια sata και απο την αλλη usb, τα εχω και τα δυο τα καλωδια αλλα δεν ξερω πως πρεπει να τα συνδεσω... Εχω βρει τι κανει το καθε καλωδιακι μεσα, δειτε : USB , SATA. Μηπως ξερετε πως να ενωσω τα καλωδιακια για να δουλεψει?
Candlemass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείς να τα κολλήσεις και να περιμένεις να δουλέψουν; Απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. SATA και USB είναι διαφορετικά πρωτόκολλα και χρειάζεται μετατροπέας ενδιάμεσα (ηλεκτρονικά κυκλώματα σε πλακέτα που κάνουν τη μετατροπή), αυτό δλδ που έχουν οι SATA to USB converters...
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;Ακόμα και να το καταφέρεις να δουλέψει δεν θα είναι αξιόπιστο,όσο καλή κόλληση και να κάνεις. Τι θες να συνδέσεις με τι; Για όλα υπάρχει ένας controller.
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;Ακόμα και να το καταφέρεις να δουλέψει δεν θα είναι αξιόπιστο,όσο καλή κόλληση και να κάνεις. Τι θες να συνδέσεις με τι; Για όλα υπάρχει ένας controller. Ok ειπα μηπως γινετε, και εμενα δεν μου κολαγε να ταιριαζε!!! Εχω αυτον τον σκληρο, και αφου για λειτουργικο μου ειναι αχρηστος, ειπα να τον χρησιμοποιησω για μεταφορα αρχειων. Λέτε να παρω κατι σαν και αυτο?? Η υπαρχει κατι καλυτερο?
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ok ειπα μηπως γινετε, και εμενα δεν μου κολαγε να ταιριαζε!!! Εχω αυτον τον σκληρο, και αφου για λειτουργικο μου ειναι αχρηστος, ειπα να τον χρησιμοποιησω για μεταφορα αρχειων. Αφού δεν τον θέλεις για λειτουργικό γιατί θες με SATA;Σύνδεσε τον με USB. Επίσης βλέπω να έχει βίδες,δεν τον ανοίγεις μια να δεις μπας και μέσα είναι απλός SATA να τον συνδέσεις εσωτερικά;
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αφού δεν τον θέλεις για λειτουργικό γιατί θες με SATA;Σύνδεσε τον με USB. Επίσης βλέπω να έχει βίδες,δεν τον ανοίγεις μια να δεις μπας και μέσα είναι απλός SATA να τον συνδέσεις εσωτερικά; Μα δεν θελω με sata, θελω απο καλωδιο sata (απο τον σκληρο) σε USB (για να τον συνδεσω σε laptop,τηλεορασεις για να βλεπω ταινιες και τετοια)
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι έχει χαλάσει η θήκη;Για αυτό τα λες αυτά; Άσε μπέρδεψα τα λινκ,μην δίνεις σημασία...
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι έχει χαλάσει η θήκη;Για αυτό τα λες αυτά; χεχεχε λεω και εγω! καταλαβες τι θελω να κανω?
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι να βάλεις τον SATA δίσκο σε θηκούλα,που είναι και το μόνο σωστό,δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το ποια είναι καλή.
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι να βάλεις τον SATA δίσκο σε θηκούλα,που είναι και το μόνο σωστό,δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το ποια είναι καλή. ok ευχαριστω παντως, θα περιμενω μηπως ξερει κανενας!!
washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ...εκεί που του τα 'πες καλά, τον ξαναμπέρδεψες, Έλφη... "Όλες καλές είναι" οι θήκες, Τζίμη. Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι, να σου πούμε από πού να πάρεις μία; Επίσης, ο δίσκος είναι 3.5 ιντσών (μέγεθος μικρού βιβλίου) ή 2.5 (μέγεθος μικρού πακέτου τσιγάρων);
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ...εκεί που του τα 'πες καλά, τον ξαναμπέρδεψες, Έλφη... "Όλες καλές είναι" οι θήκες, Τζίμη. Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι, να σου πούμε από πού να πάρεις μία; Επίσης, ο δίσκος είναι 3.5 ιντσών (μέγεθος μικρού βιβλίου) ή 2.5 (μέγεθος μικρού πακέτου τσιγάρων); 3,5'' ειναι, αυτος εδω!! Κέρκυρα ειμαι,οποτε κανα e-shop βολεύει.
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 "Όλες καλές είναι" οι θήκες, Τζίμη. Ε,δεν θα το έλεγα αυτό,δεν μπορεί όλες να έχουν την ίδια ψύξη(αερισμό έστω) την ίδια ποιότητα ηλεκτρονικά,της ίδιες προστασίες από την τροφοδοσία.
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, ωρέ :ρ (...πάντως, γενικά, όλες -οι φτηνές έστω- τα ίδια...σκατά είναι από ηλεκτρονικά. Και δεν αξίζει και τόσο, για 'μένα, να δώσεις παρά μόνο τα ελάχιστα για μια τυπική θήκη, για τυπική δουλειά). Tζίμη, το μαλλί θα σου βγει 24 Ευρά από Η-σοπ, δυστυχώς... Eναλλακτικά, μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.ebw.gr/el...0-σε-SATA-cable και να γλυτώσεις ένα τάλληρο (...μόνο ένα, γιατί κι ένα τάλληρο θα στο φάει η κούριερ). Δε μου λες, κατ' αρχάς, γιατί ακριβώς θες να τον "μετατρέψεις σε USB"; Ποιός ο λόγος; Η φορητότητα; Θες να τον πηγαίνεις έξω από το σπίτι; Ή μήπως δεν έχεις ελεύθερη SATA θύρα για να τον χρησιμοποιήσεις; (ή κάποιος άλλος λόγος; )
jimmy007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τον θελω για μεταφορα αρχειων σε υπολογιστες και για να βλεπω-γραφω ταινιες απο αποκωδικοποιητη που περνει μονο δισκους με usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα