Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω εναν sata II WD 320 το εβαλα να κανει Extended Test με το WD data lifeguard diagnostics αλλα μετα απο 15 ωρες δεν ειχε τελειωσει αλλα προχωρουσε δεν ειχε κολησει δηλαδη ειναι φυσιολογικος τοσος πολυς χρονος?

Δημοσ.

Αν δυσκολεύετε το πρόγραμμα να διαβάζει τα sector, αντιμετωπίζει δηλαδή πολλά προβληματικά,τότε ναι φυσιολογικό είναι.

Οπότε προετοιμάσου ψυχολογικά,μάλλον για αλλαγή πας.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα "δεν είναι φυσιολογικός χρόνος", με την έννοια ότι όταν έχει προβλήματα, πιο γρήγορα βγάζει την ένδειξη "failed".

Κατά τ' άλλα όντως μάλλον γρήγορα ή...ακόμα πιο αργά, θα τον βγάλει προβληματικό.

Δημοσ.

...αφού έχει ξεπεράσει τις 2-3 ώρες, παίζει πολύ να κάνει και ΜΕΡΕΣ να ολοκληρωθεί.

παιδια μου κανατε την καρδια περιβολι... αντε τωρα να μαζεψεις φραγκα

...γιατί έτσι; Εγγύηση αντικατάστασης δεν παίζει; 

Δημοσ.

Εκείνη την εποχή βγαίναν' δίσκοι 3χρονης και 5χρονης εγγύησης. Βάλε "wd rma" στο Γκουγκλ και μπες στη σελίδα της WD που έχει έναν οδηγό για να δεις αν τυχόν είναι σε ισχύ η εγγύησή του.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος caviar black (5 years warranty) βγαίνουν από 500gb και πάνω, οπότε δεν παίζει να έχει ακόμα εγγύηση ο 320gb...

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν και πιθανότερο είναι αυτό που λες, αν είχες τέτοια πληροφορία - ας το τσεκάρει μπας και όμως... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...