Thanos1972 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σιγα την επαγγελματια.με παρακαλαει να της στειλω το κουτι μου αλλα φοβαμαι πως θα επιστρεψει.....
whocares Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Αγάπη έστω και καθυστερημένα. Είχα πολλές δουλειές τελευταία και ενώ το παρακολουθούσα το θέμα, αλλά μάθαινα και νεότερα από εσένα, δεν μπόρεσα να σου γράψω. Καθώς άλλο να μιλάμε στο τηλέφωνο και άλλο να πεις δύο λόγια σε ένα θέμα που έχει ανοίξει ο άλλος και το παλεύει κάθε μέρα. Σε ξέρω πολύ καλά και μέχρι ένα σημείο δε αισθάνομαι καμία έκπληξη, όμως σε μερικά έχεις βελτιωθεί παρα πολύ. Είδα και τις πολύτιμες συμβουλές που σου δώσανε στο thelab. Χαίρομαι που σε γνωρίζω, χαίρομαι που τελικά αποφάσισες αντί να αγοράσεις κουτί, να φτιάξεις ένα μόνη σου. Πιστεύω θα βγει υπέροχο μια και το 'χεις το θέμα. Επι την ευκαιρία καθώς δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ και δεν έχω λογαριασμό στο thelab, ας πω από εδώ στον Lakisss ότι πολύ απλά "άνθρωπέ μου δεν παίζεσαι. Δεν επεξεργάζεσαι τα υλικά αλλά τα διατάσεις. Τους μιλάς όπως λένε απλά. Γερός δυνατός εύχομαι και πάντα με κέφι" Τέλος ας ψηφίσω αν μου επιτρέπεις το πιο "δυνατό" update σου. Είναι το 5ο και η τρύπα στο γυαλί και κονταροχτυπιέται με το τελευταίο update. Επίσης θα σε παρακαλέσω επειδή εχεις κοπεί για τα καλά, να σταματήσεις 1-2 μέρες να δέσει η πληγή. Καλή συνέχεια, μιλάμε απο κοντά
Thanos1972 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε εχει βαλει ολη την οικογενεια της να ποσταρει στο νημα της για να μαζεψει ψηφους.κοιτα εδω τι κανει.ειμαι σιγουρος.γιατι thread της Αγαπης χωρις Offtopic απλα δεν γινεται και επισης ο Χρησταρας που χαθηκε παλι?τον εχεις μαλλωσει καθολου τωρα τελευταια η απλα ντρεπεται να ξεμυτισει?
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 καρμεν αν και δεν ασχολούμαι εδω και 7-8 χρόνια με το case modding (συνεπώς και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις), εχω να δηλώσω οτι εχεις αγριες διαθέσεις και πολύ καλο χέρι (μην το παρεξηγησετε και αυτό...). Respect!
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet 7th update Σπέρες σπέρες Χθες δεν πολυ ασχολήθηκα όπως ούτε και σήμερα μια και νευρίασα με τον εαυτό μου. Κάτι μία αποτυχία σε ένα κομμάτι αλουμινίου για το 8πινο, κάτι ότι το δάχτυλο δεν βοηθάει και αποτέλεσμα είχα να σπάσω ένα εξάρτημα του dremel και να κάνω το backplate που είχα φτιάξει για την vga άχρηστο, με έκαναν να το αφήσω το θέμα και να μην το πιέσω. Σήμερα είπα να κάνω ένα μικρό βήμα και να συνεχίσω το θέμα της κάρτας γραφικών. Πάμε να δούμε τι έγινε. Καταρχήν έπρεπε να αφαιρέσω την ψύχτρα της κάρτας. Τα βήματα που ακολουθούν έτσι και αλλιώς ακυρώνουν κάθε εγγύηση ΑΛΛΑ, όταν βλέπω αυτοκόλλητο εγγύησης πάνω στις βίδες που συγκρατούν την ψύχτρα τρελαίνομαι. Είναι σα να σου λένε πάστα δε θα αλλάξεις ποτέ Καιρός για δουλειά λοιπόν αφού βγήκε η ψύχτρα Πρώτο βήμα να βάλω χαρτοταινία στα κομμάτια που ήθελα να μείνουν ως έχουν Δεύτερο βήμα να τρίψω το κομμάτι που με ενδιαφέρει Τρίτο βήμα στάρι Τέταρτο βήμα η βιολέτα και τέλος το αποτέλεσμα Το βάψιμο δεν τελειώνει εδώ μια και βρέθηκαν μπόλικα ψυχτράκια στην αποθήκη μου. Αρχικά έβαλα χαρτοταινία στο κάτω μέρος τους Στη συνέχεια τα έτριψα απαλά και πέρασα στάρι Αφού στέγνωσε το στάρι ήρθε η ώρα της βιολέτας Τελικό αποτέλεσμα Συνέχεια με την τοποθέτησή τους και την τοποθέτηση της ψύχτρας για να δω αν μου αρέσει Ρίχνω λοιπόν μια ματιά στην κάρτα και ενώ το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο (αν δε το έχετε καταλάβει ) μου την έδωσε άσχημα αυτό το κόκκινο DVI Σκέφτομαι λοιπόν και λέω μπα δε θα σε αφήσω έτσι Παίρνω χαρτοταινία και πάλι και μαρκάρω τα τριγύρω Προστατεύω και την υπόλοιπη κάρτα και του δίνω να καταλάβει. Και μια είχα κάνει την καφρίλα λέω ας βγάλω και το μπλεδάκι από τους πυκνωτές Τελικό Μου άρεσε μπορώ να πω Επόμενο στάδιο, ξανακόπηκε και ξαναφινιρίστηκε ένα κομμάτι αλουμινίου για να γίνει το νέο backplate της κάρτας γραφικών. Στην συνέχεια γίνανε οι κατάλληλες τρύπες για να το συγκρατήσουν πάνω στην κάρτα. Δοκιμή λοιπόν να δω αν επιτέλους δε τα έκανα θάλασσα Μια χαρά έκατσε τελικά οπότε επιτέλους είπα ουφ Τέλος μία αγορά που έκανα σήμερα και περιμένω πως και πως δοκιμούλα Πριν κλείσω να πω ένα ευχαριστώ στον Νίκο. Συναντηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι προς απόγευμα και κάναμε μαζί την αγορά. Νίκο ευχαριστώ Αυτά για σήμερα .....to be continued....
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος είπε άνοιξε θέμα στην xfx και πες identify the vga card Ευχαριστώ για το Push Που μου έδωσες το χρειαζόμουν Να είσαι καλά
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τι να λεμε εχεις ξεφυγει ισως να χρειαστεις μελλοντικα για να μην παιδευεσαι μια σεγα για το χοντρο αλουμινιο καλη συνεχεια και αναμενουμε
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σέγα για το αλουμίνιο; Χμμμμμμμμ πέρα απο την B&D που έχω; Στείλε πμ με προτάσεις Ευχαριστώ Σωτήρη να είσαι καλά
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Karmelita μπράβο και πάλι για το κουράγιο σου. Πως πάει η ανάρρωση στο δάχτυλο; Θα γίνει πάλι λειτουργικό;
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 :lol: Ευχαριστώ πατρίδα Καλά παει καλά
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ωωωωω πολύ ωραίο χρωματακι!!πως κ δεν προτίμησες μεταλλικό? κ 2 απορίες 1)το χρώμα είναι heat resistant ή απλό? 2)στο πλαινό της ψύκτρας?θα μπεί κανένα logo ή καμία ρίγα? EDIT κ μία τρίτη,τις ψύκτρες από τις μνήμες στο άλλο project γιατί τις είχες ψήσει?
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 1) ακρυλικό σπρέι είναι αυξημένης αντοχής. Δεν προτίμησα μεταλλικό για τους λόγους μου (έπεται συνέχεια) 2) Λέγοντας στο πλαϊνό;
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εδώ λέω...αλλά μπορείς κ να μην απαντήσεις,γιατί μπορεί να είναι κ spoiler,τώρα το σκέφτηκα! (δες κ το edit από πάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις