sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,εχω την hyper 212+ και σκεφτομαι να την αλλαξω με την ψυκτρα του θεματος...αξιζει τα λεφτα τις!?λογικα ειναι κατωτερη της σειρας της corsair(εγω μια h100 θα ηθελα αλλα no more money γιατι ηδη αγορασα μια μεταχειρισμενη 5850 ακομα,την μητρικη της υπογραφης μου,το corsair 600t και τις vengeance 8gb)...αρα ακουω γνωμες γι αυτη!!την εχει κανεις δοκιμασει?
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου έχω ανοίξει ένα θέμα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/435366-%CF%85%CE%B4%CF%81%CF%8C%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7/ που συζητάμε την συγκεκριμένη, δές το και ελπίζω να σε βοηθήσει. Εγώ την περιμένω σήμερα αλλά δυστηχώς το πισι δεν είναι ακόμα λειτουργικό για να δοκιμάσω να σου πώ πλήρη άποψη Στο θέμα η 2η και 3η σελίδα είναι που θές να δείς
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,εχω την hyper 212+ και σκεφτομαι να την αλλαξω με την ψυκτρα του θεματος...αξιζει τα λεφτα τις!?λογικα ειναι κατωτερη της σειρας της corsair(εγω μια h100 θα ηθελα αλλα no more money γιατι ηδη αγορασα μια μεταχειρισμενη 5850 ακομα,την μητρικη της υπογραφης μου,το corsair 600t και τις vengeance 8gb)...αρα ακουω γνωμες γι αυτη!!την εχει κανεις δοκιμασει? Κατσε οπως εισαι.διαφορες θα δεις αλλα απο την στιγμη που εχεις ηδη μια σχετικα καλη ψυχτρα,τζαμπα εξοδα.τα περασα αυτα τα ερωτηματα στον εαυτο που πριν κανενα χρονο που υπηρχαν κιολας λεφτα.δεν το μετανοιωσα που εκατσα στα αυγα μου.
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μμμ έχεις ένα δίκιο Θάνο είναι λίγο κ@@ες αυτα...αλλα θα είναι πιο όμορφος ο υπολογιστής μου...και ίσως να βρίσκει και ο ένας fan στις ραμ...γτ ήδη είναι στο όριο οι ραμ που έχω τώρα οποτε φαντασου οι vengeance...γτ απ ότι είδες έχω p/p...σαν cooler είναι καλο πάντως;;; Sent from my iPhone using Insomnia
BadBoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνώμη για το offtopic, αλλά διάβασα Ashton Kutcher στον τίτλο και έχει 5 λεπτά που γελάω σα χαζός.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω σε Push pull ειμαι.σαν ψυχτρα,δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πω παραπανω.με εχει αφησει κατι παρα πανω απο ικανοποιημενο ειδικα για τα λεφτα της.(και εαν σκεφτεις οτι περναω benches με 1.59 ρευμα στα 4.370).ε τι να πω παραπανω.....ειλικρινα δεν εχω κανενα θεμα με τις θερμοκρασιες.απεναντιας.φυσικα ενταξει εαν ειχα την υδροψυξη που λες θα ηταν καλυτερα αλλα μην ξεχνας και την τιμη.την μια της εχεις ηδη και την αλλη λες να την αγορασεις. με τις vengeance,τι να σου πω.προσωπικα γιαυτον τον λογο δεν προτεινω τετοιες μνημες. σε εμενα και να τις ειχα θα χωρουσαν μαλλον.εχω Low profile μνημες αλλα και παραπανω να ηταν θα μπορουσε για 1-2 χιλιοστα να μπει.εαν εχεις καποιο θεμα νομιζω μπορεις να σηκωσεις τον ανεμιστηρα κανενα εκατοστο.
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγω ικανοποιημένος είμαι..καθαρά για θέμα οπτικό θέλω να την αλλάξω..το θέμα μονο αν είναι καλη με νοιάζει...θα βάλω και τους noiseblocker πάνω της...τις μνήμες τις έχω παραγγείλει ήδη τώρα μαζι με το case...είναι καλη;;;
BadBoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως μια και έχουμε το ίδιο κουτί, από δίσκους πώς τα πας; Γιατί εμένα χειρότερο κουτί στο θέμα αυτό δεν έχει περάσει από τα χέρια μου. Το να πιάνω 45άρια στους δίσκους σε κρύες συνθήκες, με τη μητρική, τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών να παίζουν ανάμεσα 30-35, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο. Αφού και οι ίδιοι το κατάλαβαν και στο S και το νέο RC1100 ξαναγύρισαν τους δίσκους στη σωστή οριζόντια θέση και έβγαλαν αυτή τη βλακεία με τα συρταράκια.
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα...δεν εχω κοιταξει να σου πω την αληθεια!!αλλα εχω παραγγειλει το corsair 600t white...και αυτο παει για πουλημα μια 4ετια μετα!!σε γενικες γραμμες παντως ικανοποιημενος ειμαι!!
Obsidian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εάν είχες μία o/c'd über-τερατώδη CPU με μεγάλο θερμικό φορτίο, όπως ένας i7 920 @ 4 GHz, τότε ναι και θα άξιζε η αγορά υδρόψυξης και θα έβλεπες διαφορά. Η Η20-620 είναι στα ίδια επίπεδα με μια Corsair Η70 αλλά με την ψύκτρα και τον επεξεργαστή που είσαι τώρα δεν θα σου πρότεινα να μεταβείς σε κάτι τοσο ακριβό.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εάν είχες μία o/c'd über-τερατώδη CPU με μεγάλο θερμικό φορτίο, όπως ένας i7 920 @ 4 GHz, τότε ναι και θα άξιζε η αγορά υδρόψυξης και θα έβλεπες διαφορά. Η Η20-620 είναι στα ίδια επίπεδα με μια Corsair Η70 αλλά με την ψύκτρα και τον επεξεργαστή που είσαι τώρα δεν θα σου πρότεινα να μεταβείς σε κάτι τοσο ακριβό. 50€ Είναι ακριβή υδρόψυξη ;;;;
Obsidian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Aν δεν χρειάζεσαι κάτι και περιττεύει, όσο και να κάνει ακριβό θα το χαρακτήριζα. P.S. 57 ευρώ + όποια μεταφορικά
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ με 67 € πήρα την ψύκτρα και καλώδιο να συνδέω 2 ανεμιστήρες σε 1...( με μεταφορικά στην τιμή ) και επίσης έχεις δίκιο σε αυτό που λές οτι άμα είχε τέρας θα τον συνέφερε...
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα είναι αργά...την έχω παραγγείλει ήδη!!!και θα βάλω και τους 2 noiseblocker μου και θα είναι στην πένα..θα βγάλω την γκουμουτσα πλην τίμια hyper μου... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα