Hamurabi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω μια ντουλαπα σενα υπνοδωματιο 2,5 μετρα ειναι κατα μηκος ολου του τοιχου. Επειδη ομως θα βαλω τηλεοραση με βαση οροφης εκει δε θα ανοιγουν τα φιλα (sp?) της ντουλαπας οποτε αναρωτιεμαι αν γινεται να τα κανω συρομενα. ΓΙνεται; και αν ναι ποσο θα κοστιζε κατι τετοιο;
pournaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τα ιδια τα φυλλα, δυσκολο, πρεπει να τα κοψεις τουλαχιστον απο κατω, κοντα στους 3,5 ποντους, διοτι τωρα ειναι εξω απο το κυριως κουτι αρα καλυπτουν τις μελαμινες πανω και κατω (2χ1,6 εκ. ). Αν λοιπον εχεις τροπο να τα κοψεις, θα μετρησεις ακριβως τον ωφελιμο εσωτερικο χωρο σε υψος ωστε να τον πεις σε αυτον που θα στα κοψει και μετα θα πας σε καταστημα με υλικα να παρεις ραγες (θα τους εξηγησεις τι θελεις και θα σου δωσουν τα αναλογα).
Hamurabi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγω δε θα κανω τιποτα γιατι δε πιανουν τα χερια μου σε αυτα. Για να μου το κανει αυτο καποιος ξυλουργος ή κατι τετοιο ξθερεις περιπου ποσο μπορει να κοστισει; εντελως χοντρικα.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγω δε θα κανω τιποτα γιατι δε πιανουν τα χερια μου σε αυτα. Για να μου το κανει αυτο καποιος ξυλουργος ή κατι τετοιο ξθερεις περιπου ποσο μπορει να κοστισει; εντελως χοντρικα. εντελως χονδρικα οσα του λειπουνε...
Hamurabi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παληκαρια αν καποιος εχει καμια ιδεα ποσο περιπου ειναι ας μου πει να ξερω γιατι φτιαχνω ολοκληρο σπιτι και εχω παρα πολλα να συνυπολογιζω. ευχαριστω
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω πόσο θα σου κοστίσει, αλλά επειδή ξέρω τι μετατροπές χρειάζονται, μπορώ να σου πω πως τα μεροκάματα για να φτιάξει την πατέντα για να μπουν συρόμενες πόρτες, θα είναι τόσα, όσα κι αν σου έφτιαχνε καινούριο κουτί. Κατα 90% οι πόρτες που έχεις τώρα πάνε για πέταμα ή θα κάνεις αισθητικές παραχωρήσεις. Θα σου βάλει ράγες πάνω κάτω, αλλά θα φαίνονται. Επομένωσ θα πρέπει να τισ καλύψει. Επίσης εξαρτάται απο τι είδους πόρτες έχεις. Δεν κόβονται όλες οι πόρτες και όσες κόβονται, θέλουν πιχάκι και ξανά λουστράρισμα. Τα λούστρα δεν τα γλυτώνεις εφόσον θα βάλει μέτωπο για να μη φαίνεται ο μηχανισμός, εκτός κι αν δε σε ενοχλούν οι διχρωμίες. Και μία συμβουλή, δε θες να πληρώνεις μεροκάματα. Και μία δεύτερη, τώρα ένα μαραγκό που εμπιστευεσαι, για το κόστος, όλα εξαρτόνται από την υπάρχουσα κατασκευή.
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 βάλε την τηλεόραση σε συρόμενη βάση από την οροφή ή κάνε τις ανοιγόμενες πόρτες, συρόμενες όπως στα φορτηγάκια ή βίδωσε την βάση της τηλεόρασης, πάνω στο ένα ανοιγόμενο φύλλο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα