ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τις τελευταίες μέρες κοίταζα κάποια αυτοκίνητα μεταχειρισμένα για αγορά . Κατέληξα σε ένα opel astra και πήγα σήμερα να φτιάξω τα σχετικά εγγραφα για την δανειόδοτηση Με το που κάθησα το πρώτο πράγμα που με ενημέρωσε ο έμπορος και τον συγχαίρω για αυτό είναι το νέο φρούτο που έβγαλαν οι βρωμοτράπεζες. Χώρια τα έξοδα φακέλου , και τα 2600 παραπάνω που θα δώσω στο δάνειο θα πρέπει να προκαταβάλω στον έμπορο 200 ευρώ τα οποία θα τα στείλει στην τράπεζα για... ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ......... Μου έδειξε την σχετική εγκύκλιο και μου είπε ότι για να μπορέσει να στείλει το αίτημα στην τράπεζα θα πρέπει να του δώσω 200 ευρώ. Αυτός θα στείλει έτσι και αλλιώς τα χαρτιά αύριο πριν του πάω την προκαταβολή. Έχει φτιάξει σχετική απόδειξη ότι του τα έχω καταβάλει. Απο κει και πέρα μου είπε ότι είτε εγκριθεί είτε οχι τα λεφτά θα τα πάρουν . Σκέφτομαι να πάρω το πρωί την τράπεζα για να μου δώσουν μια επίσημη απάντηση για τα χρήματα.Το αμάξι έχει 7000 αλλά επειδή έχω και καταναλωτικό στο όνομα μου μπορεί να μην το πάρω Αυτό το έγραψα για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αγοράσει είτε νέο είτε μεταχειρισμένο Περισσότερα αύριο που θα πάρω την τράπεζα
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Φοβερό. Σε βάζουν να πληρώσεις τον έλεγχο ΑΝ θα στο πουλήσουν. Δηλαδή θα πληρώσεις για να αποδείξεις οτι εισαι καλοπληρωτής ΚΑΙ ΜΕΤΑ θα πληρώσεις να αγοράσεις το αμάξι. Μανώλη, πήγαινε στον έμπορο και πες του οτι ΑΝ αγοράσεις, τότε θα δεχτείς να πληρώσεις συν 200 ευρώ για τα έξοδα ελέγχου. Αν θέλει, αλλιώς πήγαινε αλλού. Το γλοιώδες ειναι οτι η τράπεζα τους ζητά λιγότερα (π.χ. 150) και ο έμπορος σου ζητά 200 για να βγάλει μίζα, αγοράσεις ή δεν αγοράσεις.
kfyros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 είναι παράνομες όλες αυτές οι χρεώσεις. Τσαμπουκαλέψου και κατέβασε την τιμή.. Πολύ χλωμό να το πάρεις αν δεν έχει βαρβάτη δήλωση όμως..
not87not Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα εξοδα φακελου συμφωνα με νομο απο την ΕΕ εχουν καταργηθει εδω και μερικα χρονια! Οταν πριν 4 χρονια ενας φιλος μου πηγε να παρει με δανειο ενα scoda octavia ειχε και εναν φιλο του δικηγορο μαζι (οχι για καποιο λογο απλα πηγανε μαζι για παρεα). Οταν του ειπανε για τα εξοδα φακελου, ο δικηγορος τονισε οτι τα εξοδα φακελου εχουν καταργηθει και ο πωλητης τηλεφωνησε στην Αθηνα στα κεντρικα οπου επιβεβαιωθηκε οτι εχουν καταργηθειτα εξοδα φακελου. Μυριζομαι οτι θελει να τα φαει ο εμπορος τα 200ε. Παντως ειναι σιγουρο οτι τα εξοδα φακελου δεν τα πληρωνεις
Xenobius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ για το ibizaki μου έδωσα ενα 300αρι νομιζω για εξοδα φακελου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα