alexitsios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύεται ότι αποδίδουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις πάνω στο web και συγκεκριμένα στην κατασκευή ιστοσελίδων;
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αν ειναι στοχευμενα τα τηλεφωνα σε μαγαζια-επιχειρησεις, πιστευω πως ναι
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως καθημερινά ρίχνω τουλάχιστον 4-5 καντήλια σε εταιρείες τηλεφωνικής πώλησης.
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε να το φανταστώ ... Είσαι κάποιος καταστηματάρχης/επιχειρηματίας/αρμοόδιο στέλεχος επιχείρησης , σε ενδιαφέρει ή σου έχουν αναθέσει η/την κατασκευή site, και περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος ? Δε νομίζω.
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε να το φανταστώ ... Είσαι κάποιος καταστηματάρχης/επιχειρηματίας/αρμοόδιο στέλεχος επιχείρησης , σε ενδιαφέρει ή σου έχουν αναθέσει η/την κατασκευή site, και περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος ? Δε νομίζω. κι'ομως! εχεις ακουσει και οτι η κουτση μαρια εχει το μαγαζι της στο ιντερνετ και σου εχουν και γνωστοι σου οτι ειναι μια καλη κινηση αλλα δεν εχεις ψηθει να ψαξεις. ετσι αν σε παρουν ενα τηλεφωνο, θα ενδιαφερθεις να ρωτησεις για τιμες και πληροφοριες.
alexitsios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον aledjo. Ένας γνωστός μου έχει 17 - 22 πωλήσεις ιστοσελίδων το μήνα μόνο με τηλ. Τις χρεώνει βέβαια γύρω στο 300αρι. Και ξέχασα να αναφέρω ότι η καλύτερη μέθοδος προώθησης θεωρείτε πρώτα το τηλ, μετά το email και από εκεί και πέρα το χάος. Τυχαίο; δεν νομίζω
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 γύρω στο 300αρι. αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο! την ιδια σελιδα μπορει καποιος να τη χρεωσει 300 ευρω και αλλος 1300 ευρω. πολλοι απο αυτους εχουν παρει το artisteer και εχουν ονομασει τον εαυτο τους web designer πουλοντας ακομα και 800 ευρω κατι που κανανε για 10 λεπτα. αλλοι κανουν το αντιθετο και πουλανε σελιδες που φτυσανε αιμα για τις φτιαξουν σε τιμες κατω του κοστους ακομα και με 200 ευρω. και στις 2 περιπτωσεις ειναι λαθος για μενα. τεσπα
alexitsios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @aledjo το θέμα της κοστολόγησης είναι άλλο πράγμα και δεν θα ήθελα να το θίξουμε σε αυτό το thread. Άνοιξα αυτό το thread πάνω στις τηλεφωνικές πωλήσεις και για το αν πιστεύετε ότι είναι καλό για μια επιχείρηση να ασχολείται με αυτό τον κλάδο. Με την προώθηση μέσα από το web είμαι ευχαριστημένος, αλλά το ότι χειρίζεσαι καλά το δεξί σου χέρι δεν σημαίνει ότι το αριστερό πρέπει να το αφήνεις σε αχρηστία. Η άποψη σας ποια είναι;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @aledjo το θέμα της κοστολόγησης είναι άλλο πράγμα και δεν θα ήθελα να το θίξουμε σε αυτό το thread. Άνοιξα αυτό το thread πάνω στις τηλεφωνικές πωλήσεις και για το αν πιστεύετε ότι είναι καλό για μια επιχείρηση να ασχολείται με αυτό τον κλάδο. Με την προώθηση μέσα από το web είμαι ευχαριστημένος, αλλά το ότι χειρίζεσαι καλά το δεξί σου χέρι δεν σημαίνει ότι το αριστερό πρέπει να το αφήνεις σε αχρηστία. Η άποψη σας ποια είναι; Πόσα λεφτά αντέχει η τσέπη σου για διαφήμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα