leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 έχει κάτι μικρά πλαστικά σαν καπάκια που καλύπτουν τις βίδες, σε διάφορα χρώματα. Σίγουρα θα βρεις και σκούρο καφέ.
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αντε, ανταλλαξτε τωρα τηλεφωνα με το zoranb και επομενο project : Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2012 από pournaras
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 έχει κάτι μικρά πλαστικά σαν καπάκια που καλύπτουν τις βίδες, σε διάφορα χρώματα. Σίγουρα θα βρεις και σκούρο καφέ. Τα σκέφτηκα και αυτά αλλά δε ξέρω που τα βρίσκουμε. Που τα βρίσκουμε; Στο Praktiker που ήμουν προχτές πάντως δεν είχε.
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να το χεις μόνιμα εκεί αλλά το JVC δε θα την ακούσει πάνω απ το καλοριφέρ; @^: Σιδηροπωλείο, χρωματοπωλείο.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν κλείνεις και λίγο την βάνα του καλοριφέρ να ζεσταίνεται λιγότερο;
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 σε είδη επιπλοποιίας. Αλλά νομίζω το πράκτικερ έχει.
gang Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αντε, ανταλλαξτε τωρα τηλεφωνα με το zoranb και επομενο project : Αυτό είναι piece of cake. Σημασία έχει να σχεδιάσουν κάτι και να το πουλήσουν
DrLo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω καταλάβει σε τι εξυπηρετεί η πλάτη.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιο εγινε αλλά δεν θα ηταν πιο καλα σε πιο ανοιχτο χρωμα? Λευκο καλοριφερ, πορτες παραθυρων λευκες, ανοιχτοχρωμη πορτα και λευκο πλαισιο πορτας ειναι γυρω του αρα αν ηταν λευκο ή κρεμ θα "εδενε" περισσοτερο κατα τη γνωμη μου. Εκτος αν ετσι ταιριαζει με τα υπολοιπα επιπλα, τοτε παω πασο. Επισης (δεν ξερω ποσο ευκολο θα ηταν αυτο) να κοψεις καταλληλα ενα κομματι αμμοβολημενο γυαλι και να ντυσεις τη πλατη με αυτο, δηλαδη να δειχνει σαν να ειναι γυαλινη η πλατη.
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω καταλάβει σε τι εξυπηρετεί η πλάτη. Του αρέσει! Αυτό κυρίως! Ωραιο εγινε αλλά δεν θα ηταν πιο καλα σε πιο ανοιχτο χρωμα? Λευκο καλοριφερ, πορτες παραθυρων λευκες, ανοιχτοχρωμη πορτα και λευκο πλαισιο πορτας ειναι γυρω του αρα αν ηταν λευκο ή κρεμ θα "εδενε" περισσοτερο κατα τη γνωμη μου. Εκτος αν ετσι ταιριαζει με τα υπολοιπα επιπλα, τοτε παω πασο. Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά όλα μου τα έπιπλα είναι σκούρο καφέ (wenge). Οπότε δεν είναι τόσο ξεκάρφωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα