Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Μην τα πολυλογω μου πεταει μπλε οθονες πριν το log in στα windows και αν δεν την βγαλει βγαζει μαυρη οθονη και τιποτα,ουτε καν safe mode,δοκιμασα και αλλες ram και καρτες γραφικων αλλα τιποτα..Εβαλα τον σκληρο σε εξωτερικο κουτι και τον ελεγξα με το hard disk sentinel στο fast και μου βγαζει 3600+ bad sector και 4% health και 100% performance..

Και τωρα;

Επεξ/σία από marnick13
Δημοσ.

Παιρνεις επειγόντως back up.. τον τσεκάρεις με το διαγνωστικό της εταιρειας αν τον βγάλει failed και ειναι στην εγγύηση άμεσα rma, αν δεν τον βγάλει failed και είναι στην εγγύηση ή περιμένεις ποτε θα παέι το health στο 0% η τον "υποχρεώνεις" εσύ να παει στο 0%!

Αν δεν είναι στην εγγύηση τον βάφεις μπλέ και τον πετάς στην θάλασσα!

Δημοσ.

Υπαρχει αναλογο τοπικ να τον χαρισεις ως ανταλλακτικα..μη ξοδεψεις χρονο κ χρημα για μπλε μπογια!!! :P

Αποστολή από το Samsung GalaxyS με τη χρήση του Insomnia App

Δημοσ.

Παιρνεις επειγόντως back up.. τον τσεκάρεις με το διαγνωστικό της εταιρειας αν τον βγάλει failed και ειναι στην εγγύηση άμεσα rma, αν δεν τον βγάλει failed και είναι στην εγγύηση ή περιμένεις ποτε θα παέι το health στο 0% η τον "υποχρεώνεις" εσύ να παει στο 0%!

Αν δεν είναι στην εγγύηση τον βάφεις μπλέ και τον πετάς στην θάλασσα!

Εγγυηση δεν εχεις καθως ειναι ανω της 5ετιας.Παμε για καινουργιο και απο οτι ειδα ειναι τσιμπημενες οι τιμες λογω του γνωστου προβληματος.

Απλα υπαρχει ενα προβλημα με το backup.Δεν μου δινει προσβαση για τα αρχεια.Τον εβαλα και ως 2ο εσωτερικο αλλα παλι τα ιδια.

Επισης προβλημα νουμερο 2.Εβαλα ενα usb stick με ubuntu για να τρεξει καποιο λειτουργικο και με τις τωρινες ram(σ.σ. τις αγορασα πριν 1 εβδομαδα μεταχειρισμενες και μου δουλευαν κανονικα μεχρι να δημιουργηθει αυτο το προβλημα)και δεν ποσταρει καν η μητρικη με αυτες αλλα με τις παλιες τρεχει κανονικα.

Υπαρχει αναλογο τοπικ να τον χαρισεις ως ανταλλακτικα..μη ξοδεψεις χρονο κ χρημα για μπλε μπογια!!! :P

Αποστολή από το Samsung GalaxyS με τη χρήση του Insomnia App

Χαχα!Το ειχα στα υποψιν ουτως ή αλλως ;)Ας πανε ολα καλα με το backup και προς τα εκει τον βλεπω...

Δημοσ.

Απλα υπαρχει ενα προβλημα με το backup.Δεν μου δινει προσβαση για τα αρχεια.Τον εβαλα και ως 2ο εσωτερικο αλλα παλι τα ιδια.

Ποια τα ίδια; Βάζεις τον Η/Υ να ξεκινήσει από άλλο λειτουργικό αλλά πάλι κολλάει;

Τότε ή δεν σύνδεσες με την σωστή σειρά τους δίσκους(ξεκινάει πάλι από τον προβληματικό) ή έχεις κάποιο πρόβλημα σε άλλο υλικό εκτός σκληρού.

Δημοσ.

Με το "πάλι τα ίδια" μάλλον εννοεί ότι δεν φαίνεται στο "My Computer" ο "4%" (ως 2ος εσωτερικός - όπως δεν φαίνεται ούτε ως εξωτερικός).

Νίκο, δοκίμασε να πάρεις τ' αρχεία σου με το Active File Recovery (βρες το από "θείους" κι άλλους...."συγγενείς").

Δημοσ.

Ποια τα ίδια; Βάζεις τον Η/Υ να ξεκινήσει από άλλο λειτουργικό αλλά πάλι κολλάει;

Τότε ή δεν σύνδεσες με την σωστή σειρά τους δίσκους(ξεκινάει πάλι από τον προβληματικό) ή έχεις κάποιο πρόβλημα σε άλλο υλικό εκτός σκληρού.

Τα ιδια εννοω δεν μου δινει προσβαση στα αρχεια.Με ubuntu απο το usb stick τρεχει κανονικα ο υπολιγιστης με αλλες ram.Οι καινουργιες τιποτα.Δεν ποσταρει καν ο υπολογιστης.Με λιγα λογια καηκαν και αυτες;

Μπορω καπως να "σπασω" τον περιορισμο και να παρω τα αρχεια μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...